Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyber_Bird

senior tag

válasz kenwood #15828 üzenetére

Azert ezt nem mindenkinek ilyen egyszeru elfogadni.
    En minden gond nelkul leszarom az ilyen stresszt, mert eljarok mellette edzeni, es az nekem segit. (Mondjuk, ha nem tudnek reggelente a munkaido elejen edzeni, mar 1 eve felmondtam volna)
    Ettol fuggetlenul a munkaban valo kieges es motivalatlansag jelen van, es hiaba csinalom jol a munkam, nem elvezem egyaltalan (eltekintve mondjuk havi 1-2 alkalomtol amikor igazan erdekes a feladat).
    Mondjuk en 1 honapja pont felmondtam es lassan uj munkahelyen kezdek, szoval tettem is ellene :D
    Ugyanakkor baratnom peldaul nem tudja igy elengedni. Ha kernek tole valamit ami nem az o dolga, nem tudja leszarni es nem megcsinalni. Ha valaki mas miatt o nem halad a munkajaval nem tudja elengedni, mert ot fogjak leszurni felulrol, es nem tudja nem hibasnak erezni magat, akkor sem, amikor semmi adatot nem kapott meg ahhoz, hogy idoben elvegezze a munkajat, hiaba kerte.
    Szoval neki ez eleg konstans es nagy stresszforras a munkahelyen, es a megoldas nem annyi, hogy szard le, mert egyszeruen keptelen ra.
    Szoval a helyzet az, hogy ilyen esetekben, ahogy mondtad fejben kell valtani, de ez nem egyik naprol a masikra megy, es ahogy egyre jobban kieg az ember, ugy lesz egyre nehezebb ezt kulso segitseg nelkul megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák