Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kergeboci

aktív tag

válasz Kylesa #522 üzenetére

SPOILER

Azért azt megjegyezném, hogy de, tönkre vágta neked így egy kicsit a játék élményt, ha RetepNyaraB-vel ellentétben a hack&slash grinding kevésbé vonzz, és jobban érdekel a történet.

Az említett eset az act 1 vége, nem a bevezető, hanem az első fejezet (lényegében egy két és fél könyv sorozat első könyve). Engem (és ahogy néztem nem voltam egyedül) igenis letaglózott, megvolt a kötődés (köszönhetően a remek karakter dialógusoknak, köztük lévő kémiának). Az act 2 megemlékezés szinten foglalkozik vele tovább, de ott kinyílik egy új történet szál, és lesz még bőven meglepetés a sztoriban, úgyhogy végig játszásra még azért így is bőven alkalmas. Sőt. De ezek után max csak az aktuális szörny gyengeségére keressél rá, ne a történet elemeire :D

Ha a történet kevésbé, a hentelés jobban érdekel akkor meg pláne, sok helyszín megnyílik annak, act 2 és 3-ban is, akinek inkább ahhoz van kedve.

hja, és nem félre érteni, érdemes ellátogatni a történet mellett is az egyéb helyszínekre, mert majdnem mindegyik egyedi és sok hordozz magában többet is annál, mint hogy egy újabb szörny amit le kell gyakni, vagy egy új frizura amit fel lehet venni (úgyhogy azért a grindolást is sikerült egyedivé varázsolniuk a készítőknek)

Új hozzászólás Aktív témák