Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
válasz
blattida
üzenetére
Igen, én is nagyon sokáig használtam, de már voltak vele gondok asszony gépén. Valamiért akárhogy is állítgattam, mókoltam, haldoklott vele a VPN - sikeresen bejelentkezett, aztán nem látta a hálózaton lévő adatokat, sőt, kb. egy perc múlva lehalt a wifi. Ilyenkor VPN kilő, wifi kijelentkezés, újra bejelentkezés, majd VPN bejelentkezés, megint nem látta az adatokat, wifi lehal, ésígytovább, ésígytovább, asszony meg kitépte a haját (én kopasz vagyok, az enyémet nem, de a szakállam veszélyben volt
). Az új verzióval viszont nincs ilyen gond (kopp-kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Az új verzióval viszont nincs ilyen gond (kopp-kopp).