Aktív témák
-
-
Mate
nagyúr
Mindenesetre kommenteken nagyon röhögök
"Ha valamiért fizet az ember az legyen jó, vagy ne számolják el a kiesést mikor küldik a csekket. Az internet is ritka sz*r, vagy van vagy nincs. Jó lenne összekapnátok magatokat mert még falun is jobban működnek a kisebb szolgáltatók. Most itt vagyunk szombat este tv nélkül. Kellemes érzés..."
"gyerünk upc kíváncsi leszek hogy ezek után mennyien mondják fel a szerződést vagy mennek át más szolgáltatóhoz"
De korábbi DNS hibánál is tetszik az egyik:
"Vettük észre. És egyre gyakrabban. Évekig nem volt gond. Most egy hónap alatt legalább hat igyen alkalom volt."
-
kabelmania27
félisten
Igen, jó lesz, kb hasonló modem jelszint értékek lesznek mint két kettes után, azért jobb az általam javasolt, mert ha 50felett lesz az adási akkor úgy is ki kell cserélniilyen osztóra (-3,5ágba kell kötni a modemet) a hármast, ettől független jó ez is 6dB csillapítás van mindhárom ágba most 2x3,5=7dB azaz kb ugyanott vagy.
-
kabelmania27
félisten
Attól függ mit szeretnél a hármasba kötni.
Gubek-Einste linkjei jók, de ezek nem a visszirányos változatok, a középső link akkor jó ha pl 2analóg tévé 1médiacard tv.
Kétfajta hármas létezik, az egyiknek egyforma csillapítása van mindhárom ágon [link] a másik gyakorlatilag két kettes egybeépítve itt az egyik ág -3,5 másik kettő -7 pl két tévé/box és egy netmodem esetén ez a jó. -
-
-
-
-
Mate
nagyúr
Nem a boxon múlik a dolog. Ha jól gondolom korábban szürke, míg most fekete távirányítód van. A szürke nem képes a box hangerejét állítani, csak tv-t. Míg a fekete a box hangerejét állítja, ezért is kell takargatni.
1. Minek akarsz a TV-be koax-ot dugni?
2. Minek a felvevőbe koax és scart is?A gond ott kezdődik, hogy lehet a box nem fogja kiadni a jelet egyszerre scarton és hdmi-n. Az egyiket ki kell húzogatnod majd.
Tehát az általad vázolt dolog szerintem problémás több szempontból is.
Több megoldást tudnék javasolni, bár egyik se tökéletes.
1. Mediacard+beltéri. Már ha TV-d mediacard képes. Ezzel megoldható amit akarsz, de fizetni kellene pluszban.
2. Felvevős box bérlése UPC-től. Ezzel egy készülékkel megoldódna minden problémád. Arról nem is beszélve, hogy ha jó fej szerelőt fogsz ki, lehet szürke távirányítót kapsz és megoldva a fenti probléma. -
-
tomp
félisten
Én le szoktam takarni a távirányító infráját miközben megnyomom a tv gombot. Mivel olyankor a boxnak kiadja az utasítást, hogy kacsolja át a tv-t. De ha a tv saját távirányítójával kapcsolok vissza akkor van kép és hang. Ha ilyenkor nyomom meg a upc gombot akkor megugrik a kép.
-
Mate
nagyúr
Elvileg postán küldenek majd neked egy sima levelet. Abban a levélben lesz több papír.
1. Egyiken szerepel minden leírás, a doboz hajtogatástól kezdve, a feladás pontos menetéig és a posták címéig minden.
2. Egy papír, amire rá kell írni, hogy miket adtál fel, név, ügyfélszám stb.Bemész a postára a levéllel és a megfelelő ablaknál meglóbálva a levelet adnak egy dobozt, amit össze kell raknod, bele a kütyü(k), kábel(ek) és vissza az ügyintézőhöz. Az ügyintéző ad pecsétet és kész.
Ami UPC tulajdona: Box, Távirányító, tápkábel és sata vagy HDMI kábel (attól függ milyen típusú boxot kaptál anno)
-
-
-
-
-
kungzi
veterán
-
upsyka
aktív tag
igazából ha viszahivatod magad upc oldalán,akkor mindent az illetékesektől megtudhatsz...
(#19138) canniball válasza Jim74 (#19133) üzenetére
Új
Válasz
Privát
2013-09-03 14:24:18canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog"ha most rendelek Trio L csomagot, amihez 3 hónapig járnak a HD csatornák..."
Az csak akkor jár ha új előfizető vagy. Régiként alkudozni kell érte aztán vagy megkapod vagy nem (mindkettőre volt itt példa).ezt is megcáfolom,én régi ügyfélként is megkaptam semmi alkudozás,neten rendeltem...
sőt a wifi opciót is ingyen kaptamegyedűl a 240/20-as netet nem vágták hozzám,de lehet telefonon alkudozok,még azt is megkaptam volna..igazából még a 120/10-es netet sem fogom kihasználni,csak a 60-as netetnem engedte a rendszer...
-
upsyka
aktív tag
igen!én is ilyet rendeltem,csak 1 év hűséggel
ki tudja milyen ajánlatok lesznek 1 év múlva,nem akaork úgy járni,mint most sokan....az árba meg az a pár száz HUF nem sok...
de egyébként ha belépsz online felületre,ott a személyyre szabott ajánlatoknál meg tudod nézni,hogy mik közül választhat az előfizud szempontjából!
ha van másik szolgáltató a környezetetekben,akkor még esetleg telefonon lehet alkudozni,de nem mindenkinek jön be -
canniball
nagyúr
Ahogy az imént is írtam rosszul emlékeztem.
Te kérheted az L-t.
Az "újrakötési kivárás" azt hiszem fél év (vagy adás-vételi).
-
-
-
Na most sikerült a webes felületen átverekedni a 60-as csomagot, kíváncsi leszek rá, hogy mit lépnek majd.. Minden esetre a megjegyzésbe beírtam, hogy a jelenlegi 50/5 csomagomat kívánom erre módosítani, nehogy aztán új igényként kezeljék, és betegyék második előfizetésnek!
-
1. Van, Invitel ADSL, azaz mondhatjuk úgy, hogy semmi érdemleges!
2. Van még csekély 23 hónap hűségem...Majd megpróbálom még weben, de jelenleg szar a weblapuk is, bármilyen szolgáltatást választok ki, és nyomok rá a "Kosárba" gombra, nem történik semmi, a kosár üres marad! Szombaton ettől már tovább jutottam, de nem csináltam végig... Majd próbálkozok délután, este!
Gondolom nem nagyon tetszene nekik ez a váltás, mivel a 60-as net jelenleg olcsóbb 2-300HUF-al, mint az 50-es amit most fizetek!
-
-
Apollyon
Korrektor
Szia!
Szerintem semmi köze hozzá! Próbáltad más böngészőkkel?
MAC címet igazság szerint már nem is szükséges regisztrálni. Legalábbis "eredeti chellosként", manapság már átdugom a netet a másik hálókártyába és ugyanúgy megy.Vagy nem tiszta, miért is kellett a modemet regisztrálni?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest