- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
...jóreggelt mindenkinek...
....sok helyről hallottam, hogy a 3.06-os cerkát nem lehet igazán meghajtani...
hát akkor itt egy link....
[link]
3800-ig nem kellett feszt emelnem...Ennél a beállításnál, már kellett adnom neki 1.365-öt...
...és sok sok ilyen proci leledzik a tpcomp-nál Pécsett.
Persze ez még nem a vége...a hőmérséklet magáért beszél itt már csak 51 C'-os, de felment ez 61-re is...ezen még kell javítani....
Alighanem fel kell polírozni a hűtő talpát...
-
törölt tag
Sziasztok!!!!
Srácok egy kis segítség kellene! Nem igazán vagyok otthon Intel téren, de most úgy néz ki hogy egy inteles gépet raknék össze és nem igazán tudom hogy melyik CPU-t is válasszam az Inteltől. A gép csak internet, Zene/mp3, CD/, Film /DivX,DVD/ volna használva, játékra nem. Minnél olcsóbban szeretném megúszni ezért gondoltam a Celeron procijára:
Celeron(R)(351) 3,2GHz 256KB/533MHz 64bit LGA775
Ezen proci mire is volna nekem elég? HD-s videókat próbáltatok már lejátszani rajta?
Azt megtudná nekem valaki mondani hogy egy AMD AthlonXP 2600+ hoz képest milyen is ezen Celeron teljesítménye?
Előre is köszi!!!!
[Szerkesztve] -
Petya95
csendes tag
Sziasztok!
Ti melyik procit ajánlanátok?
AMD Athlon64 3000+ S754 29.000
AMD Sempron 3400+ S754 31.000
Intel P4 2.8 533fsb 1Mb L2 S775 31.000
Intel Celeron 2.93 S775 23.000
Ti melyiket ajánlanátok? Nemcsak játékra kelene hanem mindenre.
31-nél drágábban nemakarok venni.
Köszi -
E0-ást lehet tolni 3.9-ig is.
És nekem 196mhz fsb-nél sem szart be
Csakhogy csatlakozzak az előttem szólóhoz. -
D@ni88
addikt
nekem 185nél se szart be...
-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát akkor sztem 160fsb-ét adok a kicsikének az év végén úgy is meg lepem magam egy 2,8 intelel

-
jakewyler
senior tag
jah meg van: revision: E0
szal akkor tolhatom 3,2-re egy évet kifog így bírni 3,2-őn? -
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ez meg van,ebbe hol van?
-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
mivel tom megnézni? ennyit tudok: 2,8 intel Celeron D 335
-
end73
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
az is finom gyumi lehet

-
jakewyler
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hát elég jó a 26 de terhelve így netezés közbe felugrik 32-re

szerinted meddig menjek hogy jó is legyen és ne is kelljen eldobnom 3hónap után?
feszt nem fogok emelni mert azzal jobban melegszik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok
2,8 celeron D-et felhúztam 145fsb-re azaz 3ghz-re.így szeretném járatni míg nem lessz újj procim.(kb:10hónap)
mennyire káros ez a procira?
amúgy egy 7000B Cu Led hűti everest szerint 26fokra
-
ZsoloMC
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Celeron D 315-öst húzott már valaki? Érdekelne mit tud. Nekem még csak 2.5Gigán megy.
Gyári hűtőmasszát nem ajánlom senkinek. Azzal gyári hűtőn 92 celsius lett. -
lewton
csendes tag
na. a hiv. oldal szerint semmi baja vele.
-
lewton
csendes tag
a celeron d-k tényleg nem szeretik az Intel 845E-s chipsetet?
-
D@ni88
addikt
A 2,8as celeron D-ről én is sok jót hallottam, de milyet ér megvenni a lenti konfigomba?
celeronDre gondolok... -
gerjus
senior tag
Volt szerencsem egy cerka D t hajtani egy par hetig sima vizzel max volton amit lehetett neki adni maxra huzva 42 fok terhelve
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent a haz sokat szamit ha jol szellozik ugyanakkor az is lehet hogy rosszul mer a lapod es valojaban fo a procid![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azert termel rendesen hot egy ilyen is en meglepodtem .....persze pentium M utan
[Szerkesztve] -
jakewyler
senior tag
sziasztok
2,8 celeron D meddig húzható?
-
robyeger
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Le vagyok maradva a korral
Kösz az infót
Mindig a legkisebb szorzószámosat lehet a legjobban tuningolni FSB-ben, tehát a 2133-assal szimpatizálj. -
KrAt
veterán
Én nemértem. Mindenki mondja, hogy 40-50 fokos alapból a procija. Nekem 2.8@3.6 és egy sima, rézmagos hűtővel idle 35 fok körüli a procim. Most akkor hogy van? Ennyit számít, hogy szellőzik a házam?
-
robyeger
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
2130as 2266os ?? Ezek micsodák?

-
Norbi017
csendes tag
Sziasztok!!
Szeretném a véleményteket kérni. Van egy CeleronD 335 2,8Gh-es proci a gépemben (nincs tuningolva semmi, minden alapon van). A próblémám az lenne hogy nagyon-nagyon melegedik. Gyári hűtővel 50fokot produkál játék közbe akár 60 fokot is. Meg nagyon hangos is gép más celeronok fele ilyen hangosok sincsnek. Adjatok tanácsot.. vegyek rá hűtőt? És mitől hangos? Egy sima 300W táp van benne. -
robyeger
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
333Mhz-re állítsd, apropó 400Mhz-ek a ramjaid?
-
robyeger
addikt
válasz
Cold Fire
üzenetére
Én sok jóval nem merlek kecsegtetni. A procid éppen tuning darab, de a többi...
A lapodon sajnos 845 chipset van, ami gyárilag csak 133Mhz FSB-re terveztek. Természetesen megpróbálhatod tuningolni a chipset-et is, +kérdés az Asrock BIOS mennyire fog segíteni ebben.
Processzor és Chipset feszültséget tudsz állítani a BIOSban?
[Szerkesztve] -
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Azért lesz teljesítménynövekedés jócskán, ha sima cerka helyett CeleronD-t teszel bele. Főleg ha dualban hajtod a RAM-okat.
-
Cold Fire
csendes tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
csá figy az én gépemen 2,4ghz celeron D 512mb 400mhz RAM 128mbs ATI RADEON 9200se -n a COD2 36 fpst produkál high grafon de ez persze beállitástól füg.
-
Cold Fire
csendes tag
válasz
Kraptor
üzenetére
nekem egy 2,4 ghz celeron d-m van de szerencsére egy drága jó áldott barátomtól kaptam rá egy kis aranyos rézmagos foxconn 92mm-es hüttőt amiben 4 kék led van ez a kis aranyos 40 fokon tartja a procit 100%-os használatnál alapból 30-35 között ingadozik a drága 70 fok fölött veszélyes ugyhogy huzni ne húzd mert megbánhatod . 4000-ért már vannak egész jól teljesítő hüttők pl aerocoolGolden Grown cpu hűtő
Golden Grown
Az Aerocool Golden Crown hűtője teljesen alumíniumból készült. A bordázat viszonylag sűrű, így elég nagy a hőleadó felület. A megfelelő légmozgást egy 80mm-es LED-es ventilátor biztosítja, mely átlátszó poliészterből készült. A LED-ek a ventiben 4 színben (narancs, kék, sárga, zöld) világítanak. Méretek: 62x80x42mm Anyaga: Alumínium Ventilátor sebessége: 2400 RPM Légszállítás: 38.41 CFM Zajszint: 26 dBA Csapágyazás: Dupla golyós
Név: Golden Crown
Cikkszám: AC0005
Ár: 3 629 Ft
vagy ha magasabb a költségvetés akkor ajánlom az
aerocool High Tower 102
Az AeroCool HT-102 a HT-101 továbbfejlesztett verziója. Az új hűtő esetében, szokásos borda kialakítás helyett, hullámos lamellákkal találkozunk, a 6 hőcső körül. A termék kinézete követi az előd formáját, és a kompatibilátsi listája igen meggyőző. A megfelelő légáramlásról egy 92mm-es kék LED-es venti gondoskodik.
Specifikáció:
* Hőcsövek: 8mm x 3
* Borda méretei: 132mmx105mmx58mm
* Borda anyaga: réz
* Tömeg: 680g
* Kompatibilis foglalatok: AMD: Athlon XP 3600+ és nagyobb , Athlon 64
Intel: P4 socket 478 3.8Ghz és nagyobb, LGA 775
* Ventilátor zajszintje:20,62 dBA
* Légszállítása: 37CFM
* Csapágyazás: csúszó
Név: High Tower 102
Cikkszám: AC0134
de ez már 15 pénzben van (15k)
én a kis telhetetlen veszek valamikor egy heatpipe-os (heatpipe=hőcsöves) procihüttőt .
de ha nem veszel hüttőt az se gond csak ne menjen mr. celziusz fok barátunk 70 fok fölé mert az már veszélyes a procira nézve . -
mycso
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
3 gigás celeronD-t énsem ajánlom, inkább valami picit pl. nekem a 2.4-es ment simán 800FSB-n --> teát ''majdnem'' p4, leszámítva a ht-t és a cache mérete.
-
robyeger
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Asus P4P800 tökéletes deszka erre a célra! A BIOS nem is fogja kiadni(jelezni) a 160Mhz FSB-nél a 400Mhz DDR-t. Mert a 160Mhz FSB nem hivatalos sebesség. De ha növeled a CPU FSB-jét, azzal arányosan növekszik a DDR órajele is. Tehát majd 133Mhz FSB -> 2,5x133=333Mhz DDR, azaz 160Mhz FSB -> 2,5x160=400Mhz DDR

[Szerkesztve] -
-
robyeger
addikt
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
+512Kb ram az nagyon kell neki, a Celeron D-vel pedig ajánlott a 160Mhz FSB-re felhúzni, hogy elérjék a ramjaid a 400Mhz-et, ehhez legjobb darab egy Celeron D 2,4Ghz prockó, az alacsony szorzó miatt. Így nem lesz gondod Gef 6800 megfelelő kihajtásával.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
még csak 512 ram (de nemsokára betársul mégegy 512es), és egy gef 6800
toom a proci nem tudja kihajtani a vga-t azért akarok egy 3.0as cel D-t (toom uccse lesz oan, mint egy p4el de jobb ennél) tát a cod2 3fps-t lassul 640X480, kis textúráról 1024x768 2xaa high textúrára ugyanúgy 20 körül jár -
mycso
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Hát, a nw celeronokhoz képest sokkal jobbak.
Viszont, aztis elárulhatnád, hogy milyen vga-d, és mennyi ramod van. -
-=Lord Tom=-
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezekkel a Celeron D-kkel mennyire futnak az újabb játékok?
(mert most egy 2.8NW Cerkám van amivel se a mostwanted se a CoD2 nem fut rendesen(cod2=22fps körül , mw:18-30fps körül ) -
tomesto
aktív tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hát igen jó kis cerkák ezek csak valami jó hűtő kell a fejükre...
Én a gyári hűtőt használom a Sempimre és 35C idle CPU és 42C Full Load
De az 50C sem vészes csak jobban oda kell figyelni...
Bár engem nagyon idegesít az AMD gyári hűtője mert 3000et forog a kis 7cmes venti![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kinéztem rá egy jó kis Igloo 7200Lightot ami 1900at forog és 8 cmes ventije van 20dB hangkeltéssel csinálja dolgát ,kiváncsi leszek mit teljesít..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A cerkával nekem csak egy gondom lenne az h nehéz belőle csendes gépet csinálni ez az én gyengém
Csak a madarak csiripelésést halljam
-
Moki111
tag
Sziasztok!
1 kérdésem lenne, nem egyszerű + lehet, hogy hülyeség is amit kkérdek.
A proci típusa INTEL Celeron D 2.8GHz amivel kapcsolatos.
Nekem 1 AMD +2600 barton-om van. Ezért nem igazán van viszonyítási alapom.
Szóval a kérdés: ez az INTEL proci minek felel AMD-re ''lefordítva''?
Előre is köszi,
Móki -
Zero77
csendes tag
Szerintetek mennyire lehet felhúzni egy 1.2-es tuát Tuls 2 c-ben? Azélrt ide írom, mert nincsen ilyen totyik vagy ha van, akkor nem találtam
-
válasz
tomesto
üzenetére
Hát szerintem csak megfelelő hűtés kérdése.
Az én cerkáb 2.6-on is alig haladja meg az 50 fokot, most hogy nyitva van az erkély ajtó, 32-33 fokos
3.2 Ghz-en meg max. 55 fok körül van a hőmérséklete.
És összvissz egy Freezer 4, meg 2x 8cm-es venti van a gépben (mindkettő leszabályzott minimumra)
Bár tény hogy a gyári hűtővel más a helyzet, azzal sokkal jobban melegszenek. Viszont szerintem 4500 ft nem nagy pénz egy Freezerért, és máis nem olyan forrófejű a kis Cerka!
[Szerkesztve] -
tomesto
aktív tag
válasz
Retro11
üzenetére
Hát ezek a fránya D-s Cerkák igen jól melegszenek, elég sok az áram szivárgás...

Reméljük a közeljövőben lesz valami jobb cerka a láthatáron mert én úgy látom h a Sempivel joban jár a jónép...alacsonyabb fogyasztás,hődisszipáció,és még az ára is jobb no meg a teljesítménye is kimagasló az alsó kategóriában...persze kinek a pap kinek pedig a papné...
Én pl a 2600+os(1600Mhzs) sempimet 2320Mhzn járatom hibátlanul... -
Retro11
senior tag
válasz
Kraptor
üzenetére
Hy Kraptor!
Hát mivel Te is Celeron tulaj vagy jo ha tudod a prescott magos prockok meg a Celeron D-k melegszenek mint az állat
,szoval ne csodálkozz az 50fok nem sok!Feltéve ha terhelés alatt nem haladja meg a 65-70fokot!
Amugy szvsz. az az 50fok lehetne alacsonyabb de ez háztol hütötöl ja és a pénztárcátol függ
!!!
Ja és valoszinüleg a ház méretei miatt is olyan meleg ott a levegö!
!!!
Szvsz uj hütö és akár 30fokra is leviheted!Sok sikert!!
-
Kraptor
őstag
Nagyon meleg a prockám.
Adott egy Celeron D 330 2.66 /533 benne van egy asus S-presso mini barebonba és alapon 50Ct mutat a bios ez nem sok egy kicsit vagy az összes barebone így melegszik? -
Retro11
senior tag
Hali Mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni közétek Tisztelt Publikum
ha lehet mert én is 1 celeron D tulaj vagyok!Pontosabban van 1 Intel Celeron D2,93Ghz,533as procim!Na most van ám 1gond amit sehogy sem tudok megoldani ezért segitségeteket szeretném kérni!
Na a szitu az hogy a nevemnél szereplö konfiggal nem tudom a procit 3,2ghz felé emelni...
!Vagy a windowsnak jön be valami védelmi kék képernyöje és csak egy lehetöség van a restart,vagy a másik hogy windowsba ha bemegy akkor fél perc után ujraindul....Ez miért van mi lehet a megoldás?A tápom 350W Codegen semmi baj sincs...A proci 50-60fok között müxik!!
A másik itt olvastam 1mailt 1letört láb prockorol és nem müködött tovább
.Képzeljétek el van 1Intel Celeron 2,0Ghz es procim a a jelöléstöl nézve slégan jobb felsö sarkában a legszélsö láb letört!Uristen
mondtam miután észrevettem aztán meg hogy oh ba**a meg na ezt is sikerült elk**ni.Aztán jött a gondolat magamba,berakom egye fene tök mindegy alapon erre láss csodát beindul,sött nemcsak hogy beindult de semmi teljesitmény csökkenés nem következett be
!!!És a legjobb hogy a hömérséklet is csökkent 5-6fokkal 34-35fokra
!!!
Szoval ennyi remélem nem gond hogy megosztom veletek!Procko társak!
!
Válaszaitokat elöri is köszönöm! -
Ameda
tag
válasz
jakewyler
üzenetére
Szerintel próbálj meg lapot cserélni, vagy vidd el valakihez, akinek jobb lapja van.
Mi rendeltünk egy néhány darab ilyen vagy hasonló asrock lapot, amelyek állítólag támogatják a CeleronD-t. Valamelyikben jók voltak a procik, másokban meg csak fagyott. Egy állítólagos bios frissítés után jó kellett hogy legyen. -
jakewyler
senior tag
Sziasztok
Én vettem november környékén egy 2,8 celeron D-t.
Sajnos rögtön hazahoztam eltört rajta egy láb ,utána rá 2hét múlva meglett egy csinálva a gyárba...
Betettem a gépbe nézegettem és érdekes dolgokat csinál :frisítgetek és befagy hallom fölpörög a gép utána leáll mintha mi sem történt volna.
Na ilyesmiket szookott csinálni...
Ja gép ha pl: nézek egy flash akkor a ventik ledjei meg a neon cső el kezd villogni...
De az 1,7 celeronnal meg nem.
A lapom : ASrock p4i45d+ azt írja az oldalon hogy támogatja pont azzal a biossal ami a gépemen van!
Többen a tápra mondták hogy szar vettem egy chieftec 410w-os tápot azzal szar volt.
Na most mondták vegyek rá egy jó hűtőt tervezek rá egy zalman 7000b Cu-t remélem ezzel már jó lessz.
Szerintetek mi lehet ez a gond?
november óta keresem rá a választ de senki nem tudja.Amúgy játékok elég jól mennek 3dmark05-be a cpu test is jól fut,futattam 1-2óráig prime 95 ott sem talált hibát.
Amúgy már azt is mondták hogy lehet valamelíyik kondi elhajolt..
A válaszaitokat előre is köszönöm -
Ameda
tag
Nálam a 2.4 -es cerka 3.0 ra van húzva, nincs fesz állítás és stabilan dolgozik. Megéri még tovább húzni? Meg meddig? Ha jól tudom C0-ás a prockó.
-
Szerintem nem kell mindenféle tesztelő progi ahhoz hogy rájöjj, stabil-e.
- a proci ne haladja meg terhelt állapotban a 70 fokot.
- a stabilitás vizsgálatához elég a Prime95, Memtest, 3DMark.
- Everest memória tesztek a teljesítmény nővekedés méréséhez.
A 160 mhz-es fsb meg csak 20% tuning, szal sztem elég 1.40v (én alapon szoktam használni, úgy is stabil) -
Kálacu
csendes tag
válasz
robyeger
üzenetére
Szia!
Na most lefuttattam mind a 4 programot amit írtál, mert elöbb amikor a 3d ment egyedül akkor lefagyott.
Végigment mindegyik , kivéve a super pi-t ami 6-7 perc után kiírta, hogy nem exact a dolog és leállt.
Mivel próbálkozzam?
Most a cel-d-320 megy 18*160-on és 1,425v-on (a progik kevesebbet írnak a voltra), 2*256 megy 200-on az spd szerinti beállításokon, a lap is7-g.
-
Kálacu
csendes tag
válasz
robyeger
üzenetére
Szia!
Futtattam egyszere a cpu-burn-t a 3d markt-ot és a prime95 -öt és végigment nem fagyott meg de néha azért egy kicsit akadozott. Et jó?
Ez a prime95 sose áll le? mindig rögtön indul és 100%-on használja a cput. Ha jól értelmeztem mersenne-prímeket keres egyfolytában. Amikor elöszőr indítottam még kiírta, hogy valami tesztet futtat és kb egy óráig fog tartani, de azóta csak prímezik...
Emeltem a feszt is 375-ről 425-re de a cpu-z csak 1.36 körül írja ki mindig
Písz!
-
Kálacu
csendes tag
Sziasztok!
Most felraktam 7 mhz-vel, a hőmérséklet jónak tűnik a prime95 és a cpu burn ment együtt 10 percig és a szokásos 55 fokot hoszta.
Mit futtassak még? -
Kálacu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Most fogom egy kicsit felhúzni a gépet. Már nagyából tisztában vagyok vele, hogy mit kell csinálni. Az lenne a legfontosabb kérdésem, hogy, ha elkezdem ötösével emelni a frekvenciát, akkor milyen tesztprogramokat futassak le és mennyi ideig? ( is7-g, cel D 2,4, 2*256/400) A teszt végén mennyi lehet a max proci, illetve nb hőmérséklet? Mikor érdemes feszt emelni?
Előre is köszi

UI: Ha esetleg linket is küldenétek a tesztprogikhoz, nagyon-nagyon hálás lennék (lusta vagyok).
-
omega9200
csendes tag
sziasztok!p4vm800ban 2.53 celeron D-m van.Újonc vagyok még most vettem.Húznám ha tudnám hogy lehet a biosban nem birom vagy nem értek hozzá.Hozzászólások?
-
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Celeron D 2.66GHz -es Megy e az MSI 848 P NEO alaplapjában, mert itt a topic elején euz nem egyértelmű!
Válaszokat előre is köszönöm! -
nesa
veterán
Szeva mindenki!
Elado egy P4 cerka 2.0Ghz +17'' monitor +epson c43 nyomtato+eger+bill minden telepito lemezel +linux.....(Baranya) Ha nem kell senkinek ma 12:30 ig beviszem egy boltba ott 57.000 adnak erte.
60000Ft
nesa kukac vipmail.hu![[kép] [kép]](http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/4/5/2/THM_0001232452.jpg)
-
lewton
csendes tag
belemegy a CeleronD egy socket 478-as alapba, amin csak 533-as fsb van?
olyan 2.8 -> 3 ghz-sre gondoltam. -
Kissj8
csendes tag
Sziasztok!
Miért nem ajánlott megvenni a P4 2.8 533fsb 1M L2-es processzort?
Írjátok meg. -
gerjus
senior tag
hat a 200 FSBt vigye mind1 szinte milyen feszen azt ertem ez alatt !
Nekem egy 460 as chieftec van eddig minden franko volt feszk egylatalan nem ingadoztak de miota most ez a proci van benne erdekes dolgokat muvel -5 V 6,12 mer a sensor +12 helyett 15,5 ot
nem egeszen ertem a dolgot ! Lehet a lap marhaskodik ?
szerintem a 350 es az okes ha minosegi marpedig egy asus mar csak az
-
gerjus
senior tag
Na hat ideiglenesen en is csatlakozom a klubhoz egy 2,5 os peldannyal de sajnos nem egy nagy tuningberci szegenyem

180 FSB a vege ezt primestabilan tudja 1,6 v kornyeken igy vizzel max terhelesen 46 fok de nincsen a toppom a vizem jelenleg de azert ez nem rossz !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Feljebb be sem bootol sajnos meg max volton sem amit tudok a lapnak adni
meg lehet kicsit tudom feljebb csusztatni windowsbol de az mar nem szamotttevo !
Ha valaki megvalna nagyobb tuningpotencialu darabjatol mert nem jaratja annyin vagy barmi miatt en vevo vagyok ra !! -
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ebben a lapban megy-e a Celeron D.(FSB szerint megy)
Mivel tuningot abszolute nem tud ez a lap ezért nem is fontos.
Az 533-as FSB-nél a Jumpert átrakom 100MHz-ről 133MHz-re?
Válaszokat előre is köszönöm!
Az alaplapi link!
[link]
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
HELLO MINDENKI HA VAN ESETLEG VALAKINEK ELADO CERKA D JE SZOLJON EN SZIVESEN VENNEK EGYET !!
koszonom szepen
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- DUNE médialejátszók topicja
- Microsoft Excel topic
- Könyvajánló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kösz az infót
Mindig a legkisebb szorzószámosat lehet a legjobban tuningolni FSB-ben, tehát a 2133-assal szimpatizálj.