Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
A harc és rpg, tehát voltaképp a gemplay része nekem sem maxos, de szerintem senkinek sem. Azt kell megérteni, hogy az emberek nagyon érzelem vezéreltek, tehát egy jó story és jó zene teljesen eltudja vinni őket a hype irányába. És mivel nagyon rég kaptunk már vagy még soha? ilyen jó zenét és történetet játékban, ez most úgy hatott mint sivatagban a csepp eső, felszipkázták a játékosok, mint sivatag szikár talaja az esővizet.
Szóval itt reálisan nézve, van egy kb (én 5-ös skálán értékelek) 3-as harcrendszer és fejlődési, build, balansz stb. rendszer, tehát úgy egyben az egész gameplay kb 3-as... Viszont van mellette egy 5/5 történet és 5/5 zene, ami elvitathatatlan, tényleg a filmtörténelem legszebb, legmeghatóbb, legelgondolkodtatóbb alkotásait idézi minden tekintetben. Szóval ez miatt nyert és ez miatt van a hype, nem a gameplay miatt, az csak azért van, hogy játéknak lehessen nevezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest