Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
markknight #400 üzenetére
Még akkor akartam szólni mikor kb másnap a végére értem a storynak és olvastam a kommentet, csak elmaradt. Gondoltam bepótolom.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #398 üzenetére
Így már más.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #223 üzenetére
Elnézted a dátumot, mert az 1905.12.33.
Képet töröltem mert nem tudom spoilerbe tenni. Skill issue.
-
Wesder
titán
"Mintha egy versenyzős játékban 2 gombnyomással beérnél a célba játék nélkül."
Rossz hasonlat.
Szerintem meg fair, már csak azèrt is, mert semmilyen hibázási lehetőséget nem ad, még story nehézségen sem.
Az nem kihívás hogy a 94+-os party-t 1-2 hit megfekteti. Az szimplán geciség.
-
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #359 üzenetére
Első csatában 6-10mill HP-ja van. (nem emlékszem pontosan.) Második csatában meg 45mill.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #335 üzenetére
Nem cikiztem, csak Simon az egy olyan Boss, ami ellen még a mod is kevés lehet. Nekem a 94-es csapatomat egyhitelte, ha benéztem egy ütést, a 2. phase utolsó harmadában meg 16-os gyors combóval támad. (nem NG+)
Lusta voltam megtanulni, úgyhogy inkább Maelle-lel cheeseltem.
-
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #332 üzenetére
"Elfelejtettétek, hogy én történet módban játszom és mod-olt block time-al?"
Simon ellen az sem segít.
-
Wesder
titán
válasz
s7evcsenko #286 üzenetére
"de aztán találtam mod-ot hozzá, amivel sokkal nagyobb lett az időablak a blockra,"
Erre a legkönnyebb fokozat nem elég?
-
Wesder
titán
válasz
zsotesz81 #277 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy ez volt a fejlesztők szàndéka. Mindegy milyen kombinàcióban àllsz fel, te tudod hasznàlni az összes karaktert eredményesen, mert mindent megtanultàl amit lehetett. Ez a boss egy skillcheck, az persze màr màs kédés hogy a jàtékot meg lehet úgy törni hogy one-hiteld.
Az nyílvàn abszurd, hogy 94-es teamet ugyanúgy 1-2 hiteli, ha benézel egy tàmadàst, ràadàsul ha jól szàmoltam van neki 16-os combója.
szerk.
Mentésből sokkal több van egyébként, mert le lehet tekerni. Nyílvàn nem fogod hasznàlni őket, ha csak egy 5 perccel koràbbi mentésre van szükséged. -
Wesder
titán
válasz
markknight #272 üzenetére
Nem, mert a Pictos ad stat boostot, a Lumina pedig csak a speciális tulajdonságát örökli a Pictosnak.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #269 üzenetére
Oké, Pictos nélkül, és Lumina?
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
markknight #238 üzenetére
Nekem megjelenés óta Quick Resume-ban van a játék, az update kiszedte volna. A file info is azt mutatja hogy nem volt frissítés. Érdekes.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #229 üzenetére
Nem volt patch, legalábbis Xboxon megjelenés óta nem érkezett frissítés.
Kivéve persze ha platform specifikus, bár erről írtak volna Twitteren, de ott se találtam hogy jött volna bármi akár PS-re, vagy más platformra. -
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
markknight #221 üzenetére
Egyértelmű hogy azelötti pontig szàmított volna a visszahozatala, míg az utolsó harcban Maelle és Verso harca eldönti a Vàszon sorsàt. Az zavar csak hogy hamar ki lett írva a storyból. Igen, a Good Endingnél mindenki "meghal", de az àra annak hogy a csalàd tovàbb tudjon lépni és abbahagyja ezt az ônpusztító gyàszolàst, ami szétszakította a csalàdot. Ezzel az àldozattal én egyet tudok érteni, mintsem végignézni azt ahogy Maelle tönkreteszi magát egy álomvilágban, mert képtelen a gyásztól továbblépni. -
Wesder
titán
válasz
markknight #219 üzenetére
Végigvittem.
Igen, viszont az a bad ending. Úgy meg nem ér semmit az egész. -
Wesder
titán
Engem egy valami zavar, és ez spoileres lesz, úgyhogy csak akkor olvasd tovàbb ha végigvitted a jàtékot.
Sajnàlom hogy Gustave nem lett visszahozva a jàték végére, mert szerintem Maelle képes lett volna rá.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #184 üzenetére
Nem ad achit a magasabb fokozat, így nem nagyon van értelme.
Az nem kihívàs hogy szűkösebb az ablak.Egyébként ez a műfaj sajàtja. Yakuzàban is úgy mentem a végén hogy bőségesen az ajànlott szint felett voltam.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #182 üzenetére
12mill kell most a 91-hez, nem olyan vészes.
szerk.
LVL80-an fejeztem be a story-t, de nem mentem àt NG+-ba, mert elöbb befejezem amit lehet.Kicsit túlszinteztem mert semmi kihívàs nem maradt a végére.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #180 üzenetére
Endless Tower csak 1x ad XP-t, ha megcsinàltad.
Dark Shores az jobb ilyen szempontból.
3 csata ad kb 3mill XP-t.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #153 üzenetére
Rookie numbers. Làttam màr 4.5B felett is.
-
Wesder
titán
Ha már OST.
Nekem a kedvencem a Monoco.
Elindul mint egy Prodigy, aztán átcsap az egész egy jazz sax soloba. Imàdom. -
Wesder
titán
válasz
markknight #106 üzenetére
DMG cap-et kiszedted?
-
Wesder
titán
válasz
GeneraL_XTX #92 üzenetére
Easy-n, mert nehezebb fokozatokra nem ad achit.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #87 üzenetére
Még jó hogy van hozzá tutorial, és meg is mutatja a játék.
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #85 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #79 üzenetére
Sebzésen van limit, tehàt 9.999-nél többet nem tudsz sebezni amíg a megfelelő Pictos-t (ami leszedi a limitet) meg nem szerzed.
Ott kell lennie nàlad.
szerk.
A 9.999-es limitet szerintem màr 40-es szinten elértem, ha megfelelő volt a tàmadàs. -
Wesder
titán
válasz
N.YCityBoy #76 üzenetére
dmg-n van cap, (9999) amit Pictos-szal tudsz leszedni. Meg is kell hogy legyen.
-
Wesder
titán
válasz
GeneraL_XTX #64 üzenetére
Mikor pause-olod a videót, akkor ott írja a jobb alsó sarokban hogy Skip. PC-n nem tudom milyen gomb.
-
Wesder
titán
válasz
GeneraL_XTX #61 üzenetére
"Vannak még apróságok pl kalandozás közbeni párbeszédeknél nem mozog a karakterek szája,"
Ez JRPG stílushoz hozzàtartozik, nem hiba.
"a nagy térképen kívül miért nincs a pályákon map pl?"
Mondtàk hogy nem lesz map, hogy a jàtékos maga fedezzen fel és memorizàljon.
"És a nagyob csaták előtti videókat se lehet elnyomni, ha megölnek nézheted végig újra meg újra..."
Elnyomhatóak. A-val pause, aztàn hosszan B, ha Xbox controllert hasznàlsz.
szerk.
Én egy Codexet hiànyolok, ahol a legyőzött ellenfelek lennének jegyezve, meg hogy harc közben mivel lehet őket sebezni. -
Wesder
titán
Első act utàn még mindig csak àradozni tudok a jàtékról.
A zene, szörnyek, pàlyàk, bossfightok eddig mind 10/10, és story is kellően érdekes.
Nehézséget levettem normalról mert nem jàr achi a nehézségért, és így sokkal élvezetesebbek lettek a harcok is.
Nagyobb parry és dodge window, és ha esetleg még így sem sikerül, legalàbb nem is büntet miatta a jàték akkoràt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OMEN 15-ce012nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB +1TB HDD magyar vbill gar
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest