- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
sajnos még nálam sem oldódott meg a cmdagent.exe proci zabálása az 5-ös óta.
Xp alatt...1 percig naponta 1x néha 2x (sztem frissítés függő ), amikor egy .avi videóra kattintok, vagy csak elég ,ha ráviszem az egérkurzort.
amire eddig sikerült rájönnöm. csak a Windows Intézőben, csak avi file-oknál, videótól, mérettől függetlenül...sok mindent próbáltam. összetevők kikapcsolás, divx és xvid kodek törlés, videók társítása másik lejátszóhoz (akkor napokig jó volt, lehet csak véletlen ) mappák vagy videók hozzáadása a kivételekhez AV és D+ részen és persze nagyon sok fórumot olvastam ezzel kapcs.megnéztem a Q-Dir progival, ami hasonló ,mint a Windows intéző és ott minden ok, TC-vel szintén. mivel többféle videóm is van, különféle mappákban, ezért macerás lenne ,csak azért külön fájlkezelőt használni.
sztem vagy a mappa - nézet beállításokban nem tetszik neki vmi, vagy a win intéző, vagy a tűzfallal akad össze. más már nem jut eszembe.
hasznos ötleteket előre is köszönöm
nem hagy nyugodni, amíg nem oldom meg ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Xp alatt...1 percig naponta 1x néha 2x (sztem frissítés függő ), amikor egy .avi videóra kattintok, vagy csak elég ,ha ráviszem az egérkurzort.
nem hagy nyugodni, amíg nem oldom meg ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)