Hirdetés
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezménnyel érhető el a Honor Magic V5
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Dévacsen
üzenetére
Kipróbáltam egy olyat hogy sandboxban tartva a böngészőt,kikapcsoltam az ublockot,kiléptem,az elszigetelőben látszólag végbe ment a törlés,lenullázódott,visszaléptem és nem volt ott az ublock,tehát megtartott beállítást,változtatást az elszigetelő annak ellenére hogy azt mutatta törlődött minden,nem állt helyre az eredeti állapot,tehát van létjogosultsága annak hogy látszólag üres,és rátörlök,mert bizonyos változtatások csak akkor tűnnek el teljesen,mondjuk ez nem magyarázza meg hogy nálam miért nem marad a tartalom benne ha kilépek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest