- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #19707 üzenetére
Szia!
Nyilván ez valahol a teljesítőképessége felső határán lehet (kimondottan az 1043ND SoC-ára optimalizált build-el viszont még több kihozható belőle). A példát igazából azért írtam, mert a "vitát indító" 136 Mbps-es méréstől azért ez elég messze van!
-
válasz
Intruder2k5 #19705 üzenetére
Gargoley fw-vel, ha jól emlékszem 1.7-1.8 körül volt a load, torrent alatt. (Persze épp egy linux disztribúciót töltöttem le
)
-
válasz
Intruder2k5 #19707 üzenetére
És egy WDR3600?
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #19704 üzenetére
Szia!
Van azért a maximálishoz közeli mérés is.
Ezen még valamennyit javíthat, ha a LuCI-ban a Hálózat->Tűzfal oldalon a WAN zónánál az MSS Clamping engedélyezésétől kivenni a pipát, majd Mentés & Alkalmazás. Úgyis csak PPPoE kapcsolat esetén van rá szükség, egy kis plusz várható a kikapcsolásával. -
válasz
Intruder2k5 #19700 üzenetére
Mondom ez engem is meglepett. Amikor több eszközről ment a letöltés nem tudott stabilan NAT-olni 240 Mbit/s-el, szóval le-le esett néha a sebesség egy kicsit. A Techicolor meg beton stabilan tartja!
-
válasz
Intruder2k5 #19700 üzenetére
Felmerült bennem, hogy bele fogsz kötni a hiányzó 7 Mbit-be, de aztán elvetettem, gondolván csak tán nem vagyunk ennyire komolytalanok. De ezek szerint mégis. Már bőven kezd átmenni a dolog személyes, gyerekes jellegűbe, így én itt kiszállok a témából.
-
válasz
Intruder2k5 #19694 üzenetére
Én is Alex féle mérés miatt véltem úgy, hogy tudnia kell a 240 Mbit-et route-olnia a TL-WR1043ND-nek, de nagyon úgy néz ki, hogy ezekre a mérésekre nem lehet alapozni.
-
válasz
Intruder2k5 #19694 üzenetére
Lehet, hogy ezeket az értékeket hozza a gyári fw-vel, de OpenWrt-vel sajnos nem! Maga gyári fw gyors (a Wi-Fi is azzal leggyorsabb), csak menedzselhetőség szempontjából inkább nem minősítem..
De mindegy igazából, most a Technicolor TC 7200-as csoda a Gateway és a tűzfal, de minden más (DHCP, DNS, Wi-Fi) maradt a WNDR3700-on, és így kaptam ajándékba +2 db gigabites LAN portot a nappaliba! -
Casterke
tag
válasz
Intruder2k5 #19682 üzenetére
csak azaz érdekes hogy 120/10-es nettel mértem fixen midnig 120/10-et mostmeg 100/20-at max. Az érdekes, hogy elvileg gigabites router a gépek között tudtam 80MB-al másolni a routeren keresztül akkor miért nem tud 140-többet?
-
válasz
Intruder2k5 #19691 üzenetére
Lemertem volna fogadni! Viszont az is kiderült számomra a héten hogy, a Netgear WNDR3700 v1-es router se tudja stabilan, amin kicsit meglepődtem..
-
válasz
Intruder2k5 #19686 üzenetére
Köszönöm! Bár nem teljesen értem a "teljesen véletlenül" és az "ÚJABB eset" kifejezéseket, tekintve, hogy ezidáig nem volt sehol postolva UPC 240 Mbit + TL-WR1043ND + OpenWRT tapasztalat.
