Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suomalainen

    tag

    válasz stfreddy #15607 üzenetére

    Tényleg nem akarom ezt tovább nagyon feszegetni, csak gondolatébresztőnek szánom a kommentet, egyben lezárásnak is.
    Pont azért sikeres a dump, mert olyan configot adnak közre, amit a script kér, nem pedig szükségszerűen azt, ami a config lenne a valóságban. Az esetek többségében a kettő egybevág, de van, hogy nem. Amikor az ismerősöd vizsgázni ment, könnyen lehet, hogy ilyennek esett áldozatul.
    Lehet, hogy ebben a fórumban olvastam, hogy valakinek úgy lett meg, hogy kérte az újraszámolást. Ezek azok az esetek, amikor a script hibázik. Könnyen meglehet, hogy gyakran fordul ez elő és ezért van az, hogy nem tudják miért nem lett meg a lab, amikor annyira egyértelmű volt, hogy mit kellett configolni. Emellett ott van az IOL, ami finoman szólva sem bugmentes.
    Viszont, ha ennyire körülményes volt a v5 pontozása, akkor hogy fog teljesíteni egy script mondjuk egy sd-wan deploymentnél, amikor a cisco ajánlás az aws vagy azure és ehhez mondjuk még automatizálni is kellene egy kicsit. Ha a v5-re annyit kellett készülni amennyit, akkor a mostani lab szerintem jelen pillanatban teljesíthetetlen elvárásokat támaszt a vizsgázó elé.

Új hozzászólás Aktív témák