- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadger
tag
válasz
Hedgehanter #13460 üzenetére
Szia!
Ez így oké, de én minimális downtime-mal akartam megúszni, vagy ha lehet zero-val, de úgy látom nem fog menni... Az a baj a két ASA két külön épületben van, egymástól kb 200 méterre, szóval ez a mindkettő kikapcs majd beszerel dolog nem fog menni.
Maga a szituáció a következő: én távolról menedzselem a dolgot, a helyszínen egy helyi erő fogja a memóriát beszerelni. Mivel egy ember van, 2 helyszín, ezért valahogy okosba kellene intézni, hogy közben a minimális legyen a downtime... Console elérésem van mindkét ASA-hoz (Moxa), most éppen ez van a fejemben, hogy ezek lennének a lépések:
1. Standby kikapcs, memória beszerel. Bekapcs.
2. Boot közben valahol félúton az active-on shutdown az összes interface, ekkor ugye kezdődik a downtime, de nagyon hamar végez a standby a boot-tal és active-vá válik.
3. A lekapcsolt interface-es ASA szépen ketyeg interface-ek nélkül, közben a helyi erő átér az épületbe. Kihúz minden kábelt (kivéve a console ugye), én no shutdown az interface-eken, majd write. Utána kikapcs, memória betesz, majd power on.
4. Na és akkor itt vagyok kicsit bajban, mert nem tudom pontosan minek kellene történnie ha bebootol ez az ASA is. Mindkét ASA az fogja hinni, hogy ő az active? Hogy döntik el, ki legyen az igazi active? Közben még egy downtime lesz, mert a második ASA nem szinkronizál sessionöket?Bocsi, hogy ennyire túlbonyolítom, tudom a legegyszerűbb az lenne ha mindkettő kikapcs majd bekapcs, de ez majdhogynem kivitelezhetetlen esetemben... Plusz annyi downtime-ot sem tolerálnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest