Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Egyébként most raktam fel Windows XPsp3-at egy szüz 80 Mbytos vinyóra a rendszerröl tudni kell, hogy a Winfos EREDETI szoftver és ott érdekes módon nem nyivákol a CIS még magas heurisztikán sem....
Milyen érdekes nem Í????
Nem kötelezö a CIS-t használni, De érdekes módon mindig azok nyavajognak hogy ilyen rossz meg olyan rossz a CIS , meg bejelez meg minden akiknek valahogy nem sikerült egy jogtiszta Windowst felbarkálcsolni a gépükre és általában a játékokkal is úgy játszanak hogy dehogy veszem meg jó nekem a Crackelt cucc..Aztán csodálkoznak hogy a rendszerük instabil és rossz..Az is milyen érdekes , hogy egyesek idejönnek fikázni azt a legalapvetöbb dolgokkal és háttérinfókkal sincsennek tisztába..Nem vagyok egy PC zseni de azt azért tudom, hogy ha crackelt progit használok akkor a crack nem csak felszabadít hanem MODOSÍT is..Ja hogy ezt a CIS észreveszi és nyavajog ??? Nálam miért nem szólt még a 4-es BÉTA sem ??? Ja hogy nem használok Crackelt progikat ????
Ha már mindenképp teljes verziós progit akar használni valaki ingyen vegye a fáradságot és keressen a torrenten olyan verzióju progit amelyhez nem crack van mellékelve hanem serial...Az még eszembe jutott hogy milyen érdekes pl hogy az összetákolt XP-k közül elég sokra bejelez a vírusírtó miért is ?? lehet találgatni...miért....
Nekem az a véleményem hogy nem kötelezö felrakni a CIS-t de ne fikázzuk csak azért mert az USER a buta hozzá és lusta NORMÁLISAN MEGISMERNI és kéz picsa melegmálét vár el.....
Akinek nem tetszik a CIS hogy a3-as sokat kérdez vagy egyszerüen nem tetszik neki akkor NE RAKJA FEL és NE IS FIKÁZZA...Engem marhára nem érdekelnek az agymosott NOD osok hogy az milyen jó és mit tud ..EZ CIS topic és arról szeretnék olvasni hogy mikor jön az új nyelvi csomag meg mikor jön az uj verzió
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest