- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Felraktam a hatos Comodo-t viszont alapból blokkolta a bejövő kapcsolatokat. A tűzfal úgy van beállítva, hogy minden alkalmazásra rákérdezzen. Az utorrent és skype mégsem ment csak kifele. Észrevettem, hogy a globális szabályok között a bemenő kapcsolatok tiltva vannak alapból. Amikor ezt engedélyeztem máris rákérdeztek a fenti alkalmazások a bejövő kapcsolatra is és a szabályok is létre lettek hozva. A kérdés az hogy ha a tűzfal egyéni szabálykészletre van rakva és alkalmazás szabályok vannak létrehozva jó-e a globális szabályoknál minden bejövő kapcsolat engedélyezése? Egyáltalán mi az értelme a globális szabályoknak ha a tűzfal minden alkalmazásra külön rákérdez?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs