- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2517 üzenetére
Én nagyon élem a renettit, sokkal jobban mint az akimbo fennecet vagy deaglet bármikor. Szinte csak azzal játszom amióta megvan, jobban élvezem mint mondjuk a Man o wart, Bizont vagy bármelyik 3 tap metát. Remélem a jövőben lesz belőle epic skin is BP-ben, eventben, bárhol ami nem láda vagy draw. Még talán diamondot is kifarmolom belőle ha úgy lesz kedvem játszani. Egyelőre csak plat van, az meg elég bénácska.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2517 üzenetére
Elég gáz a balance. Engem mondjuk rohadtul idegesít az Akimbo DEagle is, csak néha használom ha rohanok a pályán. A másik az idióta camper Chopper LMG használók.
Én mondjuk még nem szereztem meg a Renettit, mostanában többet nézek sorozatot, így nem nagyon játszok a CoD-dal. Még a Tier 16 ahol járok.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2506 üzenetére
Mondjuk ha más is annyit költ skinekre mint én, akkor érthető, h miért lassúak a szerverek
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2506 üzenetére
Este már jó volt
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2502 üzenetére
Jah: pont délben akartam benézni, meg a napi "teendőket" elvégezni, de lehalt, visszalépni sem engedett. De már egyébként napok óta voltak nálam gondok, lassú volt az egész.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2502 üzenetére
Jah, Battle Pass 30 nap körül írt, tegnap este néztem meg.
A mostani season egyébként szerintem kifejezetten jó lett, csak egy war machine, shotgun és trap master nerf kellene (br-es vagyok). -
D@niel
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2493 üzenetére
Ez a harmadik gép, amivel cod-ot játszok, Poco X3 pro.
Remélem hamarosan optimalizálják az új cpu-ra, mert jelenleg csak 90 fps-el megy, holott simán bírja 120-on is. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2487 üzenetére
Nekem meg Tier 53 lett csak meg. Az utóbbi napokban és is csak beléptem. Az új BP-t végigviszem, de tényleg ey év után már annyira nem köti le az embert, mint az elején. Ranked nem sem állok még sehol, lehet arra rá kéne gyúrni.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2479 üzenetére
Köszönöm! Majd ránézek.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2474 üzenetére
Nekem mire meglett az ásó már nem sok kellet a karakterhez, úgyhogy pár kör után az is meglett. De szerintem soha nem fogom használni.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2474 üzenetére
Nekem alig dobott valamit, de annyira nem érdekelt, mert bénák a skinek egytől egyig, beleértve a karakter skint is. Dobott DLQ és HG40 skint meg jópár fegyver XP kártyát.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2466 üzenetére
Lehet mobil eszközön is ethernetről játszani. Van usb c ethernet adapter. Mondjuk nem tudom mennyit javíthat a pingen.
-
duckload
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2462 üzenetére
Igen tapasztaltam, a netkód valóban jobb mint anno patch előtt. Viszont killcam tényleg nagyon rossz általában!
Olyan jó lehetne amugy a játék ha az ilyen alapvető dolgok javítva lennének. És nem csak a sok értelmetlen skin meg mystic fegyver kerülne be a játékba , hanem javítanának ezt azt!
Már komolyabb játékosok is sokat panaszkodnak bot-ok miatt meg egy két játékmenetbeli hiba miatt, de valahogy activision nem akar lépni. Akár csak Warzonennál!
Nem vagyok ilyen rage elős de az a meccs technikailag botrányos volt, kikészített. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2451 üzenetére
Ha már a szerver részt benne, akkor nincs több kérdésem.
Szerver terén nem a legjobb a játék. Sokszor menüben lépkedve "homokórázik", pedig a net stabil (meg a router és modem páros is).
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2449 üzenetére
Azért gondoltam, hogy lassabb a menü emiatt, mert sok apró kis fájl között kell keresnie, ami lassítja az elérést. A menüt meg illett volna jobban megírni, amikor újítottak rajta.
-
Gyick
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2442 üzenetére
Én is utálom a Classic-ot is meg ezeket az idióta questeket is.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2435 üzenetére
Dettó, utálom a BR-t. Örültem a hírnek amikor volt róla szó, hogy lehet kiválik belőle és Warzone néven jön majd valamikor. Kíváncsi leszek a fejleményekre.
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2435 üzenetére
Rajtam nem múlik, BR-t kevés kivételtől eltekintve csak azon játszottam. Nem szeretem a nagyméretű pályákat.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2430 üzenetére
Lényegében ezt mondtam én is. Az meg, hogy hébe-hóba br-ezünk mobil+emulátor... Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy emulator miatt van ilyen gépem.
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2395 üzenetére
Sőt az újabb marksman puskát is viszonylag gyorsan be lehet most gyűjteni seasonal event-ben. Nekem (pedig 150-es szintem dacára viszonylag béna vagyok) kb. 2-3 órányi játékkal sikerült.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Sajnos el kell keserítselek, feleslegesen kínoztad magad. Én letettem róla, mert annyira nem komálom a BR módot, de azért volt olyan tapasztalat, hogy az ilyen fegyvereket egy második körben már össze lehetett játszani (pl.: szerintem ilyen volt az .50 GS vagy a Kilo).
-
Delerium
senior tag
válasz
Ugyanaz, elkezdi betölteni, negyednél megáll, utána error és kezdi elölről. Az autologin eddig sem ment hibátlanul az update óta.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2384 üzenetére
Ez tényleg benne lehet, hogy ha esetleg lesz még ilyen akkor abból hosszabb bűnti is előfordulhat.
Csak rosszabbul kell játszani és nincs ilyen probléma, nekem eddig teljesen jól bejött, nem vagyok jó, nincs bűnti.
Mellesleg, kinek, hogy tetszik a AS Val? Kipróbáltam assaultként, de nekem sok a recoil. Marksmanként meg teljesen vállalhatatlan szerintem.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2382 üzenetére
Az anticheat is olyan jól működik, hogy a nyíltan csaló Devilish ott van a ranglistán asszem a 3. helyen. Vagy az 1 accountot többen használók akik éjjel nappal játszanak és streamelik is, hogy minden eventben top 1-ek legyenek. Bezzeg téged egy ilyen ügyért bannolnak, még ha csak 1 napra is. De még redditen is ahol néha megfordul 1-2 codos is ott vannak a képek, videók a csalókról, névvel, uid-vel együtt.
Nézd úgy, hogy a játék igy honorálja ha valaki túl jó, ha úgy vesszük ez egy elismerés a részükről
-
T. I.
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2379 üzenetére
Az extrém jó teljesítményt nyújtó enemy játékosokat én is reporttal szoktam egy-egy méltánytalan defeat után jutalmazni. Lehet,hogy ez néha gechiség, de úgy vagyok vele,hogy az illető már eleget gyakorolt, most már pihenjen kicsit.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2374 üzenetére
BR-t én sem szeretem. Egyedül a Warfare és a Alcatraz amivel el lehet lenni. Nem teszik a BR-ben, hogy sokkal bénábban működnek a fegyverek. Meg az sem, hogy majdnem eljut az ember az utolsó körben erre valahonnan kilő egy camper.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2374 üzenetére
Én nem említettem perket, csak általában a guggolva járásra voltam kíváncsi
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2372 üzenetére
Köszi, bocsi nem mondtam h BR-re gondoltam, ott látszik minimapon ha járkálsz, de gondolom akkor guggolva az is csak nagyon közelről.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2366 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem teljesen olyan mint előtte volt, mert te nem hallod a saját lépteid de az ellenség hallja azokat.
Ettől függetlenül én is használom SDre meg Tdmre is. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2366 üzenetére
Na akkor majd újra bevetem. 👍
Egyébként nem rossz ez a szezon, bár engem megvettek a Mara skinnel.
Az előző csirkelábú robot Mason skin annyira nem jött be, meg a Chrome Spectre sem olyan jó.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2355 üzenetére
Elfelejtettem szerkeszteni, de én a skineket nem szoktam letölteni mert ad egyfajta magabiztosságot játék közben, hogyha az összes ellenségnek default skinjei vannak
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2345 üzenetére
Eddig nem volt jellemző, de tegnap nekem (főleg az új pályán) úgy laggolt, mint állat, azután játszottam a crash-en is, detto. Nem tudom, mi volt.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2343 üzenetére
Hátő, nem akarlak elkeseríteni, de párszor már láttuk ezt, hogy minden is ki lett javítva
Persze fő a pozitív hozzáállás, ma én is játszottan pár meccset az új pályán. BP-t is kifarmolom mert tetszenek a karakterek, főleg Mara, pedig nem nagyon játszok női karakterekkel. A napi belépős Alice is állat, talán az egyik legjobb ingyenes skin evör. Egyelőre jó a kezdés, remélem marad ez a lendület mert az elmúlt pár szezon kicsit megtépázta a játékot.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2335 üzenetére
Majd a következő szezonban kiderül mit nerfelnek a mozgásból, de szerintem csak a dropshot-ot fogják, hogy külön perkkel legyen használható. Ha többet nerfelnek a mozgásból, akkor, ahogy írtad, valószínűleg sok régi játokos abbahagyja a játékot.
Egyébként az SKS-nél van egy kis bug. A costumize-ban, nekem külön van az ADS és a lövés, és kiakartam próbálni, hogy milyen az SKS HIP-ről átállítva ADS-re, de nem a Marksmant kell átkapcsolni, hanem a Sniper Riflest. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2330 üzenetére
BR miatt még nem csináltam meg, de felszedtem már az SKS-t. Nekem nem egy nagy szám. Kicsi a tár alapból és tényleg sokat rúg vissza, így gyors reagálású harcokra alkalmatlan, kempelni meg nem szeretek, én sniperrel is mozogni szoktam. Lehet nem csinálom meg az eventet, előbb vagy utóbb úgyis elérhető lesz. Ha nem az sem tragédia.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2330 üzenetére
Ok, köszi.Közben megszereztem az SKS-t, akkor arra majd kipróbálom azt a perket.
A speed acceleration nekem fixed volt, csak nem értettem hogy kapcsoltad ki, de most már tiszta. -
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2327 üzenetére
Én próbáltam a quicfix és toughness-t is és nem vettem észre semmi változást. Zöldből így mardt nekem a cold blooded, rankeden amúgyis használják sokan a shock rc-t mer alacsony pontszám kell hozzá.
Kékből a hardline-t használom hogy minnél több pontom legyen, de én csak tdm-et és domination-t játszok.A speed acceleration-t, hogy érted hogy kikapcsolod? Fixed speed-re állítod?
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2319 üzenetére
Az első fegyver amit kihagyok a BR miatt, de hamarosan úgyis benne lesz valami más challangeben, eventben vagy credit storeban.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2291 üzenetére
Sztem most elég jó lett a fina killcam, legalábbis amiket nyomtam multiban, mindig rajta volt a célkereszt az emberen, nem úgy mint korábban.
-
Delerium
senior tag
válasz
Ezt jó tudni, nem néztem meg mostanában lowon
Kbali: Sablonos, hogy szinte mindig hardpoint, shipment pályát ajánlom, de ha nem csinálsz éppen eventet akkor az a legjobb mód BP-t vagy fegyvert húzni. 2-3 meccs alatt megvan 1 BP szint. Vagy battle royal, csak az időben több, de az is sok xp-t ad.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
köszi, mert ez egyre szarabb. 1 hét alatt Master2-ről Pro5-re csúsztam
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2270 üzenetére
Köszi, megpróbálom így.
Headshot-ból már csak három kell és megvan az összes camo. A long distance-ból meg még nyolcvan kill kell. -
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2268 üzenetére
Azt a nerfet én is sajnáltam.
A kilo-ra csinálom most a camo-cat, de a long distance-al nagyon lassan haladok. Megtudnád mondani te melyik pályán csináltad meg? És milyen gunsmith-el?
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2205 üzenetére
Ezt hol lehet látni így számszerűsítve, h melyik találat mennyit sebez?
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2192 üzenetére
Egy gunsmith megosztás jól jönne. Egyszerűen nem találom a megfelelő beállításokat a fegyverhez. Nekem pokoli lassú.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Csak nekem heppem, hogy gyári színen hagyom a fegyvereket?
Este jelentkezem majd a klánba is, látom, még van hely. -
Delerium
senior tag
válasz
Gratulálok
Megéri farmolni a diamondot mert mocsok jól néz ki.
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2166 üzenetére
Igen,de ez csak cod ba van. PUBG be 2 nap múlva fogom elérni a legfelső rangot, és csak player szinte. PUBG,Gál,sokkal többen játszanak, és sokan vannak magas rankba,nincs probléma.
-
Laraxior
titán
válasz
jonnyjoker01 #2163 üzenetére
...és milyen rossz összeakadni igazi playerrel... vagy egy egész squaddal.
Tegnap gondoltam megyek egyet egyedül. Hát az első akivel összetalálkoztam nem player volt?98. lettem
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2149 üzenetére
Kilo-t meg a snipereket nem nagyon szoktam használni. Sima multin próbáltam már húzni a weapon xp rajtuk, de nem sok sikerem volt benne. Én inkább rankedezek, ott meg ar-t meg smg-t használok.
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2115 üzenetére
Tudom hogy játszanak 4 ujjal az elvetemültek,láttam már videót . De erre azt mondom ,ha ennyire megszállott vegyen egy 500k gépet és nyomja azon..
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2111 üzenetére
Annyival játszom a PUBG t már 3 éve
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2097 üzenetére
Aki 2 ujjal játszik ipadon nagyobb utat tesz meg a keze a kijelzőn való nyomkodason,hisz nagyobb sokkal a felület ? Tabletet meg nem tartod olyan közel mint telefont,nem is bírna a szemed.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2097 üzenetére
Ezeket az infókat honnan lehet kimerni?
Készülékre specifikáltan is elérhető? -
Laraxior
titán
válasz
jonnyjoker01 #2089 üzenetére
Van itt a statban a zombikra vonatkozó is.. azzal hol lehet játszani? Nem is láttam még
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2075 üzenetére
Mennyi idő alatt jön össze?
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2033 üzenetére
Az a baj nincs olyan játékos állomány hogy ez kivitelezhető legyen
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2021 üzenetére
Ezt az apróságot kifelejtetted az ajánlásból.@Entonik:
A készítők lehetővé tették a pc és a kontroller használatát.
Így valójában nem követnek el csalást, akik így járnak el.Az már más kérdés mennyire etikus a többi játékossal szemben.
Összekerülnek egy pályán mobil és a pc gamerek, ez nem kérdés, ezzel számolnia kell
mindenkinek, ha belép. -
Laraxior
titán
válasz
jonnyjoker01 #2026 üzenetére
Hjaa, akkor megnyugodtam, mert néha akad aki jobb nálam, nah az biztosan nem bot
Ő is biztosan egér, billentyűzettel tolja. -
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1996 üzenetére
Nekem br alatt összef.ssa magát rendesen az sd855.
Gyakorlatilag használhatatlan, de meguntam a kísérletezést.Persze, ha valaki csak multizik, akkor sokkal kevesebb a baj.
Az Exynos 9820 viszont működik.
Vagy almás cuccok, de az sem mindegyik szentírás.
Egy kolléga jelezte, hogy 2018 vagy 2020 ipad pro is feladja, ha br-hez támad kedve.
Például így.PC-n jómagam még nem próbáltam, de néhány társ jelezte, hogy erős gépen is hajlamos laggolni.
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #1996 üzenetére
iPad pro 2018 elég szerinted a maxos beállításhoz?
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1908 üzenetére
TS | Thief nekem is ott a barátlistán. Azt nem tudtam, hogy hozzád tartozik.
Én is este vagyok általában 21:00-21:30-tól.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1897 üzenetére
mehetünk, legfeljebb max tanulok belőle
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1889 üzenetére
Azért mert a cimboráimmal toljuk a telefon pedig qrvára nem fexik, egéren, billentyűzeten nőttem fel, nem érintőképernyőn. A PCs Warzone-nal és a Pubg-vel is játszom, de ez a közös.
A 150" az egy projektor. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1889 üzenetére
Szerintem is jobban járna a PC-s CoD-okkal.
Nem lenne rossz a CoDM, ha jó lenne technikailag. Az a baj, hogy a pénz hajhászása fontosabb, így ömlenek a lucky draw és crate faszságok, ahelyett hogy gatyába ráznák a játékukat. Az sem ártana, ha tényleg kettéválna a BR és az MP ahogy pletykálják, és nem lenne ekkora optimalizálatlan mamut a játék. Ráadásul minél több skin jön úgy fog nőni a játék mérete.
A szétválás még esélyes a Warzone Mobile hivatalos bejelentésével. Legalább nem jönne a random BR invite állandóan.
De ettől függetlenül tud valamit a játék, mert minden nap előveszem így is. Mondjuk az is sokat nyom a latba, hogy nincs is kihívója mobilos fronton. A többi rossz vicc, vagy pénzéhes. Lásd Modern Combat 5.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1885 üzenetére
Érdekes az is, hogy a BR az új nvidia driverrel javult, viszont Alcatraz semmit, laggol, símàn be-beesik az fps 60-ról 40-re. Lehet 8 mag kellene neki 4 helyett? Vagy a 2560x1440 sok neki? 150"-hoz meg kell ekkora.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1885 üzenetére
Hang problémám nincs, de tényleg halkabb jóval, mintha például a PowerAMP-ot indítanám vagy Netflixet. Ott le is ordítja a fejem a beállított hangerő ezért mindig le kell vennem a játék után. De ez régi probléma és több fülessel is ezt produkálja. Én TWS-sel játszok (Nillkin GO TW003: BT 5.0, Realtek RTL8763BFR chip, AAC).
-
Mentolka
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1879 üzenetére
HEllo,
Kezdő kérdés: "Kifarmolom szerintem a battlepasst" - ezt hogyan?
Nekem amúgy, BR-ben is megfelelőek a hangok (irányok) LG V35 mobilon (DTS:X 3D) fülessel. -
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1879 üzenetére
Gameloopal tolom, asus hangkàrtyàval, stereo fülessel, nàlam tökéletes a pozicionàlàs, virtuális térhangzàssal. De tegnap óta nem lehet hallani a közeli ellenfelek lépéseit. De telefonon sem hallom.
-
D@niel
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1870 üzenetére
Nekem voltak közben kisebb tranzakciók.
Na jó, ránézek újra, nem beszéltél rá de rábeszéltél. -
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1864 üzenetére
Igen, nekem sem kedvencem a TPP, de be kell látni, h pl ki lehet nézni egy akadály mógül úgy, h én nem vagyok látható, amit FPP-ben nem lehet megcsinálni.
-
vendingo
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1854 üzenetére
Tudom, hogy milyen ha valaki csal, nem ma kezdtem, több ezer óra online fps játék van mögöttem.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1850 üzenetére
Inkább alacsonyabb szinten vannak most csalók. Én hanyagoltam a rankedet (fegyver maxolás és a gold camo hajszolás) és nemrég kezdtem játszani, így Elite 2 vagyok, de vannak "érinthetetlen" emberek akiket nem tudsz kilőni, mert vagy van wallhack vagy simán nem sebződik. Tegnap is ilyenben futottam bele egy Domination meccsen. Ott kempelt a B pontnál és hiába lőttem a kimaxolt Arctic .50-el lelőtt a szaros PDW-vel messziről. Ilyenkor már gyanús a dolog, mert az Arctic .50 ellen csak egy másik sniper az ellenfél. Béna sem vagyok vele, mert simán összejött az arany camo.
-
vendingo
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1852 üzenetére
Mp public meccsek. Ezek nem botok voltak. Halomra lőtte a csapatom, köpni-nyelni nem tudtunk.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1819 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1805 üzenetére
hangtompító ugyan úgy működik, mint a PC-s játékokba? Nem mutatja a a téképen?
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1815 üzenetére
Ha megcsináltad a szöveges feladatot is, utána kapod szerintem csak az overachievert. Pawntakespawnban, a terminálra kell rányomni, zork a jelszó és követni kell az utasításokat a szövegben. Be kell írni ilyeneket, hogy go left, go right, take "item" ilyesmi.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1805 üzenetére
Én nekem is bejön a Fennec, nekem elég a 25-ös tár, csak a fast reloading tár kötelező nálam. Én pontossága mentem, az 41. De így is rohanós nekem. Arra elég a tár, hogy két embert kilőjek vele.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1736 üzenetére
Az elmúlt év tapasztalata sajnos nem ezt mutatja, redditen már ki kellett írni az adminnak, hogy ne oltsák már szarrá a játékot.
Viszont volt egy jó poszt, hogy azok teszik most tönkre az élményt akik kirakják a leakeket és nagyok lesznek az elvárások. Főleg úgy, hogy egyik sem biztos, hogy bejön. Aztán meg jön a hőbörgés, hogy há' nem is ez lett ígérve.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1732 üzenetére
Plusz nekem az is elég fura, h pl az AK-117 alapban 48-as tárral jön az utolsó frissítés óta, míg az UL-736 LMG létére meg 30-assal ... arról nem is beszélve, h vmelyik játékban zsinórban 9 piros ládikát nyitottam ki és mindben SMRS volt, aminek BR-ben kb nulla használati értéke van, nem is értem, miért van még egyáltalán benne. Meg ott vannak az olyan érdekes loot eloszlások, h van amikor egyetlen optikát sem találok és az egész játékot iron sight-tal kell végignyomni, máskor meg csak a Launch Base tornyain találni vagy 10-et ..
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1725 üzenetére
Simple módban játszom, rányomom a célkeresztet és mégsem lő. Persze ennek általában az a vége, hogy kinyírnak.
-
Balerik
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #1716 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget.
Ha a ,,Guest"-re nyomok akkor kéri az új accountot, a ,,Activision account" nál meg a google fiókkal szoktam bejelentkezni, de azt most valamiért nem engedi, ha mégis belép akkor sem kerül vissza a régi accoutom. -
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1711 üzenetére
Köszi
Még ki sem próbáltan milyen a Kar, na majd ránézek a közeljövőben.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1693 üzenetére
Az a trükk headshotnál, hogy csak akkor ismeri el annak ha végig csak a fejre megy a lövés. Ha recoil miatt vagy amúgy is máshol is van találat akkor nem lesz HS. Például törzs és torok részen kezdjük el lőni és a fejen fejeződik be a kill.
Nem mindegyik fegyvernél könnyű a dolog, mert a recoil itt bezavar. Például a Cordite tüzelési sebessége nagy így gyorsan kell korrigálni, hogy csak a fejre menjenek a golyók.
Nekem a HS még könnyebb kategória, sokszor a long shotot nem ismeri el. Nehéz volt az ASM10-zel megcsinálni, így kellett hozzá egy nagy pálya + 4,4X scope.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Nekem két gold fegyverem van, valszeg több nem lesz, de nem volt gond a HS-sel. Szépen adta, ha oda céloztam. Akkor 5v5-ös shipmentet nyomtam csak és meccsenként 10-zel számoltam a fejeseket.
-
Delerium
senior tag
válasz
Az a leginkább macerás része, függ a fegyvertől is, pl.: szombaton elkezdtem az MSMC-t aranyozni, fegyvert így még nem gyűlöltem mint azt. Ha meggymaggal dobálnám az enemyt is jobb lenne. Hipfire meg no attachment egy átok volt, már csak pár headshot kell szerencsére. Túl gyorsan kidarálja magából a golyókat, sok a reload és nagy a bullet spread.
Nincs rá igazából semmilyen taktika, ez ilyen. Segít ha olyan pályán csinálod ahol fixek a spawn helyek, én Nuketownt ajánlom erre a célra, Shipment a nagy katyvaszával nem túl jó rá.
-
D@niel
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1687 üzenetére
Szépen beáll a kuka vagy valami fedezék mögé és szedi lefele a respawnokat. Aztán mehet a vtol, azzal 20-30 frag sima ügy, meg egy chopperrel is vagy 30, úgyse állnak neki leszedni. Mire lemegy a chopper jöhet a következő vtol. Meg egy centry gun-t is jó helyre kell tenni, az is hoz egy 20-ast.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1670 üzenetére
Lehetnek, de én sem tudok megölni senkit, illetve hosszú sorozatok eredményeképpen közvetlen közelről néha igen.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1629 üzenetére
Na jó, de Te nem pro vagy hanem legend rank … persze, hogy adta
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1613 üzenetére
Hát igen, a HG40-re ráfért már a buff most elég jó lett és rengeteg Epic skinem van rá. Rengetegen kértük redditen a fejlesztőket a buff miatt. Sejtettem, hogy most jobb lesz ugyanez igaz az MSMC-re. Végre olyan jó, mint az S1 alatt.
Viszont sajnos a KN44 tök átlagos lett a HVK30 meg gyenge.
-
Dendytv
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1622 üzenetére
Ez elég szomorú és van valami mód, hogy ennyi ne legyen belőle ?
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1613 üzenetére
Szomorú, hogy igazam lett, de tisztában voltam vele, hogy ez lesz. Igaz, ebben a szezonban most nem zavar a lag meg a bugok mert komoly az update és elnézem nekik, hogy vannak bajok.
Az a jó a gold kar-ban, hogy azonnal megkapod a platinát is mert az az egyetlen marksman a játékban, hvk meg szerintem egy alulértékelt fegyver volt, szerettem már az előző szezonban is, de most a ruszki update miatt, stílszerűen ak47-et használok, Nikolai mellé pont passzol
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1606 üzenetére
Kipróbálom este fele, de előbb kimaxomom a type-ot
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1606 üzenetére
Gondoltam én is hogy kimaxolom az MSMC-t, úgyis van rá az előző szezon Ranked Master 3 skinje.
-
D@niel
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1568 üzenetére
Szigorítottak. Ennek örülök, kevesebb bot_szintű legendary fog szembe jönni. Az viszont gáz, hogy ilyen sokat kell várni 1-1 meccsre.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1568 üzenetére
Az nem lenne baj, mert az előző szezonban szörnyű volt. Most a public meccsek amik káosz kategória. A botok jóval erősebbek és jobb fegyverrel rohangálnak. Ez nem is lenne baj, csak pofátlan módon úgy rakja be őket a pályára, hogy vagy a hátad mögé vagy kettőt oldalra. De ettől függetlenül így sem nehéz, csak többször hal meg az ember. Ranked most komolyan könnyebb. Egyelőre még nem sokat játszottam, de most Pro I vagyok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1559 üzenetére
Vagy iszunk vagy játszunk nyugi, csak szar ahogy van megint.
Pont mint a rendes Warzone az is frissítések után egy ideig mindig jó aztán hello...
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1559 üzenetére
Tényleg szar, vagy 3 percig ez volt, már vagy 5-en rohangáltunk a területen, mindenki lőtt mindenkit, összes lőszerből kifogytam, aztán volt egy reconnect és jó lett (bár ha addig nem volt kapcsolat, nem értem, h az ellenfelek mozgását hogy tudta megkapni a kliens) ... szerencsére pont felvettem egy adag lőszert, meg is sikerült nyerni a BR-t végül.
-
T. I.
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #1518 üzenetére
Én hülye gyerek módjára kezdtem neki tegnap. Volt az egyetlen epic jade ak47-em. Mondom akkor uccu neki, upgrade a max-ra, van card dögivel. Csak lestem,mikor a 2500 kékből maradt vagy 50.
Na, de ezzel a bátor tettel nekifutásból megkaptam a retro nuclear epic icr-t, ami baromira bejön. Csak a long shot perk-et raktam rá, meg a scope-ot cseréltem reddotra.
Az mondjuk kicsit elkeserít,hogy a C store-ba új lila AR vagy SMG nem került. Már van 30k C-m, de semmi tutit nem adnak érte. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #1518 üzenetére
Nekem is tetszik az update, csak a sok a fegyver szint, elég lenne kevesebb. Sokáig tart kimaxolni majd mind. Nekem a KN44 van fejlesztés alatt és a Cordite. Cordite is brutál lett hipfire-re főleg ha van lézer. Így oldottam fel vele csomó camo-t. Tetszik az új event reward Cordite skin is (narancs - carbon színű), ezt oldottam fel elsőnek.
KN44-et pontossággal és a nagy lőtávolságra fejlesztem és elég erős. Cordite-t szintén így + könnyű így lehet szaladva aprítani. Viszont a snipereket kell fejleszteni, mert alap 8-as szinten gyengébb például a DL Q is. Testre célozva nincs One shot kill. Kell ahhoz másik barrel.
A másik, hogy végre használható, sőt jó lett a HG40. Van erre is millió blueprintem (Eruption, Living Rust), mert a fejlesztők becsípődése volt a HG40. Sokszor Battle Pass reward meg bundle-ba is belerakták. (KN44 - Eruption bundle mellett volt.) A fire rate végre 67-re emelkedett a 40 helyett. GKS is erősebb lett (van Legendary blueprintem rá, így felhúzom ezt is.)
Egyébként a fegyverek sebzésénél van különbség, a többit ugye lehet változtatni. A legtöbb AR átlag 40 sebzésű de a Type 25-nek 60, a MoW-nak 48 stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest