- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
blattida #5778 üzenetére
"Az ilyen heurisztikus találatokat fenntartásokkal kell kezelni,szerintem ezek téves jelzések."
Ezt olvastam. Viszont a kérdésem még mindig fent áll. Ha elküldöm vizsgálatra (e-mail címem megadva a programban) akkor utána küldenek valamit az eredményről?
"Szerintem hetente bőven elegendő az ütemezett vizsgálat.
Ha lassúak a benti gépek, akkor felhő alapú vizsgálat engedélyezése ne legyen aktív, kapcsold be az alkalmazkodó módot, valamint állapottartó fájlvizsgálat legyen.
A heurisztikát állítsd alacsonyra, a memóriavizsgálat opciót pedig ne aktiváld."Én is heti egyre gondoltam, mindegyik gép másnapon. A felhő alapút kikapcsoltam, alkalmazkodó mód bekapcsolva. Viszont állapottartó fájlvizsgálat nevű opciót nem találok. Hol keressem?
Ha egy gépen beállítom a konfigokat, akkor az biztonságosan betölthető mindegyik gépen? Vagy állítsam be mindegyiken külön?
Egyelőre egy gépen állítgatom, azon tesztelem két hétig, ha minden megfelel akkor felmegy a többi gépre is, és azokon is van egy hetem tesztelni, mert a kollégák szabadságon lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Trollok komolyan
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest