Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
bsz
csendes tag
Kedves Grandi!
Ahogy van lehetőséged nagyobb sebességre, úgy tekintesz ki a hálóra egyre inkább!
Én sokáig nem töltöttem bittorrenttel, de aztán felfedeztem, hogy pl. le lehet tölteni egy rakás tv-sorozatot - lásd Lost, NCIS, Desperate hw., stb! Ha találsz értelmes tartalmat, azt le fogod tölteni! És képzeld, külföldön egyre több az új sorozat, ami nem megy itthon csak 2-3 év múlva, azt megnézed! Nem gyűjtöd, hanem megnézed! Képzeld el, egyszerre 3-4 letöltés jön egyenként 200-300 kbyte/sec-mal! Szerinted ez bittorrentel elképzelhetetlen?
Egyébként meg a hülyének nézés zavar a UPC-nél! Ha korlátlan, akkor legyen korlátlan ! Ne hívatkozzunk a hálózat leterheltségére! Ki netezik éjszaka, ki netezik délelőtt (már ha normál munkarendben dolgozik)? A hálózat akkor terhelt, amikor este rajta lógunk! Ha ennyire a hálózat épsége zavarja a UPC-t, akkor tessék nyilvánosságra hozni az egyes időszakok hálózati terhelési adatait, és tessék ez alapján mondani valamit, ne csak úgy bele a levegőbe!
Chellóm van azóta, mióta Pesten lehetett előfizetni, már akkor is volt, amikor a UPC-nél még nem volt forgalmi korlát, és bírta a hálózat! Elégedett vagyok vele, de a korlát zavar! Örülök a Matáv lépésének, így a UPC is lépéskényszerbe került! Ez a verseny! Képzeld, a chelló hálózat már 2-3 éve is jött 600 kbyte/s-al egy rövid ideig, csak mi a fenének hozták volna elő!
BSZ
BSZ
Aktív témák
- X13 Yoga Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- Alienware Aurora R4 i7
- Asus A15 FA506QR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB magyar vbill gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest