- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S W A T
senior tag
válasz
Biga Csiga #662 üzenetére
Nekem még ilyet nem csinált de remélem ha ilyen agresszív ki lehet kapcsolni.... mert ideges leszek.
és még a végén gépen kívül leli magát.
-
S W A T
senior tag
Le kell szedni a vírusírtó részét és kész. Utánna már csak a tűzfal marad az meg természetesen megfér az avastal.
blattida
Ha nincs fenn a vírusírtó része (mint pl nekem) miért ne tehetne fel olyan vírusírtót amilyet akar ?
Egyébként azt külön is le lehet bontani a gépről nem ? ( a vírusírtót)
-
S W A T
senior tag
Érsd meg hogy nincs 100%-os vírus írtó volt hogy a nod online vagy a kaspersky online talált vírust mikor az avast szerint tiszta volt a gépem és fordított esetz is vol. Meg volt mikor régen nodot használtam az szerint full tiszta volt a gépem az avast meg talált trójaikat. Amúgy meg ha nem tetszik a CIS írtója ne rakd fel.... nekem sincs fenn avast van vírusírtónak.
-
S W A T
senior tag
válasz
Biga Csiga #612 üzenetére
Kérdés hogy "a nem az igazi" mit jelent.
Rönó az avastra kérsz 1 éves kódot és teljesen legálisan használhatod
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
Azt hiszem csak ennyi és bejön a file
-
S W A T
senior tag
Na frissült magától. És megy
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
blattida
Az utorrentet nem baj ha felveszem megbízhatónak
(mert különben nem megy rendesen.... pl le tölteni tudtam de fel nem töltött valszeg a Comodo akadályozta mert kipróbáltam úgy is ha kikapcsolom a C-t és úgy ment rendesen.)
-
S W A T
senior tag
betettem valamit a biztonságos alkalmazások közé. Hogy lehet kivenni?
-
S W A T
senior tag
Mondom ezt fórumokon szakik mondják Sőt! ha visszanézünk itt vagy a comodo topikba talán még arkangyal is mondta hogy ő sem javasolja feltenni az angol comodot olyannak aki nem stabil angolból.
Most AVG le CIS fel. én semmiképp se hagynám a gépem vírusírtó nélkül.
(a comodoéba nem bízom egyenlőre, szóval nekem csak a tűzfal van fenn-t) Avast-al tök jól megvannak.
-
S W A T
senior tag
Rakd fel az avastot (az sokak szerint jobb is) az tud magyarul.
CIS-hez a magyarosítás. beregelsz és letöltöd. A fontos hogy 3.9xxx-es CIS szedjél le mert ez már csinál translations mappát is ahova szépen átmásolod a kicsomagolt magyaír fájlokat, újra indítod a CIS-t és kész.
(ha amúgy is a 3.9xxx-es CIS van fenn akkor tárgytalan amit mondtam de gondoltam inkább szólok. Nekem senki se szólt hogy az kell és oltárit szívtam a 3.8-assal....
)
-
S W A T
senior tag
válasz
JohnnyDArc #354 üzenetére
például azért mert aki nem tud angolul vagy csak keveset annak igencsak megkeseríti az életét.... hidd el sok fórumon is aztt mondják a szakemberek hogy aki nem tud stabilan angolul mindenképp magyarul beszélő tűzfalat keressen, mert abból még gáz is lehet ha összevissza nyomkodja úgy hogy nem is érti mit ír ki fal..
Egyébként nem csak pár opció van benne, magyarul meg teljesen korrektül érthető.
-
S W A T
senior tag
válasz
blattida #325 üzenetére
De gondolom ez olyan mint az avast . Az ingyenes is bőven jó otthoni gépre ...
Ez egyébként végleges hogy manuálisan kell magyarítani vagy csak ideinglenes
Hogyha végleges akkor a különböző letöltő siteokon ahol elérhető a CIS elérhető lesz mellé a magyarítás is
Boccs ha hülyét kérdek de nem biztos hogy mindenki tudja erről a fórumról (vagy akármeikről ) hogy tud magyarul is a CIS .
Egyébként régen ugye a Comodo tűzfal sokáig a legjobb volt biztonság terén , most is bennt van legalább a top 3-ba
-
S W A T
senior tag
[Translations mappába kitömörítendő]
olyan Translations mappát ahova írtad hogy a magyarosítást tenni kell.
(ha esetleg külön kell csinálni leírhattad volna hogy hova kell, nem mindenkinek 1 értelmű, így nekem se)igaz nem tettem fel a vírusírtó részét de gondolom nem ezért nem csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged