- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
sajnos még nálam sem oldódott meg a cmdagent.exe proci zabálása az 5-ös óta.
Xp alatt...1 percig naponta 1x néha 2x (sztem frissítés függő ), amikor egy .avi videóra kattintok, vagy csak elég ,ha ráviszem az egérkurzort.
amire eddig sikerült rájönnöm. csak a Windows Intézőben, csak avi file-oknál, videótól, mérettől függetlenül...sok mindent próbáltam. összetevők kikapcsolás, divx és xvid kodek törlés, videók társítása másik lejátszóhoz (akkor napokig jó volt, lehet csak véletlen ) mappák vagy videók hozzáadása a kivételekhez AV és D+ részen és persze nagyon sok fórumot olvastam ezzel kapcs.megnéztem a Q-Dir progival, ami hasonló ,mint a Windows intéző és ott minden ok, TC-vel szintén. mivel többféle videóm is van, különféle mappákban, ezért macerás lenne ,csak azért külön fájlkezelőt használni.
sztem vagy a mappa - nézet beállításokban nem tetszik neki vmi, vagy a win intéző, vagy a tűzfallal akad össze. más már nem jut eszembe.
hasznos ötleteket előre is köszönöm
nem hagy nyugodni, amíg nem oldom meg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Xp alatt...1 percig naponta 1x néha 2x (sztem frissítés függő ), amikor egy .avi videóra kattintok, vagy csak elég ,ha ráviszem az egérkurzort.
nem hagy nyugodni, amíg nem oldom meg ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)