-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga Csiga
csendes tag
Akit esetleg érdekelne: Verification engine. Egyébként pedig:
-
Biga Csiga
csendes tag
COMODO release notes.
-
Biga Csiga
csendes tag
Nálam a pcflank-on egyedül a browser teszt nem akar összejönni, ezen belül is a "referrer check" az amit nem sikerül összehoznom.
-
Biga Csiga
csendes tag
A Defense+ védelmi szintjét nem kell alacsonyabbra állítani. Ha túl sokat kérdezősködik, akkor inkább a tűzfal viselkedés beállításánál a riasztási frekvencia szintet kell ritkára állítani. Ebben az esetben nem fog annyit kérdezni, viszont a védelmi értéke változatlan marad. Nálam biztonságos módban üzemel, és mégis ritkán van kérdése. Inkább csak akkor kérdez, ha új programot telepítek, de olyankor meg átváltom telepítő módba. Van benne intelligencia.
-
Biga Csiga
csendes tag
Comodo Internet Security Free. Teljesen ingyenes.
-
Biga Csiga
csendes tag
-
Biga Csiga
csendes tag
[link] Itt egyértelműen látható a COMODO 2.4 és az ESS tűzfalszekciójának teljesítménye közötti különbség. 55% illetve 4%. Az 55%-os teljesítmény nálam a "nem az igazi" kategóriát jelenti. Az ESS "teljesítménye" pedig kritikán aluli. None.
-
Biga Csiga
csendes tag
A 2.4-es COMODO érdekes módon még így, elavultnak mondott állapotában is veri a mezőnyben a Zone Alarm-ot, ESS-t, és sok más a legújabb verziójával bemutatkozó szoftvergyártó cég termékét. A védelmi értéke viszont sajnos már nem az igazi, ha neked mégis bejön, akkor használd. ( A 3.10-es pedig nincs a béka feneke alatt, ellenkezőleg:
)
-
Biga Csiga
csendes tag
válasz
blattida #557 üzenetére
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{19B5EE71-6636-43C9-A415-04E29D9E418F}: NameServer = 156.154.70.22,156.154.71.22
O17 - HKLM\System\CS5\Services\Tcpip\..\{19B5EE71-6636-43C9-A415-04E29D9E418F}: NameServer = 156.154.70.22,156.154.71.22
O17 - HKLM\System\CS6\Services\Tcpip\..\{19B5EE71-6636-43C9-A415-04E29D9E418F}: NameServer = 156.154.70.22,156.154.71.22A hijackthis-nak nem tetszenek ezek a bejegyzések. Sárga kérdőjellel és unknown felirattal "jutalmazta" őket. ( Annyira új a szolgáltatás, hogy még ők sem ismerik? )
-
Biga Csiga
csendes tag
Nálam csak a Firewall és a Defense+ van telepítve. KAV-al együtt jól megférnek egymás mellett. Eleinte a Kaspersky "morgott" a cfp.exe-re, kockázatos programnak minősítette, de miután felvettem nála a megbízható alkalmazások közé, teljes jogot adva neki, azóta nyugi van. Ezt már lejátszotta régebben a CounterSpy-al is, de ott sem volt gond össze szelidíteni őket. Elég nyűgös a KAV, de már megszoktam. Év végén jár le a licence, de meg fogom hosszabbítani, mert meg vagyok vele elégedve, még az állandó rinyálásai ellenére is.
-
Biga Csiga
csendes tag
Start menü -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -> COMODO Internet Security -re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Bejelentkezés fül -> A szolgáltatás együttműködhet az Asztallal ( kipipálod ) -> OK -> Restart.
Legalábbis nálam így van beállítva és nincs semmi ikon megjelenési problémám. -
Biga Csiga
csendes tag
Manuálisan lejött egy verziófrissítés: 3.9.81003.508. Nálatok is ez a verziószám szerepel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest