Hirdetés
Aktív témák
-
kungzi
veterán
Ugy látszik csak telefonalnom kellett a 1221-re. Mar aktivaljak is a csomagot. Most indult ujra a modem

-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Van itt valaki,aki előfizetett a 240Mbit-re és stabilan kapja ? Eddig a 120-as tökéletesen ment,feljebb váltottam, mondván akkor ez is jó lesz, hát nem

Folyamatos ingadozás 80-200 között,nagy ritkán 240, majd tegnap egész este 8 le / 8 fel volt
!!!
Hívtam őket,állítólag nem látnak hibát,de ha gondolom,kiküldenek valakit,persze ,ha nem találnak hibát ők sem 1500ft.Reggel 7kor jó lett,majd most megint ingadozás

Másnál mik a tapasztalatok?
-
kungzi
veterán
ezt válaszolta a UPC facebookon:
Kedves Tamás! Maximum 72 órán belül szokott végbemenni egy módosítás a rendszerünkben. Utánanéztünk rögzítve van a csomag a türelmed szeretnénk kérni, bármelyik pillanatban végbemehet a változás.

-
Tido
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hát sajnos tegnap bementem az ügyfélszolgálatra is 40 percet ülni, de ott is azt mondták, hogy csak L, vagy a fölé módosithatok mivel mindhárom szolgáltatásukat használom.. És az sem hatotta meg nagyon a csajt, hogy mondtam, hogy ok, akkor majd körbenézek T-homenál.. Bár hozzá kell tennem, az idegesítő volt, hogy azt láttam hogy a 40 percből az a csaj 10 percet foglalkozott ügyféllel, közbe meg szerintem csak simán netezett, mert hogy én még gépelni sem láttam, csak vigyorgott mint a tejbetök, és mellette ülőnek mutogatott dolgokat...

-
Gulyopapa
addikt
Nekem megtörtént a gyorsítás, igaz még "csak" 150/20-at tud a rendszer

Speed Test-tel és UPS sebességmérőjével is ugyanannyit hoz ... -
Sanya
nagyúr
nekem 50-ről lehetne 60-ra váltani 500 forint különbséggel, azaz annyival kevesebbet fizetnék.
-
kungzi
veterán
A legjobb, hogy még mindig nem aktiválták az új netemet
Ment is a levél facebookon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacccca87
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor jelentkezz te is mérőállomásnak és mérj saját magadra

-
vince
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mérj Békéscsabával

-
-
Lacccca87
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Trükk lehet hogy ne a legközelebbi szerverre hanem mindig a Bp-re mérjél.
-
Speedtest-en én soha nem tudtam 120-as netnél 40-nél többet mérni, bármelyik szervert is próbáltam bármikor de használat során meg volt/van a teljes sebesség.
-
Mate
nagyúr

Nekem se szokott problémám lenne vele. Viszont vannak szervereik, amik nagy nullák. -
TeeJay
félisten
hagyd a speedtest-et, csomó szerver amin mérni lehet ilyenkor le van szívva mert mindenki rá van izgulva a sebességmérésre... ha letöltést akarsz nézni akkor ftp.fsn.hu/testfiles mappából töltögess 1-2-4-8-16gigás fájlokat akár többet egyszerre
feltöltést meg torrenten tudsz legjobban megnézni, ha töltenek tőled vagy 10-15 szálon akkor kiderül mennyi az annyi
ha nincs meg a max próbáld meg 2-3óra körül hajnalban, talán akkor oké lesz -
kungzi
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
a fibernet-t nem hasonlítsuk már össze a UPC-vel, főleg nem 3 évvel ezelőtti dologgal

-
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az akkor volt! Most már az utalás is négy órán belül átmegy! Ezen kívül a fibernet meg is szűnt! Talán épp emiatt...?!

-
Mate
nagyúr
válasz
kungzi
üzenetére
Ne pörögj már ennyire
Korábban írtam, hogy ha 24 órán belül nem kapod meg, akkor reklamálj. Addig még bírd ki
Mi az amit ennyire le akarsz tölteni és feltétlen kell hozzá a gyorsabb net?GML Nem akarom kabelmania kenyerét elvenni, de jelszintek milyenek? Milyen osztók vannak bent? Te, vagy UPC kábelezett?
kabelmania27: Azt hittem már alszol
Gondoltam addig kifaggatom 
-
GML
őstag
válasz
tdk.112
üzenetére
Ez van már vagy 3 éve.
Best DL:
mate3553:Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -1.2 dBmV 37.7 dB
Channel 2: -1.1 dBmV 37.8 dB
Channel 3: -0.7 dBmV 38.2 dB
Channel 4: -0.5 dBmV 38.2 dB
Channel 5: 0.1 dBmV 38.3 dB
Channel 6: 0.0 dBmV 38.4 dB
Channel 7: 0.2 dBmV 38.8 dB
Channel 8: 0.0 dBmV 38.3 dB
Upstream Channels
Power Level:
Channel 1: 47.5 dBmV
Channel 2: 46.7 dBmV
Channel 3: 47.7 dBmV
Channel 4: 47.7 dBmVRouter mögött vagyok TL-WR1043ND
A háló gigabites -
-
kungzi
veterán
nem hiszem el, hogy még mindig nem tudták átlőni a sebességet

-
GML
őstag
Ez így jó?

Ja, 120/10.
-
drugbaron1
tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
lenne egy röpke pár kérdésem, a szolgáltatás menüpontod alatt megnéznéd, hogy hozzá csaptak-e még egy év hűséget, vagy újra indult az egy év hűséged ,vagy ment továbbra is a régi hűségidőd, vagy.. na ennyi elég lesz..
a lényeg nekem az hogy milyen feltételeket kaptál?
Szeretném én is beizzítani. -
CsodaPOK
senior tag
50-es netről 60-asra engedték a váltást. Weboldalon nem volt ott a lehetőség (csak 120 és 240), de ÜSZI-s leány simán módositotta (hűség volt még az 50-esen). Kerek 10 ft-tal kell többet fizessek

(Ja és ezek után bármi bajom van, mindig a megrendelés-->szolgáltatás módositás nagyobb csomagra menüpontot fogom választani. Semmi zenehallgatás, azonnal vonalba kapcsoltak, két csörgés után felvették a telefont
) -
csibor
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Miért ne? Nekem már 30/3 a netem, vagy csak a 25/1,5-et növelték meg

-
Mate
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mondhatnánk úgy is, hogy ennél még a remény is előbb hal meg

-
válasz
drugbaron1
üzenetére
Ebben ne is reménykedj!
-
drugbaron1
tag
jó is lenne..., hogy akik 50/5 ben vannak azoknak állítanak éjfélkor egy 60/6-ot..
meglepi lenne.. nem halnának belé.. -
kungzi
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok
-
-
kungzi
veterán
átáll magától a modem az új netre vagy nekem kell újraindítanom?
csak, hogy mire számítsak? mert akkor újraindítgatom fél óránként

-
SLYM
veterán
13000-ről kezdtem, aztán valamiért mindig drágult. egyébként most sikerült mindent elintézni a trioXL-t. zsír

menete: megrendeltem az új csomagot (ott ki lehet választani, hogy meglévő előfizető vagyok), majd felhívtam a 1221-et és 2 perc alatt lecsekkolták, hogy minden rendben van, nem volt szarakodás szerencsére
-
kungzi
veterán
mikor aktiválják az új csomagot? mennyi idő? a telefonos ügyfélszolgálaton nem tudják aktiválni, ha felhívom őket?
-
SLYM
veterán
válasz
kungzi
üzenetére
csekkoltam a díjneten, hogy mennyit fizetek a 120-as netért, meg a gold TV csomagért, plusz 15 HD csatornáért, most valami 14700 volt ez összesen. ugyanez egy csomagban + telefon 9990 2 éves hűséggel. kíváncsi leszek mennyit fognak szenvedni meg mit találnak ki, hogy miért nem válthatok
. meglepődnék ha minden simán menne -
tomp
félisten
Miért is? :-)
Mit tudsz amit más nem? -
SLYM
veterán
ezeket az új trioL meg trioXL csomagokat akkor is meg lehet rendelni, ha ugyan lejárt a hűségnyilatkozatom, de jelenleg is aktív UPC előfizető vagyok?
-
Mate
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Leírtam nekik az elképzeléseimet. Eddig tökéletesen elégedett voltam velük, hisz nagy kedvezményeket kaptam régi ügyfélként, erre most megint új előfizetőkkel egy szintre akarnak tenni.... Na ez nálam nem elfogadható. A mai világban a régi ügyfél megtartása már lassan többet ér, mint az új.
Úgyhogy várom miként látják ők a helyzetet és hogy állnak a dologhoz. Remélem belemennek az ajánlatomba, így aláírok 2 évet.
-
severance
csendes tag
Emberek! UPC-nek nincsen mikrohullámú internet szolgáltatása jól sejtem?
-
TeeJay
félisten
válasz
kungzi
üzenetére
120/1 Mbit/s helyett 3 hónapig 240/20 Mbit/s
mate3553 : harcoljátok ki és pörköljetek oda a vonalnak, kiderül mit bír a hálózat

5TB-ig meg sem állni torrentezéssel
ha már ilyen láma cég ez hogy nem becsüli a hűséges előfizetőket akkor rájuk kell borítani az asztalt
mi az hogy egy csicska új előfizető többet kap mint az aki x éve fizet hűségesen? honnan tudják hogy az új előfizető 1év után nem mondja fel a komplett csomagot miközben kinyalták a s*ggét, aki meg a következő 5-10évben sem tud vagy akar máshoz menni az meg megint egye a sz*rt...látod én sem hagytam pedig csomóan írták itt hogy ááááá 25-ről nem lehet 30-ra váltani mert így meg úgy
pár kattintással megvolt és hajnal óta 1év hűséggel 30/3 hasít a modemen
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
ki találja meg?

-
kungzi
veterán
most jöttem haza az ügyfélszolgálatról, mondom tegnap megrendeltem az trio xl csomagot, elkezdik ők nem látják
mondom akkor mi legyen? mondják kössük meg most és megkapom bónuszban a 3 hónap 240Mbit/s-os netet. Na mondom ez a beszéd, kezdheti is csinálni hölgyem.
De még nem állították át a sebességet. A szerződésben is ott van, hogy 3 hónap ingyen 240, utána 4. hónaptól 2000Ft lehet 
-
tdk.112
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Mire kell neked a 240 Mbps, amire a 120 nem elég? Főleg, ha az ingyenes 3 hónap utána le is mondanád?

-
Bélaaaa
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Bemész az ügyfélszolgálatra, elsírod a bánatod, s lám, már meg is kapod a 3 hónap ingyen 240-et, utána felajánlják a +2000Ft lehetőségét.
Sőt, még tablettát is vehetsz, ha akarsz!
-
[CS]Blade2
addikt
Nekem van egy ügyfélszámom, amin van egy fiber120 és ugyanezen a néven van még 1 ügyfélszám, amin van egy bronze tv és egy fixperc180 telefon, összen 13.280-ért.
A telefonból a fix180 illik hozzánk, a tv-ből elég a bronze, a netből elég lenne a 60-as, most is csak azért van 120-as mert pár 100ft-al még olcsóbb is volt, mint az akkor meglevő 50-es. Ráadásul 100mbit-es routeren keresztül sosem használtuk ki igazán. (95 jön át).
Szóval a trióde180 csomagajánlatból az M L XL is jó lenne akár 1 vagy 2 évvel.Az M 2 évvel 4590Ft-al kevesebb lenne havonta, cserébe bukok -35Mbit-et. (Csak ebbe nem megy bele az upc.)
Valszeg amire engednének talán, az a legdurvább, az XL 1 évvel, de az csak 90Ft-al lenne kevesebb, és kapnánk továbbra is a feleslegesen nagy netet, meg onnantól a + felesleges csatornákat, meg felvevős kütyüt, meg HD-t, amire nincs semmi szükség. -
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Amúgy szerintem én azért kaptam meg mivel az első hölggyel megkötöttem a szerződést és minden beszélgetést rögzít a UPC. Utána ugyanez a hölgy visszahívott fél óra múlva - a megkötött szerződésemmel - hogy nem lehet megkötni és semmis. Mondom ezt nem fogadom el. Ezután elkezdtem anyázni a fészen, erre azt írta a UPC hogy elnézést kérnek, hibáztak, mégis lehet. Ezután visszahívott egy másik hölgy- elég idegesen - és megkötöttük az eredeti szerződést. Majd 5 perc múlva felhívott egy férfi hogy biztos minden rendben van-e ?
Ekkor már röhögtem 
Ennyi a ma délelőtti történet. Tényleg kíváncsi vagyok mi lesz belőle ... -
Gulyopapa
addikt
-
Mate
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Csak akció ideig lehet, utána sima 120-as lenne. Gondolom nekem azért ajánlották fel, mert most jóval kevesebbet fizetek ugyan azért a csomagért ami gyakorlatilag az XL csomag.
-
Mate
nagyúr
A legutóbbi 60 hsz-t nem olvastam el. Most jött vissza az áram és elég sok hsz született, időm meg nincs mindet elolvasni most, úgyhogy ha olyat írok, ami már volt, akkor bocsánat

Jelenleg 120-as netem van digital gold csomaggal. Utána kérdeztem, hogy mennyibe kerülne a 240-es net.
Az első ügyintéző azt mondta, hogy vagy emelem a netet, így +2000 Ft, vagy átváltok csomagra és akkor 9990+2000 ft ha lejártak az ingyen hónapok.
Írtam nekik, hogy ez drága, más lehetőséget is megnézhetnének.
Hívott ma az ügyintéző, hogy rosszul mondta korábban a kollégájuk, még drágább a dolog...
Ha csak a netet akarom 120-ról 240-re emelni, akkor havi 3500 Ft-al lenne drágább a dolog.
Ha csomagot akarok, akkor azt megkapom 9990-ért, de csak akció végéig lesz 240-es net, utána nem lehet előfizetni rá a csomag keretében....Úgyhogy ennyit a 240-es netről egyelőre
+1000-et még megér nekem, többet nem. Még ha lesz időm foglalkozom az üggyel és átnézem a lehetőségeket, illetve megvárom, míg minden ügyintéző képben lesz a dologgal kapcsolatban, mert elég nagy a fejetlenség.Ja, hogy az árak is tiszták legyenek. Az XXL csomag drágább lenne nekem, mint a mostani úgy, hogy arra alá kéne írnom 2 év hűséget....
-
SkyLaci
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
engem nem izgat a 240-es net, igazából elég a TrioS-ben levő FP30 is egyelőre, de nem bánnám ha ott lenne a lehetőség mint másoknak, hogy ha kell havi +1000 forintért megduplázhatnánk, és nem kéne ezért nagyobb csomagot előfizetni
-
vargalex
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
Szia!
Én, amikor UPC-s lettem (kb. 5-6 éve) pont így lehetett náluk összeállítani a csomagot. Azaz pontosabban az volt, hogy bármelyik szolgáltatásnál bármilyen lehetőséget választhattam. Ha két szolgáltatást rendeltem, akkor az olcsóbbikat féláron kaptam, ha hármat, akkor a legolcsóbbat ingyen. Nekem anno másik szolgáltatónál hűségem volt a TV-re, így az első lehetőséget választottam (internet+telefon). Így van még most is hűség nélkül telefon gold előfizetésem 2980 Ft-ért (pedig a hűség lejárta óta minden évben emelkedett, 1500 Ft körül kezdtem).
-
TeeJay
félisten
sőt a T-nél többféle ajánlat is van egy csomagra
pl x megabites net hűség nélkül mondjuk 6ezer, telefon vagy TV mellé 5ezer, telefon ÉS TV mellé pedig 4
TV és telócsomag szintén
magyarul ha 2 csomagot rendelsz csak akkor x kedvezményt kapsz ha hármat rendelsz akkor meg még nagyobbat de még mindig te válogathatod össze hogy a dupla vagy tripla csomagban miből mi legyenUPC-nél erre még kell pár év hogy rájöjjenek úgy látom...
ezzel amúgy magukat szúrták tökön mert hiába vakítják itt a népet a 240megás nettel
ha az előfizetők nagy része valamilyen csomagajánlatban van és ott meg nem válthat mert nem új előfizetővan több százezer hűséges előfizető és őket lesz@rják pár ezer újért cserébe? most őszintén évente hányan váltanak szolgáltatót mikor már évek óta sehova se fejlődött a jobb helyeken a lefedettség?
aki akart már réges régen válthatott, nem ezzel a mézes madzaggal fognak most váltani hogy újaknak 240mega 3hónapig...kicsit seggbe kéne rúgni pár fejest a hazai UPC-ben, hátha majd az új igazgató megteszi
-
Gulyopapa
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Mondom : én régi vagyok, és válthattam CSOMAGBAN 240-re !
Nem értem ... lehet hogy túl nagy volt a pofám ?
Na mindegy, azért ne hagyjátok magatokat ! -
DS39
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
át kellene venniük azt a megoldást ami a T-nél van, hogy magad állítod össze a csomagod és arra kapsz egy árajánlatot. eddig se volt sok értelme hogy a legnagyobb csomagban van a legnagyobb TV, legnagyobb telefon választható, de a net "csak" közepes.
-
rayoliviero
veterán
Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- MÁV topic
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!!!

Ment is a levél facebookon ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)