- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kacsakompot #16 üzenetére
Fellengzős duma, te most miről beszélsz és pont te😂 Én is csak leírtam a véleményem és oda írtam, hogy szerintem,te ezt nem tetted meg ezt nem kötözködésből írtam csak így szokás,ennyi! Amúgy meg engedjük el, mert egy szaros játékról beszélünk, nem fogok sem leállni vitatkozni, sem pedig veszekedni senkivel egy ilyen miatt, szép napot!
-
válasz
Kacsakompot #14 üzenetére
Azt azért mindig tedd hozzá, hogy szerinted 🤔 Nekem meg pont a harc rendszer az ami nagyon bejön, ki kell tanulni és fejlődni, 2 óra után egyáltalán nem releváns egy ilyen vélemény egy ilyen stílusú játéknál, hiszen még a tutorial sem futott le ennyi idő alatt és nyíltak meg a dolgok és világ 😳 A karakter mozgása pedig másodlagos egy RPG játékban, szerintem...de ha nem jön be, nos akkor skippeld és ennyi, mindenkinek nem lehet a zsánere az ilyen stílus 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest