Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee
üzenetére
Szvsz ez valahogy olyan, mint az orvostudomány. Én nem hallottam még olyan orvosról, aki szivet, agyat, ereket műtött, aztán este még lenyomott két mellnagyobbitást. Itt is szakosodni kell, mert a polihisztorok csak a mesékben léteznek. Eleinte azt gondoltam, hogy majd a voice-t és a wirelesst is lenyomom, de szvsz már sok lenne. Inkább legyek egy valamiből nagyon naprakész, minthogy mindenből kapargassam a felszint. Egy focista vagy hátvéd, vagy középpályás, vagy csatár. Egyszerre mind nem megy

Szerintem nagyon szép, amit elvégeztél, figyelembe véve azt, hogy kb 2 éve tetted le a ccna-t.
Fizetés: na ja, de ez nem téged minősit, hanem a rendszert. Csak a buta embereket nyugtatja meg más "sikertelensége" de képzeld el, hogy én meg egy szállodában takaritok. Egy valamit ne felejtsünk el, egy versenyt nem az első körben kell megnyerni. Amit most megtanulsz, az a tiéd és csak több leszel tőle. Valaki itt mondta, hogy ne a certre gyurjunk, hanem a tudásra. Jerry311 9 éve nyomja a secu anyagot, de csak most vizsgázott le, mert nem a cert kellet neki, hanem a tudás (meg a pia). Gondolom Neki is csak az elmélet volt gáz, a gyakorlat vszeg ment zsigerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

crok