- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
zsolti.22 #8960 üzenetére
Jelenleg többet keresek, nem sokkal, de többet. Csak nem szeretem a melóhelyem, unom hogy évek óta nincs mozgás semerre, kezdek befásulni, ezért most ott járok, kicsit kevesebbért is, de váltanék. Nem minden a pénz.... (Akik nálunk előre jutnak azok azok, akik mennek a főnökkel smúzolni, nyalnak nap mint nap undorító módon, másokat letaposva, megalázva. Na én ezért nem jutottam előre, mert én nem ilyen vagyok, sokszor megmondom ha a főnök hülyeséget beszél, illetve nem csókolok be....Állami cég, mit is vártam mondjuk...).
Amúgy bruttó összegről beszéltem, a nettó az jelenleg álom az itthoni lét alatt. Programozáson azért gondolkodom, mert mindenhonnan azt hallom, hogy abban több pénz van mint üzemeltetésben. Nem mondom hogy ott nem kell sok mindenhez érteni és több nyelvet megtanulni, de nem kell 300 felé szakadni. Legalábbis ismerőseim Oracle-nél, Ericsson-nál, IBM-nél nem panaszkodnak....
Mind1 ne offoljuk szét a topikot, csak érdekelt volna hogy hálózatosként szét kell-e esni annyira, mint rendszergazdaként. Tudjál weblapot szerkeszteni, adatbázisokat összerakni, migrálni, karbantartani, programozni min 2-3 nyelven, értsél vmware-hez, de tudd ugyanezt Linux-on is, amit Windows-on, tehát értsél mindenhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Airsoft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest