- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
válasz
eramama01 #153 üzenetére
Ezek szerint a kamera hiba sem egyedi (gondolom olyanoknak is van, akik nem írnak a fórumra).
Te is vettél 65 ezer Ft-ért egy szart. Nekem ugyanez volt, szerencsére én jóval Karácsony előtt kipróbáltam, és kiderült, hogy nem jó.
Ne próbálj semmit buherálni, csak az idődet pazarolod. Jópofa: 65 ezer Ft, és még nézzek utána, töltsem le, próbáljam ki. Adják 80-ért inkább, de működjön. Nekem sem működött a kamera. Visszaküldtem és jó sokára visszakaptam a pénzt.
Inkább veszek majd én is egy Samsungot. Drágább, de legalább nem jön szét a ragasztás... -
pigster
senior tag
válasz
trinitronka #141 üzenetére
A lányodat ez biztosan megnyugtatja:
Vannak vele gondok, de reméljük a Concorde megoldja ezeket. -
pigster
senior tag
Akkor ne olvasd!
Legalább látja, aki ilyet szeretne venni, hogy vigyázzon vele. Ez pont egy szakmai fórumba való. Ha te nem szeretnéd olvasni, akkor ne olvasd. Írd le milyen jó.
Még mindig benne van 65000 Forintom, amit nem kaptam vissza. Se tabom, se a pénz. A concorde fórumán a hozzáállás pedig egyszerűen szót sem érdemel. Addig vagy jó, amíg dicséred a cuccot, ha gond van, akkor persze kussolj.
Bizony, lehet, hogy még jő párszor le fogom írni... -
pigster
senior tag
válasz
monti0222w #128 üzenetére
Ez biztosan valami nagy okosság, de nem értem.
-
pigster
senior tag
Annak ellenére, hogy már visszaküldtem egy hibás novumot és az árát még nem kaptam vissza, rendeltem egy másikat. Ami a concorde fórumán megy, abból viszont nem kérek, úgyhogy le is mondtam a másik megrendelést (bocsi 220volt).
Tanulság: soha többé concorde. -
pigster
senior tag
válasz
buta29030 #99 üzenetére
Sajnos sok esetben fordul elő, hogy hibás Concorde Novum Tab készülékről olvasok. Sajnálom, hogy neked is problémát okoz a hibás Concorde Novum Tablet készülék. Én a hibás Concorde Novum Tab-ot visszaküldtem, és kértem vissza pénzt. Szerintem te is küldd vissza a hibás Concorde Novum Tab-ot.
Nem is tudom, mit gondolnak, hogy hibás Concorde Novum készülékeket hoznak forgalomba. -
pigster
senior tag
Sajnálom, hogy neked is problémát okoz a hibás Concorde Novum készülék. Sajnos sok esetben fordul elő, hogy hibás Concorde Novum Tablet készülékről olvasok. Én a hibás Concorde Novum Tab-ot visszaküldtem, és kértem vissza pénzt. Szerintem te is küldd vissza a hibás Concorde Novum-ot.
Nem is tudom, mit gondolnak, hogy hibás Concorde Novum Tablet készülékeket hoznak forgalomba. -
pigster
senior tag
Probléma a Concorde Novum Tab készülékkel - probléma az Extreme Digital webáruházzal.
Én a saját hibás Concorde Novum Tab készülékemet visszaküldtem az edigitalhoz, kérve, hogy cseréljék ki a hibás Concorde Novum Tab-ot, mert ígérték és a weboldalon is fel volt tüntetve a dec. 7-i dátum az újabb szállítmány érkezésére. Azóta ez 12-ére módosult, és rengeteg hibát lehet olvasni a Concorde Novum Tab készülékről, így írtam emailt, hogy kérem vissza a hibás Concorde Novum Tab készülék árát.
Erre a pofátlan edigital azt írja, hogy 30 napos "átfutással" utalják vissza pénzt.
Eddig már jó pár százezer forintot elköltöttem az edigitalnál, de több nem lesz. Az Extreme Digtal tisztességtelenül jár el szerintem. Amíg minden rendben megy, addig nincs gond, csak akkor van probléma az edigital webáruházzal, ha probléma van, például egy hibás Concorde Novum Tab készülékkel.
Aki az extreme digital webáruházban szándékozik vásárolni Concorde Novum Tab készüléket, készüljön fel rá, hogy akár hibás készüléket is kaphat, és utána problémák adódnak az Extrem Digital webáruházzal is.Kulcsszavak: edigital, extreme digital, tisztességtelen, pofátlan, probléma, problémás, concorde novum, hiba, hibás, nem működik
-
pigster
senior tag
válasz
monti0222w #72 üzenetére
Nem is tudom, mikor láttam olyan oldalt, ahol külön ember átnézi, ki akar regisztrálni, aztán kézzel megnyomja az OK gombot. Nyilván kevés a fórumozó, mert több ezer felhasználónál már hagynák inkább automatán.
-
pigster
senior tag
válasz
MightyHUN #65 üzenetére
Én interneten rendeltem, úgyhogy csak itthon tudtam kipróbálni. A kamerán kívül nekem semmi bajom nem lett volna vele, ezért is kértem cserét, mert egyébként tetszik a gép. A kamera (szoftver) hiba egyszerre előjött: megnyomtam a Kamera alkalmazás ikonját, aztán hibát kaptam.
-
pigster
senior tag
Ma már próbáltam a telefont 2x is: kicsöng... semmi...
Egyébként az edigitalnál jeleztem a hibát, hétfőn küldik is érte a futárt.
Azért is bosszant nagyon a dolog, mert egyébként korrekt tablet lenne. Ráadásul karácsonyi ajándéknak vettem, az odavissza postázgatás szervíz cserebere stb-vel meg nem szeretném, hogy eljöjjön a Karácsony én meg csak nézek ki a fejemből mert nincs semmi. Éppen ezért nem tudom is bármikor kipróbálni, meg intézni az ügyeit, mert ugye azt titokban kell...
Valószínű cserét kérek ugyanilyenre, aztán remélhetőleg azzal semmi gond nem lesz. -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #53 üzenetére
65000 Ft-ért vettem egy tabot, nem működik rendesen. Nehogy már elnézést kelljen kérnem, mert leírom, hogy hibás. A concorde-os tapasztalataim eddig:
Nem működik a kamera.
Fórumon regisztráltam, regisztrációs emailben a következő szerepel:
"Mielőtt bejelentkezhetnél és megkezdhetnéd a fórum használatát, a kérelmet áttekintik és megerősítik. Amikor ez megtörtént, egy újabb levelet fogsz kapni erről a címről."
Ezután nem jött semmilyen email (spamben sem volt). Vártam, rákérdeztem emailben, erre a válasz (részlet):
"Az account él, aktív, de mint látható, hogy „soha” nem is volt bejelentkezési kísérlet." - ezt tudtam, mivel én hülye vártam az emailre - ami nem jött.
A weboldalukon keresztül a "Kapcsolat" menüpontban próbáltam (volna) írni. Üzenet elküldése után jó hosszú php-smarty hibaüzenet. Üzenet elküldve? Ki tudja?
Amikor már az emailből tudtam, hogy név szerint ki foglalkozik a hibás eszközökkel, telefonáltam. Nem tudják adni, mert beszél, várjak. Jó, vártam. Zene. Pár perc várakozás után megint várjak. Zene... Letettem.
Ezek után lesz@rom mit gondolsz.
Ha nem tetszik a negatív kritika, írd ki a topik címébe, hogy csak dicsérni szabad. -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #50 üzenetére
...mert biztosan elmondják milyen gondok vannak, persze.
-
pigster
senior tag
válasz
monti0222w #42 üzenetére
Nem vitatkoztam.
A gyári visszaállítást kipróbáltam - nem működik így sem.
Semmi gond nincs ezzel, csak ne írja senki, hogy mittudomén milyen minőségbiztosítás, meg ilyenek...
Sőt nem is nagyon használnám a kamerát, de akkor is milyen már: kiveszem a dobozból és utána gyári beállítást csináljak? -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #40 üzenetére
Nem keltettem pánikot, megkérdeztem, hogyha nálam is előfordulna, akkor mennyi idő alatt jött elő ez a hiba.
A fórum lehet, hogy szerinted plusz szolgáltatás, szerintem meg nem. A weboldalukon a "Kapcsolat"-ban próbáltam nekik üzenetet küldeni. Nem sikerült mert valami jó hosszú smarty php hibát kaptam, üzenet persze nem lett elküldve (vagy el lett? - ki tudja?). Így írtam nekik egy emailt is.
Szerintem azért így is túl sok időm ráment, ahhoz képest, hogy dobozból elővett zsír új cuccról van szó. Gyári beállítás??? Miért, amikor a dobozból kiveszem, akkor milyen beállítás van? -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #37 üzenetére
Első bekapcsolás után már ezt csinálta a kamera. A go szervíznek nem igazán örülnék, mert csomagban kéne visszaküldeni --> pénz + idő.
Írták csomó helyen, hogy ilyen meg olyan A Concord minőségbiztosítás, meg támogatás. Erre: nem ragad a ragasztó, nem működik a kamera. A hivatalos fórumon, meg nem tudok kérdést feltenni, mert még a titokzatos adminisztrátor nem hagyta jóvá a regisztrációmat már egy napja. Ilyet se láttam még. 65 ezerért úgy látszik ennyi jár.
Rendeltem volna egy Cube-ot Kínából, vám+áfa-val is olcsóbban kijövök. Ennél durvább hibák annál sem lennének. -
pigster
senior tag
Valaki valahol írta, hogy a kijelző környékén elengedett valami ragasztás. Írja meg legyen szíves, hogy hol, és mit kell figyelnem. Tegnap kaptam kézhez a kütyüt, és egy görcs vagyok, hogy nehogy szétjöjjön...
Másik: Ha el akarom indítani a Kamera alkalmazást, azt írja ki, hogy a Galéria alkalmazás váratlanul kilépett. Aztán nem történik semmi, kamera sehol. Ha a Camera Zoom FX appal próbálom, az meg valami olyasmit ír, hogy nem sikerül csatlakozni a kamerához, hibakód=1, kamera sehol. Kérdésem mit lehet tenni. Zsír új gép, semmi buherálás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest