Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reaper007
csendes tag
s478 as a rögzítőket nem tudom leszedni! rohadt erősen tart.
-
Reaper007
csendes tag
nemtom leszedni a ventit

-
Reaper007
csendes tag
baszki baj van
-
Charle
csendes tag
véletlenül...
-
Charle
csendes tag
Te írtad nekem - 1359. hozzászólás
-
Reaper007
csendes tag
az a paszta van rajta amit gyárilag rátattek
-
D@ni88
addikt
nem lehet h elfelejtettél pasztát tenni alá?

-
Reaper007
csendes tag
olyat is csinál néha hogy a procihűtő egyszer 3500 rpm-en megy máskor meg 2500-on
elakad a sok porba
-
Reaper007
csendes tag
egyszer volt olyan hogy felhúztam a procit és elszállt a windows.
ez csak véletlen egybeesés volt? -
Reaper007
csendes tag
ok kösz a segítséget.
-
-
Reaper007
csendes tag
gondolom az kevés...
-
Reaper007
csendes tag
nem alapon 80fok hanem 2600 on de egy 2500 rpm es cooler van rajta
-
Reaper007
csendes tag
vááá valami sz@r a gépembe! felraktam 2800 ra a procit és alig akart bejönni a windows
pedig az alaplap 3,06 ig bírja
[Szerkesztve] -
Reaper007
csendes tag
az normális hogy egy 2400mhz-es celeron D 1,5 Volton 80 fokos? (gyári hűtővel)

-
-
Comm
senior tag
Én is most újitok be egy ilyen Celeron D procira.Kiváncsi vagyok mi jön ki belőle

-
mycso
veterán
-
Charle
csendes tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hát???

[Szerkesztve] -
Reaper007
csendes tag
Milyen coolert használsz?

-
Reaper007
csendes tag
mycso vazz 3,9 re húztad a cerkát????????
-
Reaper007
csendes tag
szevasztok
Egy 2400 Mhz-es celeron D-m van és ha 2700 ig húzom akkor elmegy a hang de 2699 en még van :S. Mi lehet baj??? -
Charle
csendes tag
Ezt hogy érted? Nem is írtam az alaplapot! Mire vagy kiváncsi? Még nem húztam a procit...
-
-
-
BlackLine
csendes tag
-
hoztam én is egy eredményt....
[link]
-
Charle
csendes tag
Majdnem egész este ment a gépem és melegedés szinte semmi!

[Szerkesztve] -
mycso
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Super PI mod 1.4: 43.328s
Közben felraktam egy képet is:
[link]
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
???

-
Charle
csendes tag
Most meg azt hallottam, hogy nagyon melegszik a Celeron! Igaz? Ez lesz a 3. gépem. Volt már pentium, amd, most meg celeron. Majd meglátom!
-
Charle
csendes tag
Sziasztok! Most várom, azt hogy kész legyen a gépem
, amit Intel Celeron D 3000-es procival szerelnek fel nekem.
Azt mondjátok /lejjebb/, hogy jobb az AMD?
Nekem azt mondták, hogy az Intel stabilabb, és lehet még húzni a procin, ha akarom... Videószerkesztésre fogom használni. Most már marad, majd meglátom. Teljesen összezavarnak. Akkora külömbség lenne köztük?
/nem hiszem/
Üdv. mindenkinek! 
-
mycso
veterán
Na, akkor ide is, itt a vége:
![[kép] [kép]](http://jeghegy.uw.hu/celd22@39.png)
-
péter007
senior tag
Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen cpu tesztelőprogrammal lehet letsztelni hogy mennyit tud az őskövület procim.
A másik kérdésem pediga az lenne hogy melyik a legjobb tuningos alaplap egy cerke D-nek?
A segytséget előre is köszi!!!

-
gerjus
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Ismeroes 478 as cerkanal nekem ugyanez volt 180 FSB 1 Mhz se tovabb pedig max feszen ment ! Hat ez van ennyit megy tobbet nem

-
válasz
Silencer83
üzenetére
...így voltam a 2.5-ös northwood cerkával...
3100 és ne tovább...hiába emeltem feszt, nem számított neki, melegedni melegedett, ám feljebb nem ment...
Köszöntelek a klubban...
-
Silencer83
addikt
ide is beirom...

tok erdekes
alapfeszen is megy 175 FSB, de ha probalok emelni akar 1mhzt is, megy a fagyi
tok8 hogy mennyi feszt kap, eleg neki ehhez az alap is, de adhatok neki 1.6V, uaz a szitu
[link] -
válasz
AusWolf
üzenetére
...sajna nem igazán fogsz bárkit megtéríteni, pusztán összehasonlítások alapján.
Ez pont olyan mint megmagyarázni egy Nvidia pártinak ,hogy vegyé má ATI-t mert az jobb...ez meg ez alapján...
Szvsz beleröhögne az arcodba...
Akinek Intel-e volt az marad annál....Lásd aláírás...
Akinek még nem volt gépe annak esetleg mondanak valamit a szavaid...
Bocs ha kicsit kemény voltam... -
AusWolf
őstag
Mindenkinek, aki Celeron (D) vásárlásra készül:
Ne tedd! Az AMD Sempron (64) sokkal jobb, szinte össze se lehet hasonlítani! -
-
mycso
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ok, majd valószínű alapon és 200FSB /esetleg 210/ cpu:ram 4:5-ben fogom csinálni.
Azt a kap voltot azért írtam, mert a fent említett jelenséget alapfeszen művelte, aztán gondoltam kicsit megtámogatom, hogy nehogymár még leis fagyjon. -
mycso
veterán
Hát eddig jutottam: 225FSB itt bejön a win/net stb valószínűleg már itt sem stabil de megy:
[link]
Feszt mennyit lehet ennek adni???
Mondjuk én úgy igazából nembánom, dobozán max 1.4 v felirat van ..pffff... a fenti eredmény, cpuz szerint 1.52v-on ment
200FSB nél, ram 500-on vagy 20 percet nfsmw-ztem, meg előtte vagy egy félóra zene+net, viszont nfs-ből kilépve nemengedett semmibe belépni --> valami hülye hibaüzenettel, hogy mittomén milyen hiba van.
Na nembaj, majd kap voltot, aztán jólesz. -
mycso
veterán
Na visszatértem a p4 klubból ide, lett egy 2.26GHz e0-ás Celron D-m.
Most keztem el nézegetni, eddig 200FSB@3.4GHz simán, alapfeszen.
Na húzok is jön a 300fsb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
robyeger
addikt
válasz
moongoose
üzenetére
Privre: Hali! Minél kisebb szorzószámos egy proci annál jobban lehet FSB-ben tuningolni, gondolom nem renderelésre akarod használni, ezért inkább az alapórajel a lényeges számodra, nem a proci össz órajele. Szóval Celeron D-nél, 478 tokozásban pedig 2,13Ghz-től 2,4Ghz-ig bármelyik megteszi. Aztán vagy 160Mhz FSBn hajtod, ramok (4:5) (FSB : DRAM) memóriaszorzással a DDR pont 400Mhz-en vagy ha nagyon keményen oda húzol a procinak 200Mhz FSB-vel és a DDR (1:1) szinkronban hajtva. Köztes FSB értéken(160 - 200Mhz) is lehet hajtani(próbálkozni), attól függően, hogy bírja a ramod a túlhajtást(400>) vagy szinkronban (400<)Mhz alatt a DDR órajele. Egy szó, mint száz a CPU FSB a lényeg, a ramot csak hozzá érdemes igazítani, persze a lehetőségekhez képest optimálisan.
[Szerkesztve] -
-
toboz
tag
válasz
moongoose
üzenetére
Ez egy antec sonata házban volt 50 fokos, amiben 2db 12cm venti van plusz a xp120 on is 12cm-es venti van, ennél többet nem tudok tenni hűtés szempontjából. A procit egyébként tegnap vettem, 1év gari van rá.
Azt mondod, hogy ez a normális hőmérséklete ennek a típusnak? -
...semmi... az én gázos vapochill microm is ezen a hőmérsékleten tartja...
ha nem dolgozik, csak néz ki a fejéből a proci, windows alatt...akkor 47 C', ha dolgozik akkor meg 61 pár fokra felkúszik...
Mi lesz nyáron?...
Cserélj pasztát...polírozd fel a hűtő alját...a proci tetejét(ha már nem garis, ez nem derült ki a leírásodból),rendezd el a tyúkbeleket a jobb légmozgás miatt...cserélj egy nagyobb ventit az xp-120-on...ezek kapásbó csökkentenék a hőmérsékletet...
Együtt drasztikusan...
A proci tetejének a felpolírozása nem vicc volt...az csak egy sapka...ha ráteszed a tolómérőt, akkor látsz egy olyan rést mint a Grand Canyon....át lehetne alatta köpni...
Ha ezt sikerül síkba polírozni az egy -5 C' dobna rajta...így sajna csak a széleire ül fel a hűtő...a mag meg középről tolja a meleget...
Én már rég felpolíroztam volna...csak az a fránya garancia...még csak tegnap vettem...
-
toboz
tag
helló,
most rakok össze egy irodai gépet, asrock p4vm800 lap és egy CeleronD320 2.4ghz . A proci gyári hűtővel 57 fokos alap állapotban, átraktam a saját gépembe ahol thermalright xp120-al is 50 fokos. Ez még normális v. valami baja van a procinak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- Ryzen 7 5700x3d/Ryzen 7 5800x3d
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig az alaplap 3,06 ig bírja

, nagy vszinuseggel onnan sejti

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)