- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Legendary fegyvert csak drawba tudsz szerezni(venni), és CP-T amit pénzért tudsz venni. Amire te gondolsz az a store-s fegyok amik nem legendek. Szerintem a legjobb a kn44, de jelenleg nincs semmi normális fegyver sajnos a store-ba. Csináld a challangeket ott kapsz egy csomot most is, m4, hvk, skin stb..
-
Delerium
senior tag
Ha sokat játszol PDW-vel akkor a Royal Crimson a jó választás, szerintem az egyik, ha nem a legjobb PDW skin. Én is megvettem, igaz azután abbahagytam a PDW-vel lövöldözést. Kb mintha a fogamat húzták volna, 20e kredit nehezen jön össze. A többi annyira nem jó, hogy megérje, mondjuk én a Black and gold M4LMG-it is megvettem annó, mert hát na... fekete meg arany.
Viszont most a stim packos event is epic, animált PDW-t ad, ha van időd és energiád az is opció lehet. Hardpoint vagy domination alatt, ha leszarod azt, hogy foglalj, csak ölsz mindent ami mozog, viszonylag hamar összejön.
-
jonnyjoker01
veterán
Type 25-val nem nagyon lehet mellé nyúlni, megjelenés óta egy elég jó fegyver, bár most kicsit háttérbe szorult. Ha nem használod ezt a fegyvert én várnék a következő store refresh-re. Csak akkor vegyél 20k creditért skint szerintem, ha olyan fegyverre van amit tényleg használsz ÉS tetszik. Én most nem vettem meg a TT25 skint, annak ellenére, hogy szoktam használni mert szerintem pocsékul néz ki, egyáltalán nem tükrözi az átlagos epic skinek minőségét.
-
T. I.
senior tag
Szakmai segítséget kérek
Összejött a 20k C
Megéri most valamelyik a storeban lévő legendary fegyverek közül? Illetve melyik éri meg leginkább? Vagy várjak még az elköltéssel,mert jöhet valami b@szóbb stukker?
Jelenleg a meteoros ICR-1, a Jade AK47 és a frontier PDW a kedvenceim, játékmód függvényében. Free2play játékos vagyok. -
anavrin
újonc
Sziasztok srácok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy elfogadtátok a jelentkezésem a fórum klánjába. 5 napja kezdtem csak a játékot, ezért vagyok még csak 56-os szinten. Ígérem gyorsan fejlődök majd. PC-n régóta tolom a CoD-ot és a mobilos verzió is nagyon zsír. -
Delerium
senior tag
Nekem szerencsém volt, hogy kifogtam 2 meccset amiben nem csak és kizárólag botok voltak, így 2 alatt sikerült. Ha nincs mázli akkor botok vannak, azok meg leginkább csak táncolnak jobbra, balra és semmilyen scorestreakret sem használnak, nemhogy sentryt vagy sam turretet.
-
Delerium
senior tag
Ha valaki esetleg elakadna a season event, Rocket Arm/Bull's Eye részén, az utolsó küldetés, a hunter killer scorestreak adja azt az acsit ami kell oda. Az EMP-vel semmisíts meg ellenség scorestreaket meg rapid fire módban könnyen megvan, sokan rakják le a sam turretet meg a sentry gunt. Arra pikkpakk rá lehet dobni az EMP gránátot, akár 1 kör alatt is összejön.
-
batai15
félisten
Br-be melyik fegyver az ajánlott ?
(Artic 50 a kedvencem ) mellé kéne egy közepes távolságra valami. Eddig m4-el megyek. -
Fall-N
veterán
válasz
Delerium #1384 üzenetére
A fegyverek hangjai jobbak lettek, sokkal jobban tükrözik az eredeti hangját a fegyvereknek. Az M4-nek és a AK-47-nek is sokkal jobb lett a hangja, konkrétan a régiek szörnyűek voltak.
Viszont a karakterek hangjai tényleg rosszabbak lettek. Főleg ha meghal a karakter, az rohadt idegesítő. Viszont általánosan jó lett a S7, főleg hogy jobban érdekel a vadnyugat helyett a radioaktív ügynök. Az új CC9 is jó és lett közkívánatra Man-O-War és HBR fegyver.
Általánosan a fegyver skinek is jobbak, főleg a béna Bandit helyett.
Terentius: Pedig pont az AK117 amit könnyű irányítani. Próbáld ki a Man O Wart vagy az MSMC-t.
-
Terentius
őstag
válasz
MikeWazowski #1381 üzenetére
Az örvendetes, mert nagyszerű pálya volt, de annyi jó pálya lehetne még a régiekből, hogy fél órát tudnám sorolni. Nem tudom miért mondják hogy annyira jó az Ak 117. Hiába használok foregripet egyszerűen sorozatnál annyira hátrahúz, hogy kisebb az esélyem a végzetes találathoz, mint egy ICR-el.
-
Delerium
senior tag
A hang az borzalmas lett, az üvöltés is elég idegesítő, de allandóan pofázik a karakter, reload, i'm hurt, tök mindegy, hogy éppen most spawnoltam le, vagy csak futok magamban. Reload, reload, reload, cover me, enemy spoted.
A fegyvereknek is más lett a hangja és nem a jó irányba változott, hangtompító olyan mintha visszhang lenne egy barlang mélyén.
A rankot csak akkor dobja vissza ha valaki belép a játékba, addig azt mutatja ahol utoljára kilépett.
-
Magnat
veterán
A hangot sikerült rendesen elqrniuk az új verzióban, nemtom másnak is így van-e, de BR-ben ha vki meghal vagy meglövik, a kiáltozása baromi hangos lett, van hogy egyedül keverek vhol és úgy hallani, mintha követlen mellettem lőnének valakire.
Illetve felmerült bennem egy kérdés, Legendary voltam és talán 98-99%-nál voltam jobb az app szerint, most visszaestem talán Elite 1-be és 78%-nál vagyok jobb. Vajon a többiek egy fél nap alatt hirtelen ennyit fejlődtek vagy aki nem töltötte le az új verziót az a régi rendszer szerint pontozódik? -
-
batai15
félisten
válasz
Dimerson #1377 üzenetére
nem jól fogalmzatam ezek szerint.
Néha mecs elején meg jelenik a tpp váltó gomb, de sokszor nem(igen képben voltam hogy a lobby"-ba tudok váltani) de a gond az hogy eléggé sűrűn van hogy nem is tudok, mert nem jelenik meg a gomb pedig tpp-be szeretném tolni.
A button layoutnál látszik sárgán,de nem jelenik meg a játékba. -
batai15
félisten
Hali mitől függ hogy brbe van tps -fps váltó gomb ?van hogy meg jelenik van hogy nem .
-
D@niel
addikt
válasz
Micsurin #1373 üzenetére
Lehet petíciót is írni. Ezt nem humor miatt mondom. Megfejelni azzal, hogy a következő passt nem veszitek meg, erős jelzés értéke lenne.
Van több olvasata a dolognak, ahogy írtam mindig az elégedetlenek hangosabbak, jelen esetben te. Itt lezártam, köszi a demagóg jelzőt, nekem meg provinciális amit te írtál, üdv. -
-
D@niel
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1371 üzenetére
Az utolsó részt annyival egészíteném ki, hogy aki egyet ért a szolidaritással, az ezt nem fogja kifejezni, míg aki nem, az igen - jó hangosan, indulattal. Így ha bárki utána néz a feedbacknek azt fogja látni, hogy senkinek nem tetszik az ötlet.
Részemről szolidaritás. Az pedig, hogy ennek milyen pénzügyi megfontolás van a hátterében, nos, lehet találgatni de ez már nem az én dolgom. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin #1369 üzenetére
Ez nem mentalitás és hozzáállás, hanem főként $$$. Kevesebb bevétel az usából, mert tüntetnek. Inkább várnak, hogy lecsendüljön picit a helyzet a bevétel maximalizálása miatt.
Mellesleg PR-osok úgy gondolják jó képet ad a szolidaritás, de látjuk közösségi médián hogy eléggé lábonlőtték magukat a cégek ezzel.
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
Van a klánnak kvalifikációs csapata? Amennyiben igen, lehet jelentkezni? -
Fall-N
veterán
Nehéz is random csapattársakkal. Rövid ideig ameddig lehetett módot választani a ranked meccsnél is addig könnyebb volt egy kicsit. Most is sokszor SnD-nél vagy Dominationnél egy-két csapattárs nem valami taktikus és szitává lövik őket. Ilyenkor borítékolható a vesztes meccs.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi, kipróbáltam az LK24-et hát nem győzött meg.
