- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Hali Mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni közétek Tisztelt Publikum
ha lehet mert én is 1 celeron D tulaj vagyok!Pontosabban van 1 Intel Celeron D2,93Ghz,533as procim!Na most van ám 1gond amit sehogy sem tudok megoldani ezért segitségeteket szeretném kérni!
Na a szitu az hogy a nevemnél szereplö konfiggal nem tudom a procit 3,2ghz felé emelni...
!Vagy a windowsnak jön be valami védelmi kék képernyöje és csak egy lehetöség van a restart,vagy a másik hogy windowsba ha bemegy akkor fél perc után ujraindul....Ez miért van mi lehet a megoldás?A tápom 350W Codegen semmi baj sincs...A proci 50-60fok között müxik!!
A másik itt olvastam 1mailt 1letört láb prockorol és nem müködött tovább
.Képzeljétek el van 1Intel Celeron 2,0Ghz es procim a a jelöléstöl nézve slégan jobb felsö sarkában a legszélsö láb letört!Uristen
mondtam miután észrevettem aztán meg hogy oh ba**a meg na ezt is sikerült elk**ni.Aztán jött a gondolat magamba,berakom egye fene tök mindegy alapon erre láss csodát beindul,sött nemcsak hogy beindult de semmi teljesitmény csökkenés nem következett be
!!!És a legjobb hogy a hömérséklet is csökkent 5-6fokkal 34-35fokra
!!!
Szoval ennyi remélem nem gond hogy megosztom veletek!Procko társak!
!
Válaszaitokat elöri is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha lehet mert én is 1 celeron D tulaj vagyok!Pontosabban van 1 Intel Celeron D2,93Ghz,533as procim!Na most van ám 1gond amit sehogy sem tudok megoldani ezért segitségeteket szeretném kérni!
!Vagy a windowsnak jön be valami védelmi kék képernyöje és csak egy lehetöség van a restart,vagy a másik hogy windowsba ha bemegy akkor fél perc után ujraindul....Ez miért van mi lehet a megoldás?A tápom 350W Codegen semmi baj sincs...A proci 50-60fok között müxik!!
!