Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.Authentication Methodban csak PEAP van meg smc és más bizonyitvány.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.
FecoGee
crok