- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért elég sok a driver panasz itt is, külföldi fórumokon is. Drágább kártyával olcsóbbal is. Mindenféle driverrel.
Valamikor tavaly nyáron raktam össze a gépet. Az akkori legújabb drivert raktam fel. Minden rendben volt. Játékok hiba nélkül mentek. Aztán, ahogy jöttek az új driverek pakolgattam rá. Kábé a harmadik után kezdődtek a fagyások. Közben új program nem került a gépre. Semmi változtatás s gépen. Minden program, win eredeti. Semmi extra, semmi mókolás. Az asszonynak chromban a facén valami kártyás játék is elszállt. Tehát semmi terhelés alatt.
Remélem majd megoldódik, mert szeretem a rendszert.Jó lenne rájönni.
Én a kártyához kapott breakpointtal, wottal, f1 2018 játékkal játszom. Mindegyiknél jelentkezett a gond. Másnál esetleg ha játszik ezek valamelyikével hasonló rendszeren, minden rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest