Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Felraktam a hatos Comodo-t viszont alapból blokkolta a bejövő kapcsolatokat. A tűzfal úgy van beállítva, hogy minden alkalmazásra rákérdezzen. Az utorrent és skype mégsem ment csak kifele. Észrevettem, hogy a globális szabályok között a bemenő kapcsolatok tiltva vannak alapból. Amikor ezt engedélyeztem máris rákérdeztek a fenti alkalmazások a bejövő kapcsolatra is és a szabályok is létre lettek hozva. A kérdés az hogy ha a tűzfal egyéni szabálykészletre van rakva és alkalmazás szabályok vannak létrehozva jó-e a globális szabályoknál minden bejövő kapcsolat engedélyezése? Egyáltalán mi az értelme a globális szabályoknak ha a tűzfal minden alkalmazásra külön rákérdez?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest