- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
ENCC passed.
Átmentem, ami nagyon meglepő, mert 99%-ig biztos voltam benne hogy megbuktam. A százalékokat figyelembe véve nem sokon múlt (pontos pontszámot meg már ugye nem közölnek, de majd megnézem a CCIE portálon később mert ott látszik).
A felkészüléshez a Cisco U-t használtam, ami egyébként használható tudást ad a témában. A probléma, hogy a vizsgának köze nincs hozzá, rengeteg SD-WAN policy és routing kérdés van.
Azért tudtam átmenni mert (azon kívül hogy nagy mákom volt) ezekben van pici gyakorlatom annak ellenére, hogy nem erre készültem hanem a cloud-os témákra.
Teljes agylövés van a Cisco-nál az utóbbi időben a vizsgáknál, köze nincs a tananyagnak, blueprint-nek a vizsgához. A Meraki-nál is szívtam a fogam a kérdéseken, de ez… A felénél úgy voltam hogy ez nem lesz meg és az első vizsga amit nem fogok újra megpróbálni mert értelmetlen vele foglalkozni. A DevNet-esen is megbuktam anno de az korrekt vizsga volt és tudtam hogy át lehet menni alapos felkészüléssel, de ez nagy csalódás. Nem ajánlom senkinek. Tele van typoval, pixeles ábrákkal. 300 USD-ért azért ez elkeserítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Apple Watch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő