- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,nem tudom jól gondolom e hogy arra gondolsz amikor a leállítod a gépet és az utólsó pillanatban feldob a CIS egy ablakot,és nem lehet már mit kezdeni vele mert leáll a rendszer,és így nem jegyzi meg,ilyen volt nekem is azelőtt.Ha erről van szó,tedd tanulómódba a hips-et,nem tudom a tűzfalat kell e,de akár azt is és így talán megjegyzi majd.Régen nem használtam a tanuló módot,minden egyes programot egyenként engedélyeztem neki,de ma már használom,2 napig kb,azóta ilyesmi nincs,aztán átszoktam nézni a hips meg tűzfal szabályokat,nincs e közte olyan amit nem akarok engedélyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest