Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
Ha te úgy tudod akkor biztosan úgy is van.
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.
Akkor kezdő kérdéseim:
1. Van-e benne spyware védelem (vagy ehhez külön progi kell)? A honlapon csak az AV-t és a tűzfalat említik.
2. Tudja-e beavatkozás nélkül frissíteni magát?
3. Mennyire nehéz konfigurálni/esetleg van-e benne valami "auto" mód hogy csak akkor kérdezzen ha nagyon muszáj? (Szerveren lenne és nem akarok mindig rohangálni...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.