De most legalább már tudjuk, hogy ennyit bír OpenWRT-vel. -
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #19684 üzenetére
akkor majd valamikor a jövő héten. köszi
-
upsyka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19671 üzenetére
s speedtest és a upc mérce is jó értékeket hoz,de csodálkozom,hogy másnak teljes sebességgel rmegy az fsn-ról a teszt,nekem meg 4,4Mb-tól többel nem...mind1
más:
be kell-e állítani valamit a technikolor csodán,ha két gépet hálózaton akarok összekötni?első gép xp kábelen megy a technibe,a másik win7 wifivel!rendesen be van állítva minden,tűzfalaki kikapcsolva,de mégsem látják egymás megosztott mappáit... -
Casterke
tag
válasz
Intruder2k5 #19675 üzenetére
wrt320n-van nem hinném az lassítaná
-
tomp
félisten
válasz
Intruder2k5 #19671 üzenetére
Akkor a upc saját szervere lassú!
Saját mérőjük: 115,9Mb/s és 10,2Mb/s 23ms
De ha a Telenor szerverével mérem: 123,29Mb/s és 10,24Mb/s 11ms
Ha elindítom az fsn letöltést akkor pedig 15,1MB/s azaz 120,8Mb/s -
válasz
Intruder2k5 #19658 üzenetére
Ok. Köszi. Újrakötöm a szerződést. Bár jó lett volna, ha a feltöltésen is intenzíven emelnek az új csomagokban.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #19663 üzenetére
Szegény néninek felhasználták az email címét... Na ezért sem szabad kiírni sehová, még a békés Svédországban is visszaélhetnek veleLehet innen is el kéne távolíttatnom, de most már úgyis tökmindegy. De egyébként kíváncsi lennék hogy az alábbi emailnek tényleg van-e magyar honban olyan aki bedől.
-
válasz
Intruder2k5 #19656 üzenetére
UPC TC7200.U (Technicolor)
-
válasz
Intruder2k5 #19654 üzenetére
Igen, teljesen igazatok van, ezt fogom tenni, mert az újrakötés díjmentes. Remélem a kapott, új modem alkalmas lesz a 60/6-ra. Bár miért ne lenne...
Köszi még egyszer!
-
válasz
Intruder2k5 #19643 üzenetére
Nyilván "rendes" router kell mellé. (Helyesebben fogalmazva az adott sávszélességgel könnyedén megbirkózó router.)
De úgy vélem egy próbát megér, főleg azt tekintve, hogy én személy szerint még egyik UPC-s topicban sem láttam olyan 240 Mbit-es UPC-vel rendelkező személyt, aki kipróbálta volna, hogy vargalex féle OpenWRT build-el mire képes a TL-WR1043ND. És meg kell mondjam, hogy nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy át tudja e stabilan engedni a WAN portján a 240 Mbit-et, akár torrent mellett is. -
válasz
Intruder2k5 #19641 üzenetére
"Szerintem meg nem fogja bírni, mint az már itt néhány embernél be is bizonyosodott!"
Hát akkor le vagyok maradva, mert én nem láttam ilyen hozzászólást. Linket tudnál adni?
Egyáltalán nem lenne meglepő, ha TL-WR1043ND bírná UPC esetén a 240 Mbit-es sávszélességet, tekintve, hogy NEM PPPoE-ról van szó.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Intruder2k5 #19632 üzenetére
Látszott rajta, hogy komolyan gondolja.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Intruder2k5 #19632 üzenetére
Lehet hogy meg vannak bízva, hogy ha kérdeznek akkor próbálják rábeszélni az ügyfelet hogy előfizessen még valamire... Bár gondolom még most is alvállalkozók szállnak ki, de minden lehetséges.D
-
rayoliviero
veterán
válasz
Intruder2k5 #19629 üzenetére
Ja, gondoltam, csak ez mutatja a szerelők hozzáértését. A Cisco modem szerinte nem is frankó, mert a Technicolor a legújabb, azt mondta, azt érdemes használni.
-
Casterke
tag
válasz
Intruder2k5 #19599 üzenetére
kábelen, dhcp okozná? de statikus ip-van a gépem és "szerver" gép is
-
válasz
Intruder2k5 #19575 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Intruder2k5 #19573 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #19545 üzenetére
már május közepe óta 50/5 van, akkor cserélték le a régi 30/3-as csomagot itt BP. 9. kerület
a 30/3 odahaza van szülőknél Eger mellett
itt a pesti lakásban egész nap nem akar menni a feltöltés (seed) pedig nyomom vagy 80torrenttel
speedtesten megvan az 5megabit nem tudom mi van akkor
majd kiderül éjszaka csak gondoltam megkérdezem hogy van-e más akinek 16-23óra között szintén nem megy csutkán -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #19542 üzenetére
oké nekem TP-Link van ott nem vágom mi a megoldás
másik hogy van UPC modem is, ott tuti nem lehet ilyet szóval legjobb két csík fekete szigszalag -
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19537 üzenetére
Igen, hát ezért írtam, hogy egyik se tökéletes
Nekem akkor oldódtak meg a problémáim, amikor rendeltem mediacardot
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19535 üzenetére
Kinézetre gusztustalan a szürke. Viszont pl. sötétben nem szerettem a feketét, mert sosem tudtam, hogy melyik az eleje és melyik a hátulja.
Továbbá a szürke a tv hangerejét állítja, míg a fekete a boxét, amit sokan nem szeretnek.
A mostani fekete viszont jó, gyári Samu
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19522 üzenetére
Viszont a EA6300-as korai EA6400-as router.
Még az azonosító is stimmel. Több antenna van benne, gyorsabb is a wifi.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19508 üzenetére
Igen. Elsődlegesen 2 UPC nettel lenne használva.
De olyan is lenne, hogy 2 mobilnet lenne rákötve. -
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19506 üzenetére
Linksys WRT320N pl. maradni fog, bár DD-WRT nagy csalódás volt. Lehet kap tomatot.
UPC-t nem kérdeztem még meg, szerintem nekik nem nagy durranás a kábelezést még 1x megcsinálni.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19504 üzenetére
Ma/holnap akarok routert venni, így időben kellene akkor eldöntenem, hogy mi legyen.
Neked is köszi a tippet, átnézem milyen lehetőségeim vannak.
Gondolom nem normál router árban adják. -
válasz
Intruder2k5 #19482 üzenetére
Lehet, hogy én is ezt fogom tenni.
Mit kell visszaadni? Box, távirányító, tápkábel elég? -
válasz
Intruder2k5 #19477 üzenetére
Ma reggel már meg volt a 120/10
9 - 10 ms-es pinggel, úgyhogy teljesen elégedett vagyokMég egy kérdésem lenne:
Új médiaboxot is küldenek és azt mondták, hogy a régit visszaküldhetem postával és hogy a postán adnak dobozt hozzá.
Ennek mi a pontos menete?
Az ügyintéző azt mondta, hogy kapok valami papírt, amire kiadják a postán a megcímzett dobozt, de még ilyet nem kaptam. -
DjDanee87
addikt
válasz
Intruder2k5 #19461 üzenetére
Log sem elérhető nála
-
válasz
Intruder2k5 #19416 üzenetére
Köszönöm az infót
-
válasz
Intruder2k5 #19414 üzenetére
Köszönöm.
A 72 órába a hétvége is beleszámít? -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #19374 üzenetére
a feltöltéssel nincs gond, mióta visszatettem a kimenő titkosítást "erőltetve" állapotra vízszintes egyenes csíkot húz max sebességen, szóval az pengén megy, a letöltést meg kipróbálom hogy vagy engem szívatott vagy éppen amikor töltöttem 22óra körül be volt dugulva a környék...
letöltésem nem szokott sok lenni havi szinten, 100-200GB a feltöltés meg 4-5x ennyi
érdemes másoknak is tesztelni
bárm mivel már olvastam a UPC weblapon hogy novemberben a komplett Heves megyei és pár nappal később a 9. kerület is hálózatbővítést fog kapni
remélhetőleg csak átmeneti a bibi -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #19366 üzenetére
hát én nézem a klienst és azt látom seedelni nem tudok utorrent-es userek felé csak minden más kliens felé (vuze,azerus,transmission stb...)
mi a fuck van itt kérem? mit vezetett be UPC? -
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19363 üzenetére
Azért mert pár éve is ugyan ez volt, emelték a 15-őt 25-re akinél nem volt meg pár hét után megvolt a 25. Amikor a T 80-ról felemelte 120-ra a letöltést ugyan ezek a problémák voltak, napközbe 70-90 éjszaka ment 120-al.
-
NoveltY
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19353 üzenetére
Jelenleg 100,0Mbps-ot ír ki, mivel visszavittem a gépet az eredeti helyére, és itt a falban futó kábelek miatt nincs meg a gigabit. A napokban újra fogom kábelezni az egészet és utána fogok tudni mindenre kiterjedően megfelelő válaszokat adni. Délután, mikor írtam az eredeti posztot, akkor kivittem a bejárati ajtóhoz a gépemet és egy közvetlen kábellel dugtam össze, akkor megvolt a gigabites visszajelzés.
FTP-t nem néztem, torrenten a legtöbb amit eddig láttam 9,2 Mbyte/sec volt. -
NoveltY
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19349 üzenetére
Nem próbáltam mivel nem tudom hogyan zajlik ez a művelet.
-
NoveltY
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19346 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálásokat.
A nap bármely szakában mértem, ugyan ezt a sebességet tapasztaltam, kora reggel, napközben sokszor és késő éjszaka is.
Mértem már ezzel a sebességmérővel is, jelenleg 92.1 Mbps letöltési és 10.3 Mbps feltöltési sebességet mértem.
Van routerem, de nem kötöttem be azóta, hogy a UPC-s szerelő itt járt. A modem szórja a wifi jelet, és annyi.
Helyi kapcsolat állapotánál jelzett 1,0 Gbps-ot természetesen. Ezzel sem lehet gond.Bármi egyéb ?
-
banánttészta
tag
válasz
Intruder2k5 #19338 üzenetére
de nem tudod véletlenül a upc-nél a felhasználó né után mi kell tehát
ki van írva
pl:
felhasználó: kis jóska@{és na ide mi kell}.hu
jelszó: -
banánttészta
tag
válasz
Intruder2k5 #19336 üzenetére
nagyon szépen köszi a megmentőm vagy
... de ezt ezt ,hogy kell csinálni? na meg win7-em van
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19329 üzenetére
Koleszos/egyetemes nettel nem ér erősködni.
-
kungzi
veterán
válasz
Intruder2k5 #19329 üzenetére
Magyarországon az internet felhasználók 1%-kának azért még mindig jobb nete van
-
kaszaf
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19282 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19278 üzenetére
Igen, rendben vannak
Kíváncsi leszek télen meg lesz-e a 40-es SNR.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19267 üzenetére
Télen pozitív lesz lehet meg lesz a 40-es SNR
Nálam ilyen most (karbantartás óta vételi és adási is csökkent), augusztus elsején még 8-as vételi volt este, azóta vételi 1-4között adási 36-38 között változik, télen 15ig felment. Másnál sem jött be a PH?
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19266 üzenetére
Én nem kaptam
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19254 üzenetére
Yeah, jól tippeltem hogy tudsz váltani
Majd tegyél be speedtest mérési eredményt, esetleg jelszintet. Legközelebb már 120-as csomagban leszel, aztán 240-esbe.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19254 üzenetére
Jó is, hogy mondom a smart guard-ot. Simán emailcímedre küldték ki, ahova minden mást is? Mert én arról nem kaptam üzenetet. Lehet be se kapcsolták
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19214 üzenetére
no, tegnap este hívtam őket, de azt mondta az automata, hogy nagyon sokat kellene várni, és telefonáljak később. Ma reggel már bemondta, hogy beazonosítottak (telefonszám kijelzés alapján?), és hiba van a könyéken, amit majd elhárítanak.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19251 üzenetére
RT-N56U vagy RT-N65U
Teszteredmények szerint elég szépen szerepelnek.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19249 üzenetére
A Linksys routerban 354Mhz-es proci ARM proci és 32 (64MB?) memória van.
Én azt mondtam volna, hogy 1,6Ghz (HT) 1 GB rammal sokkal erősebb.Sajnos most mérve routerral 150Mbit, direktbe kötve 250Mbit eredményeket ad. Ebből másik router lesz. (Asus)
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19245 üzenetére
2x gigabites lan.
A proci nem egy bika, sima 1 magos atom HT-vel. De lényegesen erősebb, mint egy router.
-
válasz
Intruder2k5 #19241 üzenetére
Átvette az uralmat a QoS. Szóltam neki, hogy ne tegye ilyen mértékben, azóta rendben van, (kop-kop).
Üdv. core2
-
válasz
Intruder2k5 #19239 üzenetére
Hát igen, jó hír, így legalább routerre sem kell költenem ha már egyszer gigabites van
Üdv. core2
-
válasz
Intruder2k5 #19225 üzenetére
Nálam Isaszeggel ilyen most:
Üdv. core2
-
válasz
Intruder2k5 #19229 üzenetére
Köszi az lesz!
-
válasz
Intruder2k5 #19223 üzenetére
Router nélkül ugyan az, csak most már 7mbit-et mér a speedtest. Feltöltés továbbra sem fut le.
Most visszakötöttem a routert 20mbit, de minden mérésnél más az eredmény és a felöltés nagyon lassan lefut 0.24mbit eredménnyel. -
válasz
Intruder2k5 #19220 üzenetére
A router TP link TL-WR1043ND gigabites, wifi le van rajta tiltva mert csak kábellel használom.
Router nélkül nem próbáltam de a gépek között megy hibátlanul gigabiten fileátvitel. -
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19211 üzenetére
A kérdés az, hogy javulást tapasztaltál a sebességnél?
Mert DD-WRT szép volt meg minden, de fele sebességet hozta össze. Arról nem is beszélve, hogy a "mega" fájlt nem tudta felírni a (MB-os drivra, így elhasalt. CSak kicsit hozta rám a szívbajt.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Intruder2k5 #19205 üzenetére
DD-WRT volt rajta. 60Mbitnél(!) többet nem tolt ki magából. Ment is vissza a gyári.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19206 üzenetére
Akkor viszont mennie kell majd
Lehet olvasták az itteni beszélgetéseket
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19189 üzenetére
Úgy van megoldva, hogy neten leadsz egy rendelést, akkor az felkerül egy listára, amit utána hús-vér emberek átnéznek. Sokszor egyébként utána telefonon fel is hívnak. Ilyenkor az ügyintéző átnézi a dolgokat, hogy minden rendben van-e és ha nem telefonál. Ha igen, akkor beállítja. Ha szerencséd van simán beállítják és kész. Ha nem, akkor zaklatnak telefonon. Bár nem hiszem, hogy ilyeneken leállnának *arakodni.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19184 üzenetére
1. Elméletileg 1 nap hűséggel se tud az ember váltani.
2. Gyakorlatban akinek már lejáróban van a hűségideje gond nélkül megengedik.
3. Aki még hűség elején jár, annak ügyeskednie kell. Ez a három opció van.Mindenesetre bízok benne, hogy sikerült elintézned és megkapod te is.
-
tarragona
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19185 üzenetére
Nekem 25ös netem volt, digital goldal + hd mediacarsal + a hd csatornákra előfizetve, 2 éve voltam náluk , júliusban hosszabítottam 24 hónappal meg, és így lett 7,700ft. a havi pénz!
Most minden maradt változatlan,egyedül a net lesz 120-as, + pénteken hoznak egy a wifis-modemet, 120as nettel, (ugye a240-est nem kapom meg mint régi előfizető 3 hónapig sajna..), és így lesz a havi pénz 9,500ft, annyi, hogy újra indult a 2 évem, dehát az a két hónapon már nem fog múlni. -
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19185 üzenetére
Akkor kifejezetten jól jártál a váltással.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19181 üzenetére
Én már elvesztettem a fonalat: mit váltottál mire? Csak netet vagy csomagot? És persze milyen áron?
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19181 üzenetére
Az a baj, hogy nem fogod fel amit írok. Nem azt írtam, hogy soha senkinek nem sikerült még a dolog, hisz nekem is sikerült. Hanem azon általad közölt tényre írtam, miszerint "A válasz: Nem lehetséges, csakis L vagy XL csomagba mehetek, 120Mbps nettel, a jelenlegitől drágábban!". Ha simán annyit írtál volna, hogy nem sikerült elintézned és adjunk tanácsot, hogy miként tudnád megoldani segítettem volna. De te háborogtál, hogy szemét a UPC mert neked nem adja meg. Erre írtuk neked 2-en, hogy miért nem lehet elvileg megoldani a dolgot. De UPC-nél az elmélet és a gyakorlat teljesen más.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19159 üzenetére
jaaa, ok
-
jerry311
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19151 üzenetére
CAT7-es kabellel erezheto javulas 10/100 interface-en?
(Mivel volt az osszekotve elotte? Spargaval?)
Annyit segit, mint 1.4-es Civic-nek a TypeR matrica. -
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19151 üzenetére
mert annak a routernek a WAN portja 10/100 megabites, míg a bejövő internet kapcsolatod 120 megabites.
Tehát csak 100 megabites neted lesz ezzel a routerrel, hiába tud 300megabitet a wifije (ami egy más kérdés, hogy mit is jelent)
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19094 üzenetére
Sajnos nem. Ha egyiket bekapcsolod, akkor a masikat kikapcsolja
Azt viszont nem tudom, h gyarilag ilyen, vagy csak a UPC-s fw hatasara.
Bar ez engem nem zavar, mert 2.4-es klienseknek megmaradt a tl-wr1043nd router, az 5-osoknek meg jo lett ez a technicolor
-
erdoke
titán
válasz
Intruder2k5 #19082 üzenetére
Megpróbálom megdumálni a szakival, hogy Cisco legyen. Feltéve, ha van nála mindkettő...
-
PNP
őstag
válasz
Intruder2k5 #19075 üzenetére
De.
(ott folyt.) -
PNP
őstag
válasz
Intruder2k5 #19052 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert "Kapcsolathívási hiba" üzenetet ad a Total Commander, ha az IP-címemre próbálok ftp-vel csatlakozni, miközben a belső IP (mi ennek a neve?) címemmel simán megy. Rákeresve valaki írt ilyet, hogy a UPC szűri az FTP és torrent forgalmat.
(amúgy TP-Link 3600, gyári firmware, FTP engedélyezve)
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19053 üzenetére
Hát ha neked megéri egy lakásátíratás, akkor hajrá
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19049 üzenetére
Nem vagyok én senki ügyvédje
(Vagy ha igen, fizethetne már végre valaki)
Nem igazán értem, hogy mire akarsz kilyukadni azzal, amit írtál.
A saját példádnál maradva le akarnád mondani a hűséget és újat aláírni?
Megteheted. 1. Kifizeted az igénybe vett kedvezményeket. Jelen esetben 15.000 . Nem ismerem pontosan a szerződésedet, de ki kell még fizetned pár tételt. Ha ezeket mind kifizetted akkor jön x hónap tv és internet nélkül, mivel ha lemondod a szolgáltatást jó ideig nem köthetsz újat. Vagyis UPC 1 hónap alatt jó pár ezret leszed rólad így és ott maradsz szolgáltató nélkül.
Egyébként világosan le van írva, hogy miért nem mehetsz 60-as csomagba:
"Akciónkat 2013. augusztus 26-ától visszavonásig, az adott szolgáltatástípus (internet, upc telefon, digitális és analóg kábeltévé) szempontjából új vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb szolgáltatási csomagra módosító egyéni, illetve meglévő upc telefon- és/vagy upc internet Szolgáltatással rendelkező üzleti Előfizetők részére, 24 havi határozott idejű szerződéssel biztosítjuk."
Mivel 60-as csomag nem nagyobb mint 50-es, így nem módosíthatsz.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19043 üzenetére
Azért nem ragaszkodom a 300GB limithez, mert arról csak hallomások vannak, míg a másik mindennapos tény. De te tudod. Tölts le havi 290GB és nem kell félned
-
válasz
Intruder2k5 #19044 üzenetére
Köszönöm
Gyári van rajta -
Sanya
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19014 üzenetére
a hűséget is fel lehet mondani, ha a szolgáltató szerződésben foglaltakat változtatja. pl amikor csatornát cserél, stb.
tehát nyugodtan pedzegetheted
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19037 üzenetére
De, le van írva. Egészen pontosan az van leírva, hogy hűségidővel nem lehet, új ügyfelek vehetik igénybe. Az, hogy egyéni kedvezményként a kevés hűségidősek igénybe vehetik az megint más tészta.
Már leírtam egyszer, de leírom. Amikor aláírsz 2 év hűséget az két dolgot jelent:
1. Te vállalod, hogy 2 évig az általad előfizetett csomagot, szolgáltatást igénybe veszed és fizeted a megbeszélt árat.
2. UPC vállalja, hogy 2 évig az általad előfizetett csomagot, szolgáltatást biztosítja a megbeszélt áron.Ha UPC emel az árain, az téged így nem érint, hiszen te x forintért írtál alá velük és nem Y. Viszont ha csökkent az árain, akkor rosszabbul fogsz járni, hiszen neked többet kell fizetned.
2 irányú vállalás. Vállaltad 1 hónapja, hogy igénybe veszel egy szolgáltatást X áron. Hiába kerül most egy jobb szolgáltatás kevesebbe, 1 hónapja te ezt a kockázatot bevállaltad.
-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19034 üzenetére
Gondolom akiket engedtek, azoknak nem volt közel 2 év hűségidejük.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Intruder2k5 #19012 üzenetére
Ha elolvastad volna a felhasználói feltételeket abban világosan benne van, hogy:
Azon meglévő előfizetőink, akik két különböző alapszolgáltatással rendelkeznek, a Trio L és Trio XL akciós csomagokat vehetik igénybe, három különböző alapszolgáltatással rendelkező előfizetőink kizárólag a Trio XL csomagot is magában foglaló akciós csomagot választhatják.
-
válasz
Intruder2k5 #19015 üzenetére
Én egyelőre csak annyit írtam, hogy gyorsabb netet szeretnék, mit tudnak ajánlani. Digital gold-om van + 50/5-es net és már nincs hűségem. Visznot évak óta pontosan fizetek, soha nem kellett még csak fizetési emlékeztetőt sem küldeniük. De gondolom a fizetési morálomat vastagon telibesz*rják
az ajánlat kidolgozásánál...
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19022 üzenetére
Érthető, lehet én is megpróbálnék jobbat rendelni.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19020 üzenetére
Lehet pár óra múlva már 60/6 lesz vagy felhívnak hogy nem lehetséges, arra tippelek hogy ha a netes rendelés engedte akkor lehetséges
-
kabelmania27
félisten
válasz
Intruder2k5 #19015 üzenetére
Email címedre küldtek visszaigazolást?
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19009 üzenetére
No megnéztem én is ezt a szép új oldalt, feltűnt hogy van Személyre szabott kedvezmény menüpont és mit látok benne? Ugyanazokat az árakat amit az új ügyfelek kapnak. LOL, mi ebben a személyesen nekem kidolgozott kedvezmény...?
-
válasz
Intruder2k5 #19012 üzenetére
Környékeden nincs alternatíva? (pl. DIGI). Lehet, hogy érdemes lenne feldobni a "lemondás" labdát...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #18985 üzenetére
Én egyszerűen nem értem miért kell fikázni valakit aki vagy akik ki akarnak valami jobbat/gyorsabbat próbálni és még netán hasznos is nekik ?
Igen, én is csak a nagyobb pénisz miatt váltottam csomagot, 49 évesen, 5 gyerekkel a tarsolyomban ...
Röhej -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5 #18979 üzenetére
akkor ő rossz területen lakik vagy van vele együtt még pár hasonló user akivel közösen már megfektetik az adott node kapacitását... én mint írtam már 30-as csomaggal sem sikerült évek óta 300GB-ba beleférni, általában a feltöltésem is 400GB felett volt
mióta 50/5-öt adtak 30 helyett 1TB körüli a forgalom aminek 2/3-a feltöltés
sosem láttam még milyen az ha 10%-ra korlátoznak és ezért nem fogok görcsösen naponta UPC adatforgalom számlálót nézni meg számológéppel kalkulálni hogy még belefér-e ebbe a hónapba 3 fullHD vagy hagyjam jövő hónapra nehogy korlátozzanak...sokkal sokkal több olyan előfizetője van UPC-nek aki 5GB forgalmat sem csinál
kvázi az előfizetett sebességet havi szinten 0,1%-ban sem használja ki mégis fizet mint a kisangyal
60megás előfizetésnél 30nap alatt ha csutkára lenne járatva folyamatosan közel 19TB-ot lehetne letölteni
ha már fizetsz akkor ne kelljen már bűntudatot érezned ha az előfizetést amit ők korlátlannak mondanak te 10%-ban kihasználod és mondjuk 1,9TB cuccot töltesz le abban a hónapban...
ha csak 5%-ot nézem akkor is közel 1TB és ne legyek már azzal HARDCORE előfizető hogy 5%-ra merem használni azt amit ők adnak pénzért cserébe...
sosem görcsöltem, 1TB fölé ritkán megyek de ha mennék se érdekelne -
erdoke
titán
válasz
Intruder2k5 #18985 üzenetére
Már kifejtettük többen: a 20 Mbps vs. 10 Mbps feltöltés miatt. Azt ugye nem nehéz elfogadni, hogy abban a sebesség tartományban elég jelentős a különbség, és hogy kvázi mindenhol erősen érezni, ami feltöltés intenzív használat? Közel 20e képem van a felhőben, és már a videókat is tolom felfelé. Ha kintről akarok elérni valamit, ami az otthoni hálózaton van, azt is a feltöltési sebesség limitálja erősen. A 10 Mbps még alatta van egy jobb AVCHD videó sávszélességének, és akkor teljes terheléssel számoltam, tehát minden más kvázi lehal az otthoni hálózatról kifelé/befelé.
Egyáltalán nem érdekel, mennyivel kevesebb idő alatt jön le 15 GB, viszont a felezett feltöltési idő ebben a tartományban még sokat számít. -
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #18979 üzenetére
Hallani mindig hallottam emberek rokonainak az ismerőseiről, hogy alkalmazták, de még senki nem tudta bizonyítani. Nekem meg van pár ismerősöm akinek 500/100-as internete van havi 7.000-ért.
Kb. 12 ismerősömnek van upc netje, ebből kb. 10 rendszeresen bőven túllépi a 300-at és még sosem korlátozták le őket, ahogyan engem sem. Pedig volt egymás utáni 3 hónapban 6 TB forgalom is.
Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest