- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Delerium #4350 üzenetére
2-3 órát nyomtam semmi gondom nem volt. Szerintem telefon függő, de nekem felajánlotta h letöltöm-e a HD texture pakkot. Így most peak grafikán nyomtam, unlimited fps-sel. Kb mikro laggom nem volt. Jó game ez, csak kell a szifon 15 pro
Egyébként igen, ez is és a cod mobile is apple van optimalzálva. -
Lajmund
őstag
válasz
Delerium #4317 üzenetére
Nem azért írom a 20 évet mert több vagyok ettől. De mindeki azt lát bele amit akar. Hanem azért írom mert ilyennel soha nem találkoztam csak ennél a játéknál. De biztos bennem van a hiba. Ja tipukus háh' nekem jó akkor minden rendben... Igen akkor senki másnak nem lehet problémája ha itt 3 embernek jól működik. Olvass már bele a play áruházba milyen kommentek vannak. Nem csak analfabéta retardok írnak oda. Én még nem írtam véleményt de lassan én is fogok ha olyan kedvem lesz mert ez tényleg abszurd. De egyre jobban nem érdekel azóta nem is játszok vele. Apexbe nem a tartalom volt a baj hanem a nyomorék ea aki nagy csuszással adta ki a játékot amikor már nem volt akkora figyelem rajta és mivel nem játszottak vele annyian amennyit terveztek beszántották. Rendes pörgős jó fps game volt.
-
törölt tag
válasz
Delerium #3847 üzenetére
A streamer módos nevet nekem nem engedi megváltoztatni. Valami olyasmit ír ki hogy titkosított. Néztem a server leaderboard-ot és a játékosok többsége átváltott streamer módra most. (a nevük csak random betűk és számok mint az enyém) Szóval mindenki megijedt ettől az account lopásos dologtól.
-
törölt tag
válasz
Delerium #3700 üzenetére
A modern warfare 2 volt az utolsó cod amivel még multiztam pc-n, utánna áttértem a Battlefield vonalra. Utóbbiban is voltak változtatások leginkább megjelenés után de ennyire nem nyúltak bele a különböző fegyverek viselkedésébe állandóan mind itt. Továbbra sem értem hogy miért kell úgy belerakni a játékba egy fegyvert hogy nyilvánvalóan op lesz a többihez képest aztán utána nerfelgetni össze vissza.
-
törölt tag
válasz
Delerium #3698 üzenetére
Sohasem értettem hogy ezeket minek ennyiszer változtatni. Rohadt idegesítő
Ha beraknak egy új fegyvert akkor már egyből úgy kéne megcsinálniuk hogy balanszolva legyen. De ez amit pl az mx9-el is műveltek nonszensz számomra. Alapból olyannak kellett volna lennie mint most a nerf után.
-
törölt tag
válasz
Delerium #3579 üzenetére
Dokkolható megoldás lett, volt felcsiptethető de az annyira nem jött be ill a mostani xiaomi 10t-vel se volt jó, a tok túl vastag hozzá. Ilyen van [link] , parádés, mert oldalanként elég rendesen el van tolva a hátoldalon a trigger maga, így kényelmesen elférsz vele. Teljesen jól működik. Van belőle több, a beépített aksi függvényében változik szerintem az ára, talán ilyen 4k körül lőttem még tavasszal vagy hogy, érdemes körbenézni mert sok helyen árulják. De dobok egy pm-et is
-
törölt tag
válasz
Delerium #3538 üzenetére
teljesen sunyi kis dög a swordfish, csak tudni kell használni. Haldberg tárral 5 lövés a burst, testre 26 talán fejre 36 vagy hogy. Buksz egy kicsit a damege-ből de nem vészes. Ha az 5-ből 4 legalább testre megy az bőven jó és meglepően messzire elő tudja ezt adni, ha meg ügyes vagy és a mellkasról indítod és hagyod picit felfutni az utolsó kettő szinte biztos hogy fejes. Elég sokszor simán egy burst és csicsika van, 86-ig lehet feltolni értelmesen a mobility-t is, nem lesz smg mozgási sebességed de nem bántó egy lightweight-el pl és agile nélkül és egész vállalható az ads.
Elég sokat forogtam mostanában vele hogy meglegyen a dia rajta, még shipmenten is lehet vele érvényesülni...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Delerium #3483 üzenetére
Na most meg jó...
Nektek nem "szarakodik" a játék? Olyanra gondolok, hogy Time Out-val kidob, állandóan teker menet közben is, nem tud kapcsolódni, illetve kilépek a játékból a telefon főmenüjébe, de a zene még mindig megy. Illetve, ha közbe ébresztő van és rámegyek annak leállítására, akkor elmegy a hang a játékból.
iPhone 7 Plus és iOS 15.0.1 a rendszer. Lehet le kéne törölnöm és újra rakni a játékot? -
T.Szili
csendes tag
válasz
Delerium #3425 üzenetére
Ez igaz visszafelé is,ráadásul szerintem logikusabb megoldás lenne ha ti jönnétek. 11 hely most is van,5öt még simán csinálunk,ha kell többet is.Jöhet cwzni aki akar,jövő héten már egy szuper erős csapat lennénk. Az aktívakat semmiképp nem szakítanám szét,nem is örülne neki senki. 512. helyen vagyunk 7551 kupaszámmal,amit együtt értünk el. Szerencsére a 20 aktív tagra nincs gondunk,de megosztani semmiképp.
-
törölt tag
válasz
Delerium #3408 üzenetére
Nálam szépen megy, nem igazán dobált ki egyszer se. Ezzel a setuppal nálam egész jól muzsikál, akár távolabbra is jellemzően egy burst ha mellkasrol indul es headshot a vége. 40-re is 21 mellkas vagy kéz, 31 a fejes. A bullet speed lehetne jobb, de bár nem a top 3 cucc simán használható szerintem, simán megcsináltam goldra fájdalom nélkül. Thumper azért jobban várós
-
válasz
Delerium #3380 üzenetére
Tőled is sikerült újakat tanulni! 🙂👍
Eddig a turret-eket úgy fejlesztettem, ahogy épp alakultak hozzá a ládák, valamint ahogy a turret-es feladatok kívanták.
Nem mélyedtem bele, hogy melyik hatásosabb a másiknál, ezt a "legalább egy sniper a csapatban" dolgot sem tudtam, meg a rózsaszín szellemek szerepére sem emlékeztem.Még a végén vissza adom a zombi szkinjeimet a játéknak, mert nem is érdemlem meg. 😅
-
törölt tag
-
válasz
Delerium #3326 üzenetére
Nem tudom, de szerintem az a biztos akkor, ha addig elköltjük a pontokat mondjuk Farah kiegészítőkre nem? Mi másra
---------------------------------
@bostone: Hirtelen nem látok ilyen beállítást, hogy auto páncél visszatöltés, de belegondoltam és engem idegesítene inkább.
Sok esetben lehet a legrosszabbkor csinálná és karcolásnyi Armor veszteséget szeretne visszapótolni pont akkor, amikor komoly ellenségre fedezékből elkezdenék visszatámadni és végül amiatt nyíródnék ki.
Nem kicsit lennék ideges tőle. 😁Ninja lépteit meg nem tudom tudják-e látni (ilyet egyébként is én még mintha csak MP-ben láttam volna), de az biztos, hogy Upgrade után a ninja rohangászás közben is csak apró neszeket sugároz a környezetének.
-
bostone
addikt
válasz
Delerium #3289 üzenetére
Még véletlenül sem volt szándékomban, hogy bárkit is kigúnyoljak. A face-en van belőle elég.
Tényleg nem tudok egy mindenhová használható cuccot összeállítani. Ezért felhagytam a kísérletezéssel.
Longshot-ra, hipfire-re ok, mert adottak az eszközök.
Utoljára Feritől kaptam br-re egy sks csodát. Mindent visz. Azt hiszem itt is közzétette.Soha senkit nem küldtem a google-ra. Azért létezik ez a topik, hogy segítsünk egymásnak.
-
törölt tag
válasz
Delerium #3257 üzenetére
Amennyire olvastam casual vonalra viszik inkább, könnyebb lesz a clan creditet is szedni, nem sanszos hogy nehezitenek. Eleve butaság a mostani rendszer, mert egy lelkes, sokat és jól játszó kis klán kb buntetve van minden ok nélkül. Fery02 es csapata úgy verte el legutóbb is a többi klant, hogy csak pislogás volt, pedig szintre és létszáma is a legkisebb volt.
-
PirosHello
senior tag
válasz
Delerium #3193 üzenetére
Jó hír, hogy "elméleti szinten" megegyeztetek
.
Tényleg jó lenne, ha "gyakorlati szinten" is megtörténnének a változások, mert Legendary szintű CW-hoz kevesen vagyunk (nincs meg a 20 aktív tag).
Bizakodó vagyok fery02-höz hasonlóan, de "a hídon akkor megyünk át, amikor odaérünk"... -
PirosHello
senior tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Delerium #3090 üzenetére
Részemről OK bármelyik megoldás. Én kb. átlag napi 1 órát tudok rászánni (van, hogy többet). Arra nem vagyok hajlandó, hogy még külön csetprogramot telepítgessek, játék közben amúgy is ritkán használom. Ami a jelenelgi PH klánban kevéssé volt szimpi, hogy kb. minden 100. hívásra volt hajlandó online lévő klántag csatlakozni, összehangolt melóról meg pláne szó sem volt. Bárkihez is csatlakozunk, jó lenne, ha lennének (főleg esti) idősávok, amikor többen is online vannak a csapatból, mert akkor lehetne boostolni a pontokat a közös játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest