- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
Akkor lehet nálad más gond van, az időpont egybeesés csupán véletlen, mert amint láttad, a upc közleménye dns hibáról szólt, de még ha nekik nem is hiszünk feltétlenül, akkor hiszünk a fórumtársak megerősítéseinek, miszerint a dns-t átállítva a legtöbbeknél magához tért a szolgáltatás! Vagy pedig egyes területeken más-más hibák jöttek elő...
-
poli27
veterán
én pl először, hiába kértem cisco 3208-at, ezt a szar tc7200 adták, kb 10 pingből 5 hibázott és vadi új volt!2 nap volt mire cserélték... a havernál kb naponta 2x kell újra indítani mert belassul.... és semmit se hoz be csak órák alatt! Szval erről ennyit, nekem most egy 3208 dübörög hibátlanul!
-
Ennek csak örülök, hogy ilyen is van, és örülj Te is!
Bár nekem nincs ilyenem, tehát amit írtam azt leginkább az itt olvasottak alapján tettem, de sajnos valóban sokan panaszkodnak rá! Persze lehet, hogy ebben benne van a hozzá nem értés is, de a CISCO-k esetén még sincs ilyen tömeges küszködés! Elég zavarosak a beállításai is, például a tűzfal, alacsony, közepes, meg magas védelem! Aztán, hogy melyik mit takar pontosan, azt ki tudja! Ebből kifolyólag a forward is hol működik hol nem, beleértve az UPnP-t is! Aztán hiába teszed át bridge módba, a wifi-je akkor is tovább működik! Ez megint egy elég furcsa, eddig nem megszokott üzemmód!
-
citkar
addikt
Nem hiszem, hogy arra értették, hogy használhatatlan lenne az, csak jobb lehet egy Cisco átlagban, talán több hiba van a TC7200-nél, mint ahogy nekem is valószínűleg elromlott az előző. De hát arra sincs garancia, hogy a Cisco tovább él...persze régi, neves gyártó, komoly, drága nem kizárólag magánszemély számára gyártott cucokkal.
Arra emlékszem, hogy egy régi haverom mikor még egy nagy informatikai cégnél dolgozott a céges autó hátuljánál egyszer talált két ottmaradt, számomra hatalmas (fizikailag) nagy routert, azt mondta darabja milliós tétel legalább.
Szerettem a sárga cicso lan kábeleket. -
Kgb!
csendes tag
Csak pár gondolat... A routeremen az elmúlt hónapokban nem változott semmi. tegnap előttig minden tökéletesen működött.
Akkor most az UPC hálózata volt eddig hibás, és most kijavították és ezért nem működik vele a routerem?
Vagy eddig volt jó a hálózatuk és most rontottak el valamit ami miatt nem működik rendesen a routerem?Félreértés ne essék, nem kötözködni akarok, hanem megérteni a helyzetet.
És végül egy kérdés. Milyen routert vegyek, aminél garantált, hogy a szolgáltató "modernizációs folyamatinak" révén nem fogok hasonló helyzetbe kerülni?
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Köszi a képet, ez egy jófajta osztó, jól van bekötve (-3,5be kell kötni a modemet), ellenőrizd, hogy nem lazultak-e meg az osztónál és a modemnél az F csatlakozók. Ha van kedved nézd meg a box jelszintjét: menü 1789 page down többször, frekivizsgálat után page gombokkal tudsz lapozni kilépés back/menü/upc gomb.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest