Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
gabi123
üzenetére
Azért én ezt a mondatát khmm.. eléggé ferdének látom:
''végsebességen egy 2800 -2900 on futó San Diegot ér el a teljesítménye.''
Ha a Celeroncs 5GHzen lenyomná a 3GHzes San Diegot, fel is kötném magam
Esetleg kódolásban és órajelfüggő alkalmazások alatt pariban lenne vele, de hogy játékok/renderelés/tervezés alatt nagyon kikapna, az holttuti.
Tom, hogy nem illik meg minden, de hátha vki erre vágyik
[link] -
laceeek
aktív tag
sziasztok lenne egy klérdésem 5e ft értékében szeretnék a celeron d320-m a ha jol tom 478-as tokozásu és erre szeretnék egy hütöt mert elég ratyi a rajt lévö gyári hütö
mert 60-65 fokos a proci az everest és más mérések szerint is
várom az ajánlásokat -
Dr.Én
veterán
Hali
Van egykis problemem:Van Egy Celeron D 351+ 3,2GHz procim.felhuztam 3,72ghz-re(24*155)Feszt 1,38v, Ram333MHz ill. 2,65v vga 1,6v.jo eza fesz a procinak igy huzásnál mert gondol egyet és ujra indul a rendszer,ez mitöl lehet?kevés áramot kap?(,,Rendszer sullyoshiba után állt helyre'' üzivel)
Valaki irja le nekem ezt hogy hány volt neki az ideális ilyenkor.
Elöre is köszi

-
Blara
csendes tag
Sziasztok, a véleményeteket szeretném kérni
Celeron D 335 25kb L2cache 2.8Ghz, vagy az Amd Athlon 64 3000+ , 512 L2cache, 2000mhz órajel? Melyik a nyerő?

-
gabi123
senior tag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
Azért ''MHz-hajhászást'' tekintve durvák ezek a Cedar Mill ceruzák!

-
gabi123
senior tag
''Max CPUID value limit: disabled
Hát a CPUID az a proci azonosítására szolgáló kód féleség, de hogy ez a menü mit jelent fogalmam nincsen.''
Szerintem vmi olyasmi hogy a kódnak megfelelő értéktől eltérő dolgot nem enged, bár ezzel én se mondtam sokkal többet!
''Execute disable function:disabled
Halvány fogalmam sincsen''
Másnéven XD Bit. Hardveresen akadályozza meg egyes kártékony kódok lefutását. -
Jon Mathias
senior tag
Nekem már tököm tele van a sok cerkával főleg a Dízel verzióval! Miért is ? melegszik lassú és időnként instabill utálom az összeset! tegnap vettem egy 3600os AM2 es SEMPRON-t nagyon meg vagyok vele elégedve! Ha nagyon nyúzom max 28 fok alapon 17 gyári hűtéssel. Mindenkine ajánlom! Na megek is az AM2 sempron topikba hali!
-
mycso
veterán
válasz
mob_zzz
üzenetére
Nem teljesen.
A szorzó visszavétel az intel prociknál energiatakarékossági okokból lett kitalálva, azaz marad az FSB DE csökken a szorzó, ezáltal az órajel is.
A másik lehetőség, ha nagy tuner vagy --> akkor olyan procit veszel /pl p4-ek 3.2-től felfele, de itt sem mindegyik/ aminél lehet állítani.
Így nem kell a lapon a ram/fsb szorzót babrálni, hanem lejjebb veszed a szorzót --> és ekkor ugyanazon /eredeti/ órajel eléréséhez nagyobb FSB szükséges /ami mint tudjuk intelnél nem kevés szerepet tölt be a gyorsaságban/ illetve 1:1 dram/fsb aránynál magasabb ram órajelet feltételez.
Erre igazából nincsen ideális érték /illetve az 1:1-et szokták annak nevezni/ --> az a jó minél gyorsabb a ram. -
mob_zzz
aktív tag
még ugyan nem próbáltam a biosban állítani, de azt olvastam, hogy a szorzó állításhoz a thermal monitor 2 szükséges. everest pedig azt írja, hogy van ilyen... vagy celeronnál ez is csak egy ''árnyékopció''?
akkor konstans órajel mellett, nagyobb fsb-nél az energiafelvétel és a hőtermelés is negatív irányba változik, jól értettem?
a dram/fsb aránynak mi a jelentősége, mi az ideális érték? -
mycso
veterán
válasz
mob_zzz
üzenetére
Az FSB a helyes, mert azt megszorozva a szorzóval kapod meg a proci órajelét.
A QPB = FSB*4.
pl, celeron D320: 133FSB * 18 = 2400MHz és QPB = 533MHz.
Ennél a procicsaládnál nem lehet a szorzót állítani!!!
Egyébkén értelme a nagyobb FSB és ram órajel elérése, illetve lehet az energia/hőtermelés csökkentés is a cél.
Magyarán ugyanazon órajel eléréséhez, kisebb szorzóval nagyobb FSB szükséges. -
mob_zzz
aktív tag
sziasztok. nem tudok sokat erről a témáról és eszembe jutott egy kérdés. a processzor órajele az fsb és a szorzószám szorzata. és elvileg mindkettő megváltoztatható. mi a különbség akkor, ha az órajel ugyanaz, csak más-más fsbxszorzószámból kapom az eredményt?
-
Dr.Én
veterán
Hali
Celeron d 541 3,2GHz-es procit hogyan vagy hol lehet tunningolni?(biosban,valami progival)meg mire ügyeljek tunning esetén
Elöre is köszi -
Zozzant
addikt
semmi sincs ha befolyik, nyugodtan befolyhat (egyébként a paszta nem folyós, max telemegy vele a lyuk), néhány olyan procinál lehet gond ahol felül van pár smd alkatrész, de ott is csak az elektromosságot vezető pasztákkal (ezüst), a fehér paszta nem vezető (pl. régi 200MMX prociknál is felül volt pár smd a proci mellett és csüdig volt fehér pasztával, semmi baja nem lett)
-
deter
aktív tag
Van itthon egy IBM teljes irodai konfig. Mivel most használom ezt is, gondoltam tisztítási generálozom, mivel idle 42° C fokot sokkaltam. Ám, amikor eltávolítottam a kupkaról a régi pasztát, egy érdekes dologra lettem figyelmes. Nevezetesen, hogy van rajta egy lyuk. Olyan ~0.4 mm átmérőjű.
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070209/lyuk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Gondolom ez nem szabvány
üdv_
deter
[Szerkesztve] -
válasz
BlueAthlon
üzenetére
Nemár....

-
BlueAthlon
senior tag
Gyorstapasztalatok:
Alapfesszel 4700 Mhz ig jutottam el, feszemeléssel 5400 MHZ lett a vége. ( 208*26)
Alap 133 as FSB vel se annyira lassú, 166 ra átlökve ( 4333 mhz) kb egy alap 3200+-3500+ A64 körül megy. végsebességen egy 2800 -2900 on futó San Diegot ér el a teljesítménye.
Super PI ben 26,8 volt a rekordja 1M-s tesztben.
Egy Asus Striker alaplapban volt tesztelve, de egy intel 945 alaplapnak se esik nehezére kihajtania
-
BlueAthlon
senior tag
érkezett hozzám 2db processzor.
Egy Celeron D 360 as és egy 365 ös ( utóbbi eléggé ritka példány)
első 3466/533/512 az utóbbi 3600/533/512.
Egyenlőre az első van betéve a gépembe. Ugyan lassabb mint a core2-m, de a régi D ceruzákhoz képest értékelhetőbb teljesítménye van. Jelenleg 4333 MHZ-n fut ( 533 ról 667 re emeltem az FSB-jét, alapfeszen van egy Scythe Infinityvel passzívon most vagy 32 fokos)
FSB je 533 helyett lehetne alapból 800 mert láthatóan szűk neki az alap.
Tuningerendményeket majd írok. -
válasz
Birdie-
üzenetére
Milyen tuning értékeket lehet ebből kicsiholni gyári hűtéssel?
Az a lényeg, hogy max. 1.5v-ot adj neki, és terhelt állapotban ne haladja meg a 70 C-ot a hőmérséklete.
A másik kérdésre a válasz a ClockGen. Nem biztos hogy ismeri az alaplapod, de egy próbát megér. (Megjegyzem biosból érdemesebb tuningolni.) -
Birdie-
csendes tag
Na mi van, ennyire nehezet kérdeztem, vagy csak mindenki már Core2-vel nyomul?

[Szerkesztve] -
Birdie-
csendes tag
sziasztok
Celeron D352 procim van (3,2 GHz), meg mellé Kingston DDR2-667-es RAM-ok.
Alaplap Asus P5B-E Plus.
Milyen tuning értékeket lehet ebből kicsiholni gyári hűtéssel?
3,9 GHz már ment és everest stabilitás tesztje szerint minden oké.
Más:
ASUS lapnak van ez az AI Booster nevű cucca, meg az AI N.O.S. Viszont még nem sikerült rávennem, hogy XP restart nélkül tényleg változtassa az FSB-t.
Hogyan kéne ezt elérnem?
Vagy esetleg tudtok valami más progit, amivel van esélyem az FSB realtime változtatására? -
Parlagfű
tag
És az mitől van, hogy 3.7 en jobban teljesített, mint 4ghz.n?
-
Parlagfű
tag
3700mhz-en többet teljesített 3dmark -ban, mint 4000mhz-en. Stabil volt mind a két beállitáson, de ezek szerint 4ghz-n annyira nem zenél jól. Ez mennyire számit jó tuningnak?
[Szerkesztve] -
Parlagfű
tag
Az Everest mennyire ad pontos adatokat? Vagy csináljam ugy, hogy full terhelés után gyorsan kikapcs, és megnézem a biosban a hőfok értéket?
-
Parlagfű
tag
D346 alap 3.06ghz, húzva 3700mhz, gyári hűtővel, 40 fok. (23x161) Meddig bírja a gyári hűtő., és mi a proci max működési hőfoka?
-
mycso
veterán
válasz
Parlagfű
üzenetére
Hát én nagyjából ennyit tudok róluk, ha valaki tud többet, javítson ki:
Max CPUID value limit: disabled
Hát a CPUID az a proci azonosítására szolgáló kód féleség, de hogy ez a menü mit jelent fogalmam nincsen.
Execute disable function:disabled
Halvány fogalmam sincsen
Hyper path 2: auto
Ez a jól ismert i865pe, i875 chipsetekben megismer PAT funkció ''2. generációja'', tehát valamiféle memóriagyorsító funkció, bár ahogyan a teszteket olvasgattam nemsok semmit csinál.
Cpu fan control:disabled
Ezzel pedig a procihűtő sebességét/fordulatát/tudod állítnai.
Általában %-os vagy aránypáros módszerrel. -
mycso
veterán
válasz
littlerock
üzenetére
Hát AMD-nél is létezik az asszinkron hajtás, csak ugye ott inkább szinron /így sok esetben alacsonyabb ram órajel/ viszont sokkal szigorúbb időzítések...
Ez a 3:4 arány azért jobb az 1:1-nél, mert így 266-on megy a ramod, 1:1-ben viszont csak 200MHz-en menne. /bár megkellene nézni valami progival, hogy tényleg ezt az osztót használja-e, mert én csak az általad leírt számokból következtettem erre/ --> ebből az következik, hogy hiába veszel 667-es ramot, a proci miatt /pontosabban az FSB miatt/ azis csak 266MHz-en fog menni. Illetve a biosban kellene még szétnézni, hogy nincs-e más lehetőség az FSB:DRAM arányra /mármint olyan szempontból, hogy hátha lehet másabb osztót is beállítani, amivel magasabb lesz a ram órajele/
Hát, hogy ebbe a lapba milyen procik rakhatóak, fogalmam nincsen. Nemigazán értek a notikhoz. Utána kellene nézni valami termékleírásba, hogy milyen procikat támogat; illetve a noti gyárójának honlapján, hogy ezzel az alaplappal adott-e ki pl.: valamilyen p4 procival laptopot.
Az uccsó kérdésedre szintén nem tudok megfelelő választ adni, mert nemértek a noti alaplapokhoz. /miközben irogattam kicsit keresgéltem ''google'' aztán találtam egy ilyen notit, mint a tied egy pentium m 1.7-es procival, tehát elvileg ilyen rakható bele, de nézzél szét a leírásában/gyártónál/
Asztali lapok esetében, chipset függő a dolog: Van ami csak 100, 133, 200 stb.. FSB-ig támogatja a procikat /tehát megesik, hogy nem minden lap fogad minden procit/ Sőt, ha ez még nem lenne elég, bizony a processzormagok tipusa sem mindegy /pl a prescott magot nem mindegyik alaplapi chipset támogatja/ -
littlerock
aktív tag
azért köszi a választ, azt esetleg meg tudod mondani, miért is jó, a 3:4 arány, és az AMD esetében miért ajánlott a szinkronhajtás?
illetve ha ebbe a masinába belerakom a 667-es ramokat, akkor gyorsabb lehet -e? azaz inkább máshogy kérdezem: változik -e valami?
ez alapján megkérdezném azt is, - bár azt látom, hogy a bűvös szám itt a 100-as, egész számú szorzókkal - hogy ez azalaplap más proceszort is elvisel e?
ugye van pl az 533-as fsb-vel vel rendelkező pentiumok sora...
nem akarok holnap nekiesni, a gépemnek, de ha már megvan akkor ki tudja egyszer még mit akarok beletenni, stb
AMDesetében egyszerű volt minden, volt egy pl 100-300 fsb, azt az nf7-en oda toltam ahova akartam, vagyelindult a gép vagy nem... szinkronban minden ugyanannyit kapott, csak aaz agp ill pci frekik voltak fixálva
gondolom itt nem minden azonos foglalatú lapban indul minden processzor el, vagy esetleg tévedek...
ha esetleg meg tudnád mondani, mi mitől függ, azt megköszönném... -
mycso
veterán
válasz
littlerock
üzenetére
Pedig egyszerű:
A procid Dothan magos, a Celeron D-nél a D nem jelenit azt, hogy dothan magos --> Prescott magosak.
A Procid 1.6GHz-es, 100MHz FSB-vel, 16x szorzóval /16x100=1600/ és 400MHz QPB-vel /ezt sokan FSB-nek nevezik 4x100=400 --> az fsb 4x-ezésével számoljuk/
A ramodnál a két érték gondolom azt jelenti, hogy DDR2 533-as ramod van, ami jelenleg 266MHz-en megy, magyarán 3:4 FSB:DRAM osztóval.
[Szerkesztve] -
littlerock
aktív tag
sziasztok!
szeretnék egy kicsit zöldséget kérdezni...
most vettem egy toshiba l20-182-es notit, ebben van egy :
Mobile Intel Celeron M LV, 1600 MHz (16 x 100)
CPU alias Dothan-1024
Eredeti órajel 1600 MHz
Engineering Sample Nem
L1 kód gyorsítótár 32 KB
L1 adat gyorsítótár 32 KB
L2 gyorsítótár 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed)
Tokozás típusa 479 Ball uFCBGA / 478 Pin uFCPGA
no meg:
Alaplap neve TOSHIBA Satellite L20
Front Side Bus tulajdonságai
Valódi órajel 100 MHz (QDR)
Effektív órajel 400 MHz
Sávszélesség 3200 MB/mp
Memória sebessége DDR2-533 (266 MHz)
El tudná nekem valaki magyarázni, miért jó az, hogy itt minden más sebességgel dolgozik?
Eddig egy tipikus Amd-s voltam aki a szinkronhajtásra esküszik, de most már ez múltidő.
Némi inft szeretnék kérni, tőletek, mert nekem ez még új terület, azért ide írok, mert bár csak sejtem,de taln a D celeron a Dothan magot jelenheti..
a megtisztelő válaszokat elre is köszönöm... -
Parlagfű
tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Igen, ez nekem is ment...

És a többi négy beállitás? Arról tudsz valamit? 
-
FireKeeper
nagyúr
-
Parlagfű
tag
Na, belemásztam. Konfig: Asus P5GPL X-SE, D346 3.066ghz Prescott
Tehát felraktam az overclock options-nél 10%-ra, simán elindult, majd 15%-ra és simán elindult. 3dmark teszt lefutott. Tehát most az alap 3.066ghz helyett, 23x154 en üzemel, azaz 3542mhz. (ez még gyári hűtővel....)
Kérdés: A következő beállításokat mire állítsam? ( zárójelben az aktuális)
Max CPUID value Limit: (disabled)
Execute Disabled Function: (disabled)
Configure Dram Timing by SPD: (enabled) ezt vágom hogy mi...

Hyper Path 2 : (auto)
Cpu Q-fan control: (disabled)
Ja, és hogy mi micsoda a fent felsorolt opciók közül.
A cpu 1.4 volton megy, 40 fokos.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Parlagfű
tag
Még egy-két kérdés. A szorzóját piszkáljam a procinak? (d346)
-
mycso
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Írtam pi-s topicba is. Validot nemtok, mert már rég eladtam.
Egyébként nemlátom az értelmét a valid linknek, hiszen azon nincsen rajta a pi-s eredmény.
-
mycso
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
CeleronD s478 2.26GHz@3.9GHz SuperPi 1M: 43.328s [link]
-
mycso
veterán
Hát pörögnie mindenképpen kellene a ventinek. /nézd meg, hogy nem ér-e hozzá valami vagy nem szorul-e a venti/
Hőfok alapján szabályoz attól változó a hangja is.
Lesarkazni nem tudod, mert egy fémsapka védi a magot.
A régebbi p3, athlon prociknál állt fenn ez a veszély, mert azokon nem volt fémsapi. -
Parlagfű
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Lecseréljem a 6200tc met egy erősebb kártyára, vagy hagyjam a fenébe?
-
Parlagfű
tag
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Akkor ezek szerint nem éri meg ez alá a platform alá valami izmosabb vga-t venni, hiába PCI-os? Sőt ahogy visszaolvasok egy a Mycsó nál található 3.73 nem hajtott ki egy gt-t, akkor ez mindent elmond...

Ja , és ha már húzni megpróbálom, akkor elég a gyári hűtő, vagy csere?
[Szerkesztve] -
gyula2
csendes tag
Sziasztok
Az természetes,hogy 1 gyári Socket 775-ös venti, ami 1 celeron d n megy, mikor bekepcsolom a gépet, nem indul el? Mire betölt a win, akkor kezd el forogni? Ez a hőfok alapján szabájoz? Néha meg olyan hullámzó a hangja, nem egyenletes..ez is természetes? Ja és azt miről lehet észrevenni, ha 1 ilyen proci le vab sarkazva? El sem indul?Vagy le lehet 1általán sarkazni? olyan fajinul rácsukódik a keret,hogy elvileg ne mlehet lesarkazni a hűtő felrakása közben,vagy nem? -
-=Lord Tom=-
senior tag
Cedar millről nincs tapasztalatom, a proci 3,36ot ment éjjel nappal...
Parlagfű: Nem sokkal jobb a barcinál, ha egyáltalán jobb, bár én kétlem...
A lap meg nem vmi tuningbarát (i915ös chipsett alapján) de próba szerencse...
Az olyan procikat általában jól lehet húzni...
[Szerkesztve] -
Parlagfű
tag
Csá! van egy celeron d346, 3,066mhz procim, gyári hűtővel, alatta egy asus p5gpl-x se. A kérdésem, ez mennyire számít tuning deszkának, ezt a procit mennyire lehet húzni, és mennyivel jobb egy barton magos 2500@3200 (2200mhz, 512 L2 ceche) socket a procinál? ( Ha jobb egyáltalán....

-
mycso
veterán
válasz
-=Lord Tom=-
üzenetére
Komolyan????

Ha kicsit meghúztad a procit úgysem?????
/bár régebben nálam is volt egy ilyen páros: celeronD 2.26@3.73+6600GT és bizony a proci azt sem hajtotta ki/
Akkor így 7300GT-t felesleges venni mert az valamivel izmosabb egy 6800-asnál.
Bár ha a kollégánál a cedarmill magos celeronról van szó, akkor ott már másabb a helyzet.
-
arthur15
csendes tag
Sziasztok
Egy 3066 MHz-es Celeron D mekkora Videokártyát tud kihajtani? Oly mértékben,hogy ne legyen procilimit? Talán 7300 GT? -
mycso
veterán
Létezik belőle sok tipus:
530
530J
531
630
631
Ebből az 530 kivételével mindegyik támogatja a 64 bitet, a 6xx-ben bedig nem 1MB az l2 cache, hanem 2MB. /531 vagy 630-ast vegyél bár inkább 630/
Ja egyébként Prescott magosak.
Szerintem lga775-ből az összes létező chipset támogatja ezeket a procikat.
De mondd milyen lap lenne hozzá??? -
safy
tag
Sziasztok
Lehet hülye lesz a kérdés, de nem tudom pontosan a választ:
Szóval adott 2 proci:
INTEL P4 3000/800 1MB LGA775 BOX és 18000 huf
Intel celeron D 2.8/533 Lga 775 OEM 11000 huf.
Azt tudom, hogy a pentium gyorsabb, de ez játékoknál mennyire észrevehető? Nem konvertálásra, tömörítésre, hanem játékra, ahol inkább a Mhz számít?
Szerk. Nem raktam még össze inteles gépet, most meg itt állok tele kérdésekkel

[Szerkesztve] -
Gucunya
tag
szerintetek menyire nagya különbség egy d805 intel dual core 2,66 és egy celeron d347 3,06ghz között?
nincs túl sok lóvém, de ha szerintetek akkora a különbség megéri a +9k-t ha nem olyan hatalmas akkor nem!
D805: 21500-
D347:13090-
szerintetek?
codegen 350W
AsRock dual vista lapom van!
és 7300GT 128/128 videókari.
köszi -
BlueAthlon
senior tag
Cedar Mill magos. a Pentium 6xx szériából származtatva
Teljesítményére kíváncsi vagyok én is. -
fhege
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom észrevettétek e de megjelent kishazánkban 512k cache-s celeron D. nem tudjátok ez mijen magos? azt tudom hogy 65 nanos gyártástechnológiával készült. -
csatter
csendes tag
mindeképpen AGP set mivel az x1600pro is agps , a proci meg 478 as lapba van szóval gondolom 478
-
csatter
csendes tag
üdv
2.4es Celeron D procihoz tudna valaki olyan lapot mondani ami kezeli az x1600pro-t is (VGA-s) most asrock p4i65gv van
[Szerkesztve] -
SaLL
csendes tag
Hali
nekem egy 2.8-as celeron D-m van és felvan húzva 3300-ra.
alapjáraton 47 fok, terhelve 58 körül van.gyári intel hűtővel.
Nagyon faxa -
dvdbackuper
őstag
Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!
-
mycso
veterán
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy nem hűvösebbek a prescott-ok /bár van 1-2 kivétel /, hanem azt, hogy az 50fok körüli idle hőmérséklet nagyon sok.
-
Blue Eagle
őstag
én meg az Inteles hűtőt használom ami nem a legjobb paraméterekkel bír. Ráadásul csak 1800-on pörög és jelenleg 44fok.

Nekem meg már ez a harmadig prescottom. de előtte NW volt, az hidegebb volt.
Prescottok márpedig ilyenek! Melegebbek a gyártástechnologiából kifolyólag(90nm).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

köszi