Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
hat a 200 FSBt vigye mind1 szinte milyen feszen azt ertem ez alatt !
Nekem egy 460 as chieftec van eddig minden franko volt feszk egylatalan nem ingadoztak de miota most ez a proci van benne erdekes dolgokat muvel -5 V 6,12 mer a sensor +12 helyett 15,5 ot
nem egeszen ertem a dolgot ! Lehet a lap marhaskodik ?
szerintem a 350 es az okes ha minosegi marpedig egy asus mar csak az
-
robyeger
addikt
Mivel a te lapodon Intel 865PE chipset(északi híd) található, amit gyárilag 200Mhz FSB-re hitelesítettek, persze ez nem jelenti azt, hogy ne bírnák akár a 280Mhz FSBt is
Ha a BIOS-ban nem tudod emelni a chipset feszültségét, akkor nem kell vele foglalkoznod, bírja amíg bírja. 
-
robyeger
addikt
Természetesen a saját procid felett te rendelkezel
Azoknak a tranisztoroknak a becsült élettartama kb. 70-80év, az alaplapok által engedélyezett legnagyobb maximális feszültségen üzemeltetve az élettartam lecsökkenhet min. 40évre.
A feszültség emelésével négyzetes arányban növekszik a hőmérséklet, tehát minél jobb a hűtése annál nagyobb feszültségen járathatók, ergó magasabb sebességen. A procik hővezetése kiváló, mert egy az hogy fémből vannak, + ráadásul elég magas a nemesfémek aránya is az ötvözetekben.
Miniatűrizálás hátránya, hogy nehéz elkészíteni, előnye viszont jóval kisebb a meghibásodás lehetősége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, akkor fokozatosságot ajánlok, főként feszültség emelésben köv.képpen hőmérsékletekben.
Ha a BIOS-ban nem tudod emelni a chipset feszültségét, akkor nem kell vele foglalkoznod, bírja amíg bírja. 
Ramodat is meghúztad 424Mhz-re?