- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
Flowtation #14056 üzenetére
"Csináltam wireshark-al két logot, de sajnos nekem az nem mond semmit. Viszont sikerült kétszer is olyat, hogy hirtelen nagyon megugrott a forgalom (?), pillanatokon belül több mint huszonezer (!) sor keletkezett, a mentett fájl 330 Mb lett. Na ezt viszont nem tudom mitől??"
Na ilyen egy tipikus storm!
nézd át a kábelezést nincs-e hurok!
ha ránézel a switch-re a led-ek folyamatosan villognak ilyenkor rajta. egyenként húzd ki a portokból a kábeleket, ha nem szűnik meg az extrem villogás, akkor dugd vissza. Ha megszűnik, akkor azzal a kábellel bontottad a hurkot.privit tudsz irni, de hogy mekkora file-t tudsz küldeni benne azt nem tudom.
De nem is kell.
Megnyitod a file-t Wireshark-ban, a jobb alján kiirja a packet-ek számát a file-ban.
Ezután beirod fellül a csikba: eth.addr == ff:ff:ff:ff:ff:ff ezután a fehér nyil jobb oldalon a sáv végén
Jobb alul pedig ki fogja irni a megjelenitett és az összes packet-et számát, arányát
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest