- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40047616 #3861 üzenetére
Az a baj ezzel már ott kezdődik az, hogy ki van előnyben vagy hátranyban, hogy mobilnet vagy Wi-Fi-n keresztül zajlik az egész játék.
Ahhoz képest átlag játékos szamára elenyészőbb dolognak gondolom, hogy valami 60 vagy 90 fps-sel fut.
Ha a 60 az stabilan 60, akkor az a többség számára már szerintem bőséges.Elnézést kérek persze, ha nem gondolod magad átlag játékosnak. 🙂
Amíg összefutok olykor olyan alakokkal, hogy face to face sorozatban esznek meg (tehát a skill-t nézem), akkor én még mindig csak átlag játékosnak vélem magam, hiába játszogatom többet az átlaghoz képest.Én így gondolom ezt.
Ezzel a "hány Hz-el fut" témával amúgy jobbára itt találkozok csak PH-n.
Talán ez valami szakmai fórum lenne úgy véletlenül? 😀 -
-
válasz
#40047616 #3848 üzenetére
Aki minimálisan is komolyan veszi is a játékot, annak mindenképpen érdemes most így játszogatnia ebben a pár napban, amíg meg nem oldódik a dolog.
Annyi hátránya van, hogy játékba hívni így nem tudnak téged, te viszont kérést tudsz küldeni, ha valahol Group-olva vannak.
Ha Group-ban vagy, akkor streamer-est nem tudsz invelni, normál játékost igen.Valahogy így, ha jól bogarásztam ki a délutáni Messengeres beszélgetésekből. 🙂
-
válasz
#40047616 #3823 üzenetére
Nem, minden fegyverkategióában (kivéve Marksman) gold-ozni kell a fegyvereket addig, míg fel nem oldod adott kategóriában a Platinum skin-t.
Ha minden fegyverkategióában megvan a Platinum skin, akkor az trigger-eli aztán a Damascus-t.
Ugye nem kell hozzá minden fegyver, pl Assault-nál már a cr amax és a tőle jobbra lévők már nem kellenek, mint ahogy gránátvető sem kell, snipereknél a Na-45 sem kell (plusz a tőle jobbra lévők sem ugye).
Szerk: én is a Damascus-on dolgozok és szerencsére látom már a fényt.
-
HollyBoni
veterán
válasz
#40047616 #3786 üzenetére
Hát nemtom... Elsőre meglepett ez a recoil dolog, de azért nem csak Type 25-tel tudok érvényesülni. Szerintem azért akkora különbségek nincsenek hogy X fegyverrel fixen első leszel mindig, Y fegyverrel meg fixen utolsó mindig. De persze az is számít hogy állsz a játékhoz. Én nem veszem annyira "komolyan", nem csak a jó stat-ra koncentrálok (persze nem utálom ha első vagyok), csak játszok. Van hogy egy f*snak titulált fegyverrel megyek mert bejön a "feeling"-je, vagy már meguntam a szokásos fegyvereket, és szinte mindig van sikerélmény a gyengébb fegyverekkel is.
De amúgy szerintem minden más játékban mindig is voltak és vannak (és lesznek) fegyverek amik kiugranak a többi közül. Csak megnézel pár "pro" játékost és látod hogy általában ugyanazt a pár fegyvert használja mindenki szinte minden FPS-ben. Emlékeim szerint pl. COD2 meg COD4 időkben is fixen meg volt a pár fegyver amit kb. mindenki használt klán war-on.
Ami szerintem inkább pár éve lett divat az a sűrű patchelés és állandó fegyver balanszolás. Olyan már nem nagyon van hogy kijön összesen 2-3 patch egy játékhoz oszt csókolom. Persze CODM-nél ez a folyamatos season dolog is rádob egy lapáttal. -
törölt tag
válasz
#40047616 #3702 üzenetére
Vagyis sejtem hogy miért így csinálják: pénz. Ha pl az mx9-et úgy rakták volna bele a játékba hogy nem emelkedik ki a többi közül ennyire akkor sokkal kevesebben rohangáltak volna vele. Ebből meg az következik hogy sokkal kevesebben költöttek volna skinekre és lucky draw-okra hozzá. Ugyanez az m13 is.
-
Delerium
senior tag
válasz
#40047616 #3699 üzenetére
Ez mindig így volt, minden COD játékban volt legjobb fegyver, M4, MP5 Modern Warfareben, Warzoneban. Csak nem mindegy mennyi ideig, melyik fegyver az OP. Nem tudom játszottál-e már amikor a Fennec akimbo volt az, na az volt szerintem a játék legsötétebb időszaka. Azzal célozni sem nagyon kellett.
-
-
Roland861010
veterán
válasz
#40047616 #3648 üzenetére
Épen ez az ...
Szerintem minden ilyen játék alapból kellene hogy támogassa a kontrollert és a PUBG sem adja.Én játszottam velük de szerintem semmivel nem tud többet.
Telefonon ezek mind egy kutya.
PC-n , konzolon lehet jobb de telefonon mindegyik egy kaki.Ezek arra vannak hogy a felesleges időt el tudod tölteni és nem egy amőbát kell játszani.
-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
válasz
#40047616 #3604 üzenetére
bármit farmolni én csak kill confirmed killhouse-ban szoktam
Ott mehet minden mesterlövésztől a shotiig, elég pörgős, nem kell sokat gyalogolni ellenfélig... Dia farmolásra is azt használom, 70-80%-ban tudok 20+ killt fegyverrel ott, így egy kör alatt két fegyót tudok legalább csinálni.
De egyébként általában bármi jó, más a domination-ra meg hardpointra esküszik. Volt olyan hardpoint hogy konkrétan 3 nuke-ot dobtam le egy játék alatt, és 4 fegyvert tudtam 10+ killre hozni a gyámánt miatt, de ez nálam valahogy ritka. A killhouse mapon sokkal konzisztensebb vagyok.
-
törölt tag
válasz
#40047616 #3595 üzenetére
Én az ads movement seedet nem adom, az nagyon sokszor húz ki a sz@rból
Tegnap elég sok idő volt mert hajnalban felkeltem a gyerekekre, nem tudtam visszaaludni... Ilyen mondjuk nálam se volt még semmivel, hogy kb fél 3-kor leültem a szezon elé, és 3:51-re megvolt a gold rajta úgy, hogy azért unlock után elég sokat teszteltem a gyakorlópályán hogy hogy lesz jó...
A tárcsere sebessége is beteg, az 50-es elég kiadós, és nagyon nem emlékszem olyan smg-re amin alapból volt fmj, de ez meg ugye viszi a falakat elég rendesen...
korrekt cucc, teljesen meg is lepett hogy küldetésben jött és nem a bp része volt, én fordítva tippeltem volna az svd-vel... Ahogy megláttam hügy nem, attól féltem hogy valami lagymatag izé lesz, a semmire se jó fajtából, hát...
-
törölt tag
válasz
#40047616 #3593 üzenetére
Ohh rankeden ahogy haltam dobták el az mx9-et es vették fel a p90-et
igazából ez a fegyver az amit többet szeretnék látni a játékban... Egész jó buildet lehet belőle csinálni, de kell mögé a skill. A recoil kiszamithato, de tudni kell kezelni hogy hatékony legyél, anélkül megesznek bármivel. Szerintem ma vagy holnap kész is a dia rá... tegnap úgy hogy még az svd-t is fel kellett húzni goldra is belement 60/120
-
Delerium
senior tag
-
válasz
#40047616 #3467 üzenetére
Elejétől kezdve PH klántag vagy, ahogy nézem.
Aktív itt a fórumon és vele együtt akkor gondolom a játékban is.
A minimum, hogy továbbra is együtt maradsz a fő társakkal. 😁Ne érdekeljen a CW, azzal foglalkoznak majd azok, akiket motivál és szeretik, te csak játszol ahogy eddig is és begyűjtöd a heti klán jutalmakat. 🙂
-
Roland861010
veterán
-
bostone
addikt
válasz
#40047616 #3292 üzenetére
Nekem gyakorlatilag teljesen eltolták a játékomat, amikor bevezették a gunsmith-t. Egy csomó időt a kereséssel töltök játék helyett. Aztán jön a feketeleves.
A holger-t több jutúber is favorizálja, de nekem nem áll rá a kezem, hiába próbálok bármit.@Delerium:
Egy pici kápolnát biztos kitapétázhatnék már, annyi screenshot-om van. -
válasz
#40047616 #3292 üzenetére
Én BR-ben gondoltam screenshot-olgatásokra, mikor különféle Custom Assault-okat felveszek ellenségektől és ami nagyon beválik nekem is, nyomok egy screenshot-ot a hátitáskámra, hogy később a kiegészítők ikonjai alapján magamnak is összerakjam ugyanazt. Nálad ugyanez meg akkor KillCam screenshot-okkal történik gondolom. 🙂
Csak ez a gondolat nálam elméleti szinten maradt mindidáig. 😁
Nagyon rászorulva sem voltam most szerencsére az SKS és M21 EBR kombóval.
As Val-ra még nem jutottam, hogy azzal kezdjek foglalkozgatni, pedik a játék most jórészt Mx9, As Val, Dlq33, Locus és Katanából áll jórészt.
-
Delerium
senior tag
válasz
#40047616 #3008 üzenetére
Ezt elég hosszú lenne elmondani, ha indul a következő hét akkor meg tudod majd nézni és úgy könnyebb lesz. Most kezdődik az új szezon, szerintem ezen a héten már nem lesz, nem emlékszem, hogy BP szezon váltáskor vagy rank váltáskor nem kezdődik új clan war, ez holnap kiderül. Nem kell semmi extrára gondolni, minden napra vannak feladatok, sniperrel search and destroy, battle royal shotgunnal, ilyesmik. A lényeg, hogy le kell győzni más klánokat.
bostone: 9-10 akik minden héten tesznek a clan warba, plusz PirosHello, aki most csatlakozott.
-
Delerium
senior tag
-
Delerium
senior tag
válasz
#40047616 #2905 üzenetére
Events/Seasonal challangek extra battlepass xp-t adnak ha megcsinálod, játssz 3 meccset, ölj meg x embert, használd a megadott perket ilyesmik. De csak sorban lehet csinálni, az sokat tud dobni az xp-n. Mind írja pontosan mit, hogyan kell, van csak BR meg csak MP. Ahogy haladsz előre a challangekben, úgy ad egyre több xp-t.
-
Fall-N
veterán
válasz
#40047616 #2834 üzenetére
Leginkább az, hogy a public meccsben két vagy három valódi játékos van általában + botok. Ranked meccset meg csak valódi játékos, ezért is nehezebb. Ezenkívül jutalmat ad a játék a rankeden, ahogy teljesíted a szinteket.
Régebben annyival is nehezebb volt, hogy csak random meccsek voltak, azaz nem lehetett választani játékmódot. Pályát most sem lehet az maradt random.
-
válasz
#40047616 #2834 üzenetére
A ranked meccsek ilyen komoly, rangos meccsek.
Ott pl annyira komoly, hogy ha kilépsz menet közben, büntet miatta a játék.Itt persze hamar olyan ellenfelekkel is találod magad, akik érezhetően erősebbek, mint akikkel sima meccseken találkozol.
Persze sima meccsen is tudnak kutya körök lenni. -
Delerium
senior tag
válasz
#40047616 #2829 üzenetére
Most egész kiegyensúlyozottak a fegyverek, lehet válogatni ki melyiket szeretné, milyen a játékstílusa. Ha gyorsan rohangálva játszik akkor Fennec, azt szépen buffolták, de van nagy recoil. PP19 Bizon, sok lőszer, kicsi recoil, pontos, messze lő, de lassan. QQ9 meg QXR mindenes, QQ9 közelre inkább, QXR távolabbra. MX9 most került be a játékba, az még kérdéses, én speciel nagyon szeretem. Ha valamit ki akarsz maxolni, akkor én a QXR-t vagy a QQ9-et javaslom. De teljesen embere válogatja, ultimate legjobb SMG szerintem most nincs.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
#40047616 #2359 üzenetére
Smg-knél általánosságban a legfontosabb a mobilitás, ami alatt a movement speed és az ADS speed a fontos, hogy növeld.
AR-eknél már egyedibb a helyzet, általánosságban a legfontosabb megtalálni egy balanszt az ADS speed és az ADS bullet spread között, de van egykét fegyver ami szereti az extra range-et is.
-
KTomi77
tag
válasz
#40047616 #2359 üzenetére
A monolitic suppressort ha tehetem én is rárakom a fegyverre.
Ha nagyon nem megy a fegyver összerakás próbáld ki azt, amit automatikusan összerak. A villanykörtére ha rámész ott vannak különbőző kategóriák, a te stílusodnak valót válaszd ki, és próbáld ki azt hogy tetszik. -
Delerium
senior tag
válasz
#40047616 #2353 üzenetére
QXR, szerintem most az az egyik legjobb SMG, nincs nagy recoil, gyors. Vagy ha az nem tetszik, akkor a jól bevált RUS. De most az assaultok mennek nagyon, Man o war, DR-H, ASM10.
LMG meg egyik sem ha nem muszáj, ha mégis akkor RPD. M4LMG-t most buffolták de még így is teljesen kiszámíthatatlan, össze vissza pattog. -
Fall-N
veterán
válasz
#40047616 #1776 üzenetére
Nincs semmi gond a bejelentkezéssel. Már hónapokkal ezelőtt felajánlotta a játék, hogy csináljon az ember egy Activision/CoD accountot. Cserébe kaptunk egy Outrider - Arctic (női) skint. Ez az ajánlat most is él. Tök hülyeség az FB fiókot használni bejelentkezéshez, mert páran jártak már úgy, hogy az FB zárolta a fiókot és vége is a bejelentkezésnek.
Amúgy is vannak exkluzív karakterek, amiket fel lehet oldani ha játszik az ember a konzolos vagy PC-s demoval. Ezekhez is CoD fiók kell.
A legnagyobb hülyeség a guest belépés, az aki így használja meg is érdemli, hogy elvesszen a játék állása.
Páran sírnak a Facebook csoportban is. Csak próbára van, nem rendes játékhoz.
-
Delerium
senior tag
válasz
#40047616 #1021 üzenetére
Lte-n is ugyanez a helyzet, de csak és kizárólag cod-ban, sehol máshol. Próbáltam wifin 5ghz-en, 2.4-en, semmi különbség. Megyeszékhely közepén élek, még azt sem mondhatom, hogy valami eldugott kis falu a világ végén. Játékon belül még sosem láttam, hogy a jel full zöld lett volna, csak sárga de leginkább piros. Router is tőlem másfél méterre, igaz upc csodarouter, de talán az nem számít. Nem tudom mi lehet a hiba.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
#40047616 #939 üzenetére
Feltettem a frissítést és google integráció nincs, viszont call of duty-s fiókhoz már hozzá lehet adni a játékállást és írja is a game, hogy így biztonságban vannak a mentések sőt, még egy csajos skint is adnak, ha szinkronizálod a COD fiókba. Részemről így teljesen megnyugodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest