Új hozzászólás Aktív témák

• Retro11

senior tag

Hali Mindenkinek!

Szeretnék csatlakozni közétek Tisztelt Publikum:D ha lehet mert én is 1 celeron D tulaj vagyok!Pontosabban van 1 Intel Celeron D2,93Ghz,533as procim!Na most van ám 1gond amit sehogy sem tudok megoldani ezért segitségeteket szeretném kérni!
    Na a szitu az hogy a nevemnél szereplö konfiggal nem tudom a procit 3,2ghz felé emelni...:(!Vagy a windowsnak jön be valami védelmi kék képernyöje és csak egy lehetöség van a restart,vagy a másik hogy windowsba ha bemegy akkor fél perc után ujraindul....Ez miért van mi lehet a megoldás?A tápom 350W Codegen semmi baj sincs...A proci 50-60fok között müxik!!
    A másik itt olvastam 1mailt 1letört láb prockorol és nem müködött tovább:(.Képzeljétek el van 1Intel Celeron 2,0Ghz es procim a a jelöléstöl nézve slégan jobb felsö sarkában a legszélsö láb letört!Uristen :R :R mondtam miután észrevettem aztán meg hogy oh ba**a meg na ezt is sikerült elk**ni.Aztán jött a gondolat magamba,berakom egye fene tök mindegy alapon erre láss csodát beindul,sött nemcsak hogy beindult de semmi teljesitmény csökkenés nem következett be:DD :DD :DD!!!És a legjobb hogy a hömérséklet is csökkent 5-6fokkal 34-35fokra:DD :DD :DD!!!
    Szoval ennyi remélem nem gond hogy megosztom veletek!Procko társak!:)!

Válaszaitokat elöri is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák