- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kenwood #15828 üzenetére
Azert ezt nem mindenkinek ilyen egyszeru elfogadni.
En minden gond nelkul leszarom az ilyen stresszt, mert eljarok mellette edzeni, es az nekem segit. (Mondjuk, ha nem tudnek reggelente a munkaido elejen edzeni, mar 1 eve felmondtam volna)
Ettol fuggetlenul a munkaban valo kieges es motivalatlansag jelen van, es hiaba csinalom jol a munkam, nem elvezem egyaltalan (eltekintve mondjuk havi 1-2 alkalomtol amikor igazan erdekes a feladat).
Mondjuk en 1 honapja pont felmondtam es lassan uj munkahelyen kezdek, szoval tettem is ellene
Ugyanakkor baratnom peldaul nem tudja igy elengedni. Ha kernek tole valamit ami nem az o dolga, nem tudja leszarni es nem megcsinalni. Ha valaki mas miatt o nem halad a munkajaval nem tudja elengedni, mert ot fogjak leszurni felulrol, es nem tudja nem hibasnak erezni magat, akkor sem, amikor semmi adatot nem kapott meg ahhoz, hogy idoben elvegezze a munkajat, hiaba kerte.
Szoval neki ez eleg konstans es nagy stresszforras a munkahelyen, es a megoldas nem annyi, hogy szard le, mert egyszeruen keptelen ra.
Szoval a helyzet az, hogy ilyen esetekben, ahogy mondtad fejben kell valtani, de ez nem egyik naprol a masikra megy, es ahogy egyre jobban kieg az ember, ugy lesz egyre nehezebb ezt kulso segitseg nelkul megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest