Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
ENCC passed.
Átmentem, ami nagyon meglepő, mert 99%-ig biztos voltam benne hogy megbuktam. A százalékokat figyelembe véve nem sokon múlt (pontos pontszámot meg már ugye nem közölnek, de majd megnézem a CCIE portálon később mert ott látszik).
A felkészüléshez a Cisco U-t használtam, ami egyébként használható tudást ad a témában. A probléma, hogy a vizsgának köze nincs hozzá, rengeteg SD-WAN policy és routing kérdés van.
Azért tudtam átmenni mert (azon kívül hogy nagy mákom volt) ezekben van pici gyakorlatom annak ellenére, hogy nem erre készültem hanem a cloud-os témákra.
Teljes agylövés van a Cisco-nál az utóbbi időben a vizsgáknál, köze nincs a tananyagnak, blueprint-nek a vizsgához. A Meraki-nál is szívtam a fogam a kérdéseken, de ez… A felénél úgy voltam hogy ez nem lesz meg és az első vizsga amit nem fogok újra megpróbálni mert értelmetlen vele foglalkozni. A DevNet-esen is megbuktam anno de az korrekt vizsga volt és tudtam hogy át lehet menni alapos felkészüléssel, de ez nagy csalódás. Nem ajánlom senkinek. Tele van typoval, pixeles ábrákkal. 300 USD-ért azért ez elkeserítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok