- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nitro16
senior tag
válasz
Micsurin #1417 üzenetére
Pont ferg is mondta tegnap live-ba, hogy szar megint. És ugye, mivel ő streamel megvan maga az anyag is, így egyből vissza pörgette a matcheket és lassítva mutatta, hogy sniperrel meg shotgunnal is telibe lőtte az embert és semmi. De amúgy ezek már régebb óta vannak is, egyszerűen amikor látod killcam-ba, hogy aki lelőtt az kb 2 golyó ment beléd a többi mind mellé, meg amikor úgy laggol mint a szemét és csak úgy lő és durr.... nagyon bosszantó.
(Azt is bírom, amikor a bot úgy fejbe lő egyből, hogy még lőni se volt reakcióm pedig nem vagyok szar játékos).Pályákból is jöhetne végre valami olyan ami nem volt, már az elöző codokba. (Ghostnál hagytam anno abba a játszást mert borzalom volt, és most ugye amikor megjelent a mobile verzió azóta játszok ezzel), de ez, hogy az összes pálya a már eddig lévő codokból van...
És persze oké új pálya, csak nem nekem.
Magnat: A több pálya részen kivül ez a nagy újjítás most,.
Azóta másodlagos fegyvernek nem snipert viszek hanem fhj-18-t. Aztán szétlövőm öket a francba, mert kb minden matchen tank van ellenem a legvégén. Jó ez a sok új pálya rész, bár én jobban örültem volna egy teljesen új pályának.
-
D@niel
addikt
válasz
Micsurin #1373 üzenetére
Lehet petíciót is írni. Ezt nem humor miatt mondom. Megfejelni azzal, hogy a következő passt nem veszitek meg, erős jelzés értéke lenne.
Van több olvasata a dolognak, ahogy írtam mindig az elégedetlenek hangosabbak, jelen esetben te. Itt lezártam, köszi a demagóg jelzőt, nekem meg provinciális amit te írtál, üdv. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Micsurin #1369 üzenetére
Ez nem mentalitás és hozzáállás, hanem főként $$$. Kevesebb bevétel az usából, mert tüntetnek. Inkább várnak, hogy lecsendüljön picit a helyzet a bevétel maximalizálása miatt.
Mellesleg PR-osok úgy gondolják jó képet ad a szolidaritás, de látjuk közösségi médián hogy eléggé lábonlőtték magukat a cégek ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest