Új hozzászólás Aktív témák

• Cold Fire

csendes tag

válasz Kraptor #1235 üzenetére

nekem egy 2,4 ghz celeron d-m van de szerencsére egy drága jó áldott barátomtól kaptam rá egy kis aranyos rézmagos foxconn 92mm-es hüttőt amiben 4 kék led van ez a kis aranyos 40 fokon tartja a procit 100%-os használatnál alapból 30-35 között ingadozik a drága 70 fok fölött veszélyes ugyhogy huzni ne húzd mert megbánhatod . 4000-ért már vannak egész jól teljesítő hüttők pl aerocoolGolden Grown cpu hűtő

Golden Grown

Az Aerocool Golden Crown hűtője teljesen alumíniumból készült. A bordázat viszonylag sűrű, így elég nagy a hőleadó felület. A megfelelő légmozgást egy 80mm-es LED-es ventilátor biztosítja, mely átlátszó poliészterből készült. A LED-ek a ventiben 4 színben (narancs, kék, sárga, zöld) világítanak. Méretek: 62x80x42mm Anyaga: Alumínium Ventilátor sebessége: 2400 RPM Légszállítás: 38.41 CFM Zajszint: 26 dBA Csapágyazás: Dupla golyós
    Név: Golden Crown
    Cikkszám: AC0005

Ár: 3 629 Ft

vagy ha magasabb a költségvetés akkor ajánlom az

aerocool High Tower 102

Az AeroCool HT-102 a HT-101 továbbfejlesztett verziója. Az új hűtő esetében, szokásos borda kialakítás helyett, hullámos lamellákkal találkozunk, a 6 hőcső körül. A termék kinézete követi az előd formáját, és a kompatibilátsi listája igen meggyőző. A megfelelő légáramlásról egy 92mm-es kék LED-es venti gondoskodik.

Specifikáció:

* Hőcsövek: 8mm x 3
    * Borda méretei: 132mmx105mmx58mm
    * Borda anyaga: réz
    * Tömeg: 680g
    * Kompatibilis foglalatok: AMD: Athlon XP 3600+ és nagyobb , Athlon 64
    Intel: P4 socket 478 3.8Ghz és nagyobb, LGA 775
    * Ventilátor zajszintje:20,62 dBA
    * Légszállítása: 37CFM
    * Csapágyazás: csúszó

Név: High Tower 102
    Cikkszám: AC0134

de ez már 15 pénzben van (15k)

én a kis telhetetlen veszek valamikor egy heatpipe-os (heatpipe=hőcsöves) procihüttőt .

de ha nem veszel hüttőt az se gond csak ne menjen mr. celziusz fok barátunk 70 fok fölé mert az már veszélyes a procira nézve .

Új hozzászólás Aktív témák