Ha nem csipázok akkor maradok szerintem az Ak117-nél nagyon kellemesen lehet vele darálni és kellően pontos és elég erős, hogy fejmagasságban hamar feküdjenek tőle.
ASM nagyon lassú a kiosztott dmg-hez mérten, 47 meg közepes távon felül túlságosan nagyot rúg vissza. M16-ot nem tudom még hová tenni azt szokni kell.
Ph klán van?
Régen mintha a korábbi rendszerben jobban adta volna a rewardokat nem battlepassosoknak is, most alig kapni valamit.A dailyk egy része meg csak lomot ad talán a Locus amit megéri végig tolni.
-
Fall-N
veterán
Nekem az LK24 és a BK57 ami bevált, az SMG-k közül most elég erős a Chicom és Pharo. A RUS74 szerintem a mostani szezonban nem erősebb az előbbieknél. A GKS az arany középút. Viszont a KN44 szerintem nem annyira hatékony, pedig szereztem egyet 3000 C-ért.
Az ASM az előző hónapban volt erős, most nem nagy szám. Az AK117 meg hiába gyors, sokkal több töltény is kell mire az ellenfelet kinyírja.
-
Micsurin
nagyúr
ASM10, LK24, AK117, AK47 négyesből mi ebben a seasonban a rangsor?
LK és 117-re nagyon tré a skinem amivel megvan szinte már irritáló nem bánom ha más lenne a jó választás. ASM favorit is minden játékban szinte. -
Fall-N
veterán
Nem tudom, én mostanában hanyagolom a BR-t. Most megy a grindolás a Gunslinger eventtel a rohadt 1 vs 1-gyel. Már az utolsót kell teljesíteni, most tartok a Saloon pálya 10 winhez már 3 megvan. Hogy én mennyire utálom ezt a módot. Viszont durván jobban is megy a ranked meccs miatta, mert megtanul az ember jobban játszani. Ma is észrevettem a levezető Ranked SnD-n szitává lőttem mindenkit, így nem kellett megvárni, hogy lerakják a bombát. Az LK24 most durván jó, SMG-ben meg a Chicom. Duora (1vs1) is ajánlom mindkettőt. A Pharo fegyver is ajánlott ha tudja kezelni az illető. Duo módban is lehet vele simán nyerni, a második körben meg max a pisztoly, ami nehezebb lehet. Nem egy Legendary ellen sikerült nyerni (Pro II vagyok még).
-
Magnat
veterán
Igen tudom, írtam h nekem is van, 9400 pontnál tartok és 6500 fölött legendary
... egyébként ma is volt egy furcsa esetem, 150HP-n voltam és a legerősebb pajzsom volt, elkezdtem lőni egy sárga ruhásra RPD-vel kb 2 méterről, már kapott is egy adagot, mire felém tudott fordulni és AK 117-tel egyetlen lövéssel (vagy lehet, h nem az elsővel, de a sorozatot már nem is hallottam) megölt.
-
Magnat
veterán
Köszi. Csak azért kérdezem, mert a sárga ruhások (mióta játszom a COD-dal, ilyen rasszista lettem - bár mentségemre szóljon, h nekem is van sárga ruhám csak nem hordom
) rendszerint nagyságrenddel keményebbek mint a többiek (tudom, h nem minden sárga ruhás prémium), pedig 3-as pajzsa másnak is szokott lenni.
-
Magnat
veterán
Premium Pass usereknek BR-ben lehet vmi extra pajzsa a felvehető 3 pajzson kívül?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
nrbrt.1111 #1350 üzenetére
Ha gameloop-ot hasznàlsz, bal egér fel, jobb le a többi adott.
-
Delerium
senior tag
válasz
nrbrt.1111 #1350 üzenetére
Stealth Chopper scorestreakret sehogy, ha arra gondolsz, az magától megy. Ha battle royal helikopterre gondolsz annak az irányítása a BR beállításoknál van.
Jahogy PC, ezt nem figyeltem, ott lehet máshogy van, de ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest