- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
Nálam ezt a hibát minden súgóhívásnál produkálja bármelyik CIS, a 3.9x-től felfelé, a nyelvtől függetlenül. Csak attól függ, hogy belülről hívja-e meg a CIS, és hogy amit meghív, az a CFP.CHM fájl-e, úgy értem, benne az általam vitatott leírófájllal. De ha a hiba csak engem érint, akkor felejtős a dolog. Nekem mindig fel van telepítve a Microsoft HTML Help Workshop. Ez kezeli például a CHM-ek projektfájljait és nem tudom nélkülözni, mert bizonyos tekintetben okosabb a FlyHelpnél, igaz, utóbbi meg a szerkesztésben könnyíti a munkát, és nem tudom, hogy nem kavar-e bele. A hiba így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest