- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Nem csak nálam jelentkezik. Az egy dolog, hogy nem érkezett 10 válasz a hozzászólásomra, hogy másnak is lenne ilyen gondja...
Utánakerestem neten és másnak is volt hasonló problémája: felrakta a Comodot és elkezdett magától megszakadni a net. Ez lehet egyszerű beállítási probléma is, ami nálad nincs bekapcsolva, nálam meg igen stb.
Egy usernek úgy oldódott meg ez a problémája, hogy kivette a pipát két beállításnál. Én is kivettem, majd meglátjuk mi lesz.A szolgáltatásoknak pedig az év világon semmi közük ehhez. A kezdetektől fogva így használom a Windows 7-emet és egyszer nem rikácsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest