- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Dévacsen #9466 üzenetére
Szia!
Kaptam egy kis segítséget és végre sikerült a maradék Comodo-t is eltávolítanom. Most már fel is települt az ESS gond nélkül.
A TuneUp Utilities programot feltettem és azzal megkerestettem, hogy mi az ami még fent maradt a gépen a Comodoból. Két mappát talált de nem tudta törölni mert: - a fájl nem törölhető, mert más felhasználó vagy program zárolta ...vagy használja.
Kilistázta hol van, és utána az Unlockerrel jobb klikkes törléssel ki tudtam törölni. Jobb klikk a mappára, ekkor kérte hogy kérem-e a folyamat feloldását (kértem) ekkor egy pillanatra eltűnt az Asztal háttér meg a Tálca is majd utána már törölve volt. A másik mappa is ugyan ezzel a módszerrel lett törölve. -
Jenne
őstag
válasz
Dévacsen #9462 üzenetére
Szia!
Köszönöm az eddigi segítségedet. Ott a hol írtad, csak összesen 4 comodohoz tartozó mappát találtam, ezeket ki is töröltem. Viszont a helyzet változatlan. Tovább már nem merek belemélyedni.
Szombaton délután átjön a fiam barátja aki végzett informatikai mérnök és egy vállalatnál rendszergazda. Remélem Ő talán majd már meg tudja oldani ezt a problémát.Az azért igen csak bosszant, hogy ennek a Comodo tűzfal szoftvernek a teljes eltávolítása az operációs rendszerről ilyen macerás és bonyolult legyen... hát. Egy átlagos felhasználónak komoly gond legyen az eltávolítása. Ha már a kezelését haladó felhasználóknak szánják.
A KIS minden gond nélkül lejött a gépről és nem is kellett hozzá a Kavremovert használni. Csak rá kellett kattintani a Vezérlőpult/Programok-Programok eltávolítása alatt és mindent maga végig csinált.
Na de az a Kaspesky! Más minőség és intelligencia! Ez is egyfajta minősítése egy adott szoftvernek, hogy hogyan boldogul vele a felhasználó vagy éppen megszívja mert csak el akarta távolítani. -
Jenne
őstag
válasz
Dévacsen #9460 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Az az egyetlen gond, hogy lefutott ez az általad javasolt Registrar Registry Manager is. Ismerem ezt a programot és ilyen kritikus esetekben szoktam is használni. Eszméletlen sok comodo bejegyzést talált még ez is ( a Revo után még!) és vagy negyed órán keresztül kattintgattam amíg mindent kitörölt. Gondoltam megoldódott a helyzet de sajnos nem. Ezért is írtam be ide hátha van valakinek valami ötlete még. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Régebben már kérdeztem itt de nem kaptam választ.
Van a Comodonak saját (gyári) eltávolítója? Olyan mint például a Kasperskynek vagy éppen az ESET-nek?
Az a gond, immár egy másik gépünkön is, hogy hiába lett eltávolítva a Comodo tűzfal, a felügyeleti központ azt írja ki, hogy a Comodo tűzfal be van kapcsolva. A WIN 8 saját tűzfalát sem lehet ez miatt visszakapcsolni, de sem az ESS sem az AVG IS nem akar feltelepülni mert ütköző program van a gépen (szerintük) és azt előbb el kell távolítani.
De hogyan? Már próbálkoztunk azzal is, hogy Comodo Firewall újra feltelepítése de az meg azért nem megy fel mert már (szerinte) fel van telepítve.
Sajnos olyan rég óta fent volt már a Comodo a gépen, hogy rendszervisszaállítási pont már csak olyan van ami tartalmazza a comodot is.
Nehogy már ez miatt újra kelljen telepíteni az Op. rendszert. -
Jenne
őstag
Létezik ennek a Comodonak saját eltávolítója? Mint például ami a Kaspersknek vagy az ESET-nek is van? Olyan mi kitakarít mindent maga után?
Csak mert elég nagy szívás volt, hogy az uninstall után a megvásárolt ESS nem települt fel és kilépett állandóan a telepítőből, és azt kérte, hogy előtte távolítsuk el a másik fent lévő tűzfalat és antivírust.
Szerencsére volt mentés és egy visszaállítás megoldotta. De akinek nincs ilyen az mit tehet ...?
Ezt azért kérdeztem mert vélhetően másnál is lehetett már hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest