- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP alatt ilyen döglassú a CIS sajnos, hogy miért az rejtély. Ahány XP-s gépre pakoltam eddig, annak a 90+ százalékán eljátssza ezt és ilyenkor gyakran még belassítja a rendszert is, nem kicsit... Visat/W7 alatt (x86 és x64 egyaránt) meg megy mint a meszes...
Egy idő múlva meguntam ezt a "játékot" és csak a tűzfalát pakolom fel pl Avast mellé, akkor nincs gond. (eddig legalábbis nem volt, igaz ebben az esetben először a tűzfal, és csak utána az Avast, a Comodo falat tanulóra, míg az Avast telepöl, mert a Webshield modulja összeakadhat a Comodo-val... ) -
Wolfskin
őstag
ez jó ötlet, de nem lehet ezt külső progival megoldani?
nekem is gond a cmdagent (5.5). mivel a laptopom elég gyenge (T43), ezért nagyon lefogja. sajna nem is tudom kiszűrni, hogy mivel akad, ha tcm-ban másolni akarok, akkor is felmegy 100%-ra, meg minden induláskor, bármely program elindításakor stb.
a Microsoft Security Essentials az jobb? vagy mi az ami kevés erőforrást igényel? a noti alig van neten, nagyon komoly tűzfalra nincs is szükség.
Avira+Kerio? Eset SS,? Norton? MS SE? -
-
-
blattida
nagyúr
Nem küldenek. Ha téves, akkor kiveszik, ha kártevőt küldesz nekik, azt beteszik, az utóbbit gyorsan.
Az av rész valósidejű ablakában láthatod, a csuszka közepén található.
A lementett konfigokat minden további probléma nélkül beimportálhatod a többi gépen is.
Az ősszel megjelenő hatos verzióban már lesz egy központi kezelést megvalósító modul is,igaz, azt a comodo szerverei végzik majd.
-
blattida
nagyúr
Az ilyen heurisztikus találatokat fenntartásokkal kell kezelni,szerintem ezek téves jelzések.
A leak teszt eredménye nem olyan fontos, ám,ha 100%-ot szeretnél, akkor kapcsold ki az automatikus megbízást a telepítőkben és az automatikus szabályalkotást a megbízható fájlokban opciókat.
A tűzfal egyedi házirend módban fusson, a clt.exe ne szerepeljen a megbízható fájlok között,ha esetleg ott lenne.Szerintem hetente bőven elegendő az ütemezett vizsgálat.
Ha lassúak a benti gépek, akkor felhő alapú vizsgálat engedélyezése ne legyen aktív, kapcsold be az alkalmazkodó módot, valamint állapottartó fájlvizsgálat legyen.
A heurisztikát állítsd alacsonyra, a memóriavizsgálat opciót pedig ne aktiváld.A korábbi kérdésedre pedig: minden megoldható.
-
n00n
őstag
Bár az előző hozzászólásomra még nem jött válasz, azért kérdeznék még párat.
1. Lefuttattam egy teljes tesztet és talált pár károkozót, elküldtem őket a Comodohoz vizsgálatra. Ilyenkor küldenek netán e-mailt (megadtam a címem), ha kész. Vagy mi történik?
Szerintetek ezek valóban vírusok vagy fals riasztás?
http://noob.hu/2011/08/04/comodo.bmp
Állítgattam kicsit a CIS-en (proactive mód) és most ilyen lett a leak test:
A maradék pirosakat, hogy lehet megoldani?
http://noob.hu/2011/08/04/leaktest.bmp
Továbbá:
Az ütemezett vizsgálatot mennyire sűrűn érdemes lefuttatni? Vannak itt lassabb gépek is, amiket valószínűleg meg fogna a keresés, így minél ritkábban kellene. Milyen beállítások mellett érdemes futtatni az ütemezett vizsgálatot? Egyelőre ennyi kérdés, de lehet még lesz.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest