- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
válasz
Neil Watts #19242 üzenetére
Ja igen! Ebbe már hányan belefutottak OpenWrt alatt...
-
válasz
Neil Watts #19240 üzenetére
És végül is mi volt a baj? Miért volt 20Mbps eddig? Vagy 60? De ez mindegy is...
-
válasz
Neil Watts #19238 üzenetére
Na, ez már azért korrekt!
Nekem most ezt mérte...
Megvan a maradék UP is, csak éppen 1Mbps-el töltök felfelé közben, meg fiam is VoIP-ozik!
-
válasz
Neil Watts #18790 üzenetére
Az egész biztos, hogy ettől többet tud a 1043ND! Még gyári fw-vel is valahol 135Mbps körül van a vége...
-
khorvat
senior tag
válasz
Neil Watts #18730 üzenetére
Nekem telefonon köttetett az üzlet, rá 15 percre már nagyobb sebességű volt a netem 50ről 120 !
Sajnos a 240-et nem sikerült lebizniszelni velük, lehet cserébe adták gyorsan a 120-at!
Ami fura, hogy a modem se mutatja újra indulás jelét az uptime-ban nem volt szakadás azon a napon! -
tomp
félisten
válasz
Neil Watts #18730 üzenetére
Én tegnap este 9-kor rendeltem meg telefonon a Trio L csomagot de még semmi jele nincs...
-
válasz
Neil Watts #18696 üzenetére
Szia!
Nem kell újraindítanod, ezt megteszik ők bentről...
-
válasz
Neil Watts #14170 üzenetére
A Cisco kábeles üzlet ága volt az SA de mára már beolvadt az anya vállalatba.
-
Gorneck
legenda
válasz
Neil Watts #13016 üzenetére
Igen. Van mikor 1-2 napig semmi, de van mikor naponta többször...akkor telefon sincs...már szét basz az ideg...
Van mikor vissza se jön míg nem áramtalanítom...volt már olyan is mobilon hívott haverom, hogy mi a f.sz van az otthoni telóval...
Én még nem hívtam őket, de fel fogom hívni őket...
-
vargalex
félisten
válasz
Neil Watts #13022 üzenetére
Hi!
Nekem anno azt mondták, hogy Fiber15, illetve 30 esetén semmiképpen nem visznek az új (Motorola, Cisco) modemből.
-
kutyman
aktív tag
válasz
Neil Watts #13022 üzenetére
Nekem nemrég lett fp 60-am, és a szerelő bácsi azt mondta hogy most ezeket telepítik, ez a legújabb. Tehát neked is ilyet kell kapnod. De az is igaz, hogy ez a modem csak az fp 60-hoz, ill. fp 120- hoz jár.
-
joe2005
senior tag
válasz
Nekem hetente 4-5 alkalommal fagy a webstar modem (a telefonokon túl vagyok, természetesen a szám.gurú mindent rendben lát!). Nálam világít folyamatosan, nem villog amikor megfagy. Kihízom a tápot , majd újraindul megy a következő megfagyásig. Elvagyok vele, csak egy kicsit bosszantó 30-as fiber.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Nekem Fiber15 van, és ma írtam e-mailt (telefonálni nem volt kedvem
) a problémákkal kapcsolatban. Az én webstar modememen a LED-ek stroboszkópok, már meg se lep semmi.
Amúgy a ledekkel annyira nem kell törődni, inkább magával a szolgáltatással.. Megy vagy nem megy. Nálam is-is, meg nem is.
Már várom a választ, amint megérkezett, bemásolom ide az levelemmel együtt.
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #6881 üzenetére
Én is így értelmeztem, de hiába. Hiába van otthon egyéb kábeles szolgáltatásod, csak akkor kapod kedvezményes összegért a netet, ha előtte nem volt neted náluk. Ha régi chello előfizető vagy, akkor megszívtad, mert ők a régi ügyfelekre magasról tesznek.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Neil Watts #6886 üzenetére
Igazából nem gondoltam h ennyivel jobb és olcsóbb lesz a 20-as csomag. Ha akár egy fillérrel drágább lett volna, maradtam volna inkább extreme-nél... Amúgy néztem mi van a UPC-nél, csak azt nem tudtam előre mennyi lesz a 10-es csomag, és mire megtudtam addigra már megvolt a szerződés. Tavaly is amikor 3-ról 10-re emeltek akkor nem az volt hogy maradtam a 3 megás csomagban és váltani kellett volna, hanem automatikusan járt. Ez az új "csomagolás" jobb, de direkt pont aláíratták velem még egy évre az extreme-t... (email riasztás)
Aztán most itt vok. Nah nem baj, tanulópéz. Eddig is ennyit fizettem, felfoghatjuk sávszélemelésnekHa jövőre lesz Digitv nálunk, lehet váltok. Persze valszeg csak netre, bár nem tudom. A telefont megtartanám, mert most pl a diginél 2,5 Ft a hálózaton belüli percdíj. Hát ez elég drága sztem :/ De csak mert upc-nél ingyenes : P
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Neil Watts #6881 üzenetére
OK, de nekem már évek óta van kábeltv-m, meg telefonom is, és én még márciusban hosszabbítottam meg az extreme-t így lett 8K jövő év 03.31-ig. Mivel van apróbetűs rész is, és ott le van írva h az számít magasabb csomagnak ami nagyobb ellenértékű, tehát az én esetemben 8K → 9,5K. Mivel már aláírtam 8K-t jövőig így már csak 9,5-ért adják. Ennyi.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Neil Watts #6879 üzenetére
Pontosan ugyanez volt nekem is, írtam tegnap...
A 7600-ért Gold CSAK azoknak szól akik új előfizetők... Neked 9500. Ezt telefonban is közlik.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest