- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Szia!
Kaptam egy kis segítséget és végre sikerült a maradék Comodo-t is eltávolítanom. Most már fel is települt az ESS gond nélkül.
A TuneUp Utilities programot feltettem és azzal megkerestettem, hogy mi az ami még fent maradt a gépen a Comodoból. Két mappát talált de nem tudta törölni mert: - a fájl nem törölhető, mert más felhasználó vagy program zárolta ...vagy használja.
Kilistázta hol van, és utána az Unlockerrel jobb klikkes törléssel ki tudtam törölni. Jobb klikk a mappára, ekkor kérte hogy kérem-e a folyamat feloldását (kértem) ekkor egy pillanatra eltűnt az Asztal háttér meg a Tálca is majd utána már törölve volt. A másik mappa is ugyan ezzel a módszerrel lett törölve.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Bundle topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest