- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Sztori után még van szerintem kb. 5-15órányi opcionális terület, farmolás lv99ig, kihúzni a fegyvereket, gyűjtögetni mindent, utána mehet azt NG+ Experten
Egyébként sztori után nekem is kicsit kiégős volt, 50óra belement a sztoriba, azóta csak 2-3 naponta pár órára indítom el endgamet farmolni.
-
kicsako
őstag
Ha elrontottam a linket akkor honnan találtad meg amúgy? Köszi, már nem tudom szerkeszteni a posztomat
Szóval mégegyszer: kb. 70sec 11k money -
-
s7evcsenko
addikt
Én is így voltam, már majdnem töröltem is a francba, de aztán találtam mod-ot hozzá, amivel sokkal nagyobb lett az időablak a blockra, és így már végre élvezem is a játékot
Egyedül ez a fekete-fehér lassított támadás az, ami még így se megy, itt még most is rendszeresen bekapom a találatot. -
Én egyedül Maelle buildet néztem youtube, a többi karaktert magam raktam össze, próbálgatni kell a dolgokat, ez a szép benne😅 Alapból nem szeretek buildet nézni, mert akkor nem én játszom a játékkal, hanem egy előre lefektetett más által kreált szisztéma alapján játszom, így számomra elveszti a varázsát,szeretek mindenre én rájönni magamtól...
-
A készítők joyal ajánlják a játékot, ha PC-n játszol akkor gondolom egér billentyűzettel tolod, próbáld ki joyal! Én nekem 10/10 a parry azzal, egyedül eddig Simon támadásait nem tudtam lekövetni, de azokat szerintem senki😂
Build tekintetben pedig rengeteg anyag van a neten és youtube is👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged