Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- CES 2026: Van pár Dolog, amiről beszélnünk kell
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fall-N
veterán
Azt tegyük hozzá, hogy nagyon gatya a CoD szervere. Sokan panaszkodnak, hogy nem ritka a 200 ms ping. Magyarán azért is késhet a hang. Nem biztos, hogy maga az eszközeid miatt tapasztalod a hangkésést. Várj az updateig, hátha valamit javítanak a szerveren. Bár általában pár nap után újra fos lesz.
-
Köszi mindenkinek, de akkor inkább szerintem tutira megyek a BT 4.2 miatt és biztos vannak olyan akksis BT 5.0-ás transmitter félék is, amit bedugok az ipad 3,5mm-ébe, a ruhára csiptethető vevőjébe meg mondjuk a mostani vezetékes fülesemet.
... és akkor hallom a csapattagokat akkor is, amikor kis szünet van vagy várni kell valakire, elmegyek táblagép elől egyebet csinálni a közelben és hallom, mikor készen áll mindenki és indul a meccs. 😁
-
Tudja valaki, hogy milyen bluetooth specifikációk szükségesek, hogy bluetooth fülest használva kb észrevehetetlen késés legyen a játék hangjával?
iPad 8th gen tabról játszok, aminek a következő bluetooth specifikációi vannak (Bluetooth 4.2, A2DP, EDR, LE).
Tudom van 5.0 is, de hátha 4.2 is jó már erre, nem tudom.
-
Magnat
veterán
Üdv,
aki játszik BR-t, az talált már red dotot azon a kék lebegő bizb@szon? Akárhányszor oda ugrok és kilootolok mindent, red doto még sosem találtam. 3-4x-es távcső szokott lenni, csak dot nincs soha.
-
Igen, Gravity Spikes feladatban sokan panaszkodtak tőlünk is, hogy nem számolt a végén.
Én is majdnem hőbörögtem egyik meccs végén, aztán hamar rájöttem, hogy jogos, mert nem is sikerült ölnöm GS használatával. 😂
-
Delerium
senior tag
Pro 5-ben zártuk a Clan War-t ebben a szezonban, nagy győzelmek, szoros csaták voltak. Mindenkitől szép volt akik részt vettek benne. Következő szezonban folytatódik. Azt még nem tudni, hogy visszadob-e a játék minket úgy mint mondjuk a BR vagy MP rankot. Hamarosan kiderül.
-
Delerium
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Ezek a spéci módok és pályák legtöbbször csak időszakosak, amíg tart hozzá az event, addig vannak bent a játékban nem állandóan. Jövő héten kezdődik az új szezon, most már sok minden nem fog történni. Maximum lesz egy pár napos rank protection, hogy ha vesztesz rankeden, ne bukj pontot.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Delerium
üzenetére
Köszi, most már világos. Valamiért nem esett le hogy van ilyen fajta card is, meg olyan is ami duplázza egy bizonyos időre a weapon XP-t annál a fegyvernél amit épp használsz.
Más, eddig featured-nél ment a Ground Mission mód Aniyah Incursion map-on. Ezt a módot nem lehet valahogy előcsalni megint? Vagy esetleg 10v10?
33-as és Pro 1 szinten vagyok, nem tudom ilyenkor már látszk e minden mód, de kiválaszthatóknál nem látom sem a Ground Mission-t sem a 10v10-et. -
Delerium
senior tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Amelyik fegyverre akarod használni azt a fegyvert keresd meg a loadoutodban, jobbra fent írja a fegyvernél, hogy upgrade, arra rányomsz és ott lehet elhasználni a weapon xp cardokat. Megadhatod, hogy csak 1 weapon xp card, vagy szinteket a fegyveren és írja alatta, hogy az mennyi card lesz.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Béna kérdés. Weapon XP card-ot hogy tudom használni? Rámegyek Loudout -> Inventory, itt rábökök a kék vagy lila card-ra, de nincs ott hogy use, csak annyit ír hogy "Can be used from your loudout".
-
Delerium
senior tag
válasz
gubacsino
üzenetére
Én kb. erre számítottam, ha most átlépünk
Master 1-2-be még nehezebb lesz. Nézem néha JHCGaming videóit, master 5-ben van a klánja, tagonként átlag 30 és 60 ezer pontot csinálnak és még nincs vége a hétnek. Ráadásul sokan is csinálják, nem tudunk lépést tartani egy 30-40 aktív farmolós tagos klánnal. Így is szépen helytálltunk, büszkék lehetünk hogy ennyit nyertünk.
bostone: kb 6-8 tag aki minden héten tesz bele X pontot, ahhoz képest a mostani Pro 5 teljesen jó, nem indult zökkenőmentesen a Clan War de szépen belerázódott a klán.
-
gubacsino
aktív tag
De hiába is lenne testhezálló feladat. Úgy látom sokkal aktívabbak. Várható volt hogy valamikor elérjük azt a szintett ahonan nincs tovább. Bár én késöbbre és lassabb erősödésre számítottam. Ez most valószinüleg nem lesz meg, de zsinórban a három elsőhely is szép volt. Ugyanakkor ez is csak egy kis plusz motiváció a játékra. Kihívás, és ez érkezik jővöhéten is!
-
Kbali
nagyúr
Az eheti clan war-os feladatok eddig nemigen jöttek be (túl sok a BR, annyi időm nincs).
Ma talán el tudunk hozni egy node-ot. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Megjavult.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki szokott még cod accounttal belépni a játékba? Engem kidobott és most meg errort ír...
-
Delerium
senior tag
-
bostone
addikt
Létezik lista, hogy mi támogatja a 120-at?
Úgy tudom a sony biztosan, de írtak itt poco x3 pro-t is. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Igen.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Jaa, okés
-
Rebelf
aktív tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha a játék le van korlátozva, egy fix értékre,mint ahogy írtam fentebb, akkor hiába a Samsung programja is.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Konkrétan hol?
Egyébként S7-en is mennie kellene 120Hz-en, csak még nincs a kompatibilitási listájukon valószínűleg a gép. -
Köszi a válaszokat!
iPad 8, ahogy korábban is írtam, de az marad a lényeg akkor, hogy vajsima a játék.Valószínűleg tényleg 60 fps, hisz valamit hagyni kell a többször ennyibe kerülő iPad variánsoknak is. 😁
-
Még ezt én sem figyeltem, hogy a jobbfelső sarokban kiírná az fsp értéket.
Pedig szerintem feltűnt volna, de majd ha legközelebb otthon leszek megnézem én is.
Viszont a pinget észrevettem, hogy apró zöld karakterekkel mutatja nálam, szintén valahol a kép jobb szélén.Az biztos viszont, hogy nálam is nagyon folyamatos max Frame Rate beállítással. (alacsonyabban nem is próbáltam még).
Mondjuk a BR meg tudja persze fogni helyenként a nyílt pályájával érthető módon (medium grafikán játszok), de olyankor sem játszhatatlan szinten.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Szerintem igen ha nincs lekorlátozva. Sajnos a
mobil játékokat korlátozzák és agyon butítják,hogy fusson a 20k-s készülékeken is. A TFT is (Team fight tactics) mobil felbontással , és fix 30 fps-re van korlátozva a legrosszabb grafikával . Hát.. egy iPad kijelzőjén ez vállalhatatlan kategória már-már.. Beáldozzák a fejlesztők az élményt azért ,hogy minnél szélesebb körben tudják használni a programjukat. Csak ez nem fer… meg kellene adni a lehetőséget a grafika és sebesség állítására ,mint minden normális fejlesztő teszi. -
Rebelf
aktív tag
-
Tudom nem segít, de nekem 2020-as iPad 8 van és álom jól működik vele a játék, abszolút hibamentes minden.
Még BR-ben is az szokott lenni, hogy általában én vagyok a jump leader, mert nekem tölt be legtöbbször elsőnek a játék.
Mindig át is adogatom az ugrási jogot másnak, mert amúgy tökmindegy nekem hova ugrunk. -
Kbali
nagyúr
válasz
bostone
üzenetére
19-ben vettem, lehet valóban, hogy még a 2018-as.
Többieknek: volt már BR, sima multi közben is. De az az érdekes, hogy ha sikerül visszalépnem, akkor már jól működik.
Lehet persze hálózati probléma is, mert sajna nem túl combos a netem. Csak érdekes, hogy nem network errort ír, hanem látszólag összeomlik az app. Még nem raktam újra, mert fél nap, amíg lejönne. -
gubacsino
aktív tag
Hasonlót nem tapasztaltam. Szerintem sem HW gond lesz. Gondolom az újratelepítésen már túl vagy. Talán egy kövi frissítés rendbe rakja.
Kiszolgálói oldalról nem lehet hálózatos probléma? Tesztelném mobil net-el is, egy match elejéig. Vagy figyelni a napszakokat h mikor fordul elő sűrűbben a hiba. Van e olyan időszak pl. este amikor nagyobb a hálózat terhelése és ennek te iszod meg a levét.
Olyan anomáliai viszont volt, mintha drift-elt volna kontrollpad. De csak egy mérkőzésen. Sem előtte sem utána nem tapasztaltam hasonlót. Lehet valaki AIM-ozot, és bénán volt megírva cheat.
Persze az is lehet h valóban szösz vagy porszem került a jobb analóg karhoz. -
Kbali
nagyúr
válasz
gubacsino
üzenetére
Tegnap este pont a shorty-s kampány közben merült le az ipad - persze mire visszaléptem, bebuktam az adott pontokat.
Amúgy mostanában szinte mindig kidobál action közben: belassul, majd crash-el a játék. Ha szerencsém van, még vissza tudok jelentkezni az adott session-be. Néha olyan érzésem van, mintha szivatás lenne és direkt akkor dobál ki, amikor extra jól megy vagy nyeréser áll a csapat. -
gubacsino
aktív tag
Gratula mindenkinek!
Add egy kis motivációt ez a Clan Wars a játékhoz. Na megy olyan modókat próbáltam ki így, amikról nem is tudtam, vagy csak simán elengedtem volna.
Néhány órát küzdöttem, hogy a Shorty kinyissam, de megérte! Jó móka volt az is.
-
Delerium
senior tag
Nagyon szép 1. hely, már már fölényes győzelem
-
Sziasztok!
Node-oknál ez a Prematch Team Bonus (+20%) mikor érvényesül?
Legalább 2 klántaggal együtt kell játszani?Gondolom csak klántagokkal érvényes, baráttal, recent idegennel nem jó, ugye?
-
Alias LaLee
tag
Sziasztok srácok látom hogy többeket is érdekel a Clan War..
Kb másfél hét múlva érjük el a klán ötödik szintjét.
Szívesen látnánk új tagokat vagy akár egy kisebb klán összes tagját is mert a Clan War-ban sok játékos szükséges vagy nonstop szabadidő.(Szerintem inkább sok játékos.)
Szeretnénk szép eredményeket elérni! Ezen a héten biztos nem nyerünk mert nem volt kegyes velünk a sors az ellenfél 100000+os eredményeket ér el
Szóval jól jönne az erősítés meg persze minél többen vagyunk annál jobb lehet a hangulat
a Facebook csoportban is aktívak vagyunk nem unatkozna senki
Ha bárkit érdekel írjon nyugodtan
A játékban SzélVész a nevem -
Fall-N
veterán
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Persze VoID néven vagyok.
-
gubacsino
aktív tag
A heti induló caln wars node-ok közül pont egyik sem fekszik nekem. sniper, pisztoly vagy melee.

jól kezdődik... -
Fall-N
veterán
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Most látom, hogy rajta vagy CoD-ban a friendlisten. :)
-
Alias LaLee
tag
Sziasztok
Új társakat keresünk a Kaptár klánba!
Nincsenek kötelezettségek feltételek csak hobbi.
Egyedül a Clan War ahol jól jönne a segítség.( azt most nagyon éljük) Pro1-nél járunk.
A klán jelenleg napi több mint 1000 pontot fejlődik tehát elég aktívak vagyunk mindig lesz kivel játszani 😃
Van Facebook csoportunk is ahol bármikor fel teheted a kérdésed mi igyekszünk minél hamarabb válaszolni 👍
Üdv SzélVész -
Gyick
őstag
Hali. Hogyan tudok World Championship teambe bekerülni? A join teamnél nem hoz ki semmit. Még 5 nap van. Kellene a 30 match. Az id-m:2jgU633E
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Delerium
üzenetére
6-an csak összehoztuk! 3000 vs 2950 pont! Szoros volt!
A BR meg kicsit szívatós, hogy csak Shotival lehetett pontot szerezni. Nem éppen erre a játékmódra való a sörétes. Viszont így, a sok BOT ellen volt némi kihívás. Ha nem is sok.
És tényleg köszönet mindenkinek, hogy sikerült behúzni. -
cris78
őstag
Van hely a prohardver klánban?
-
Delerium
senior tag
Nagyon szép előzés volt az utolsó napon, újabb 1. hely. Külön köszönet annak aki a BR nodeot csinálta.

-
Fall-N
veterán
Redmi Note 7, MIUI 12, Android 10 és nem dobál ki. A szerver szar, ami alatta van, de mostanában egyszer dobott csak ki két napja, előtte hetekig nem. Egyébként is nagyjából egál a Redmi Note 8-cal a 7-es. Kb. 10%-kal erősebb csak az SoC a 8-as javára. Ezért írtam le, mert hasonló erösségű a telefonodhoz és a szoftver környezet is hasonló.
-
Markpro02
újonc
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Sziasztok.
Az a kérdésem, hogy csak nekem crash-el ki folyton a codm?
Xiaomi Redmi note 8 Pro-m van, az update előtt minden tökéletes volt.
Most viszont, az update után, belépek a játékba és 5-10 percenként teljesen kidob a alkalmazásból. Ahogy olvastam, az összes xiaomi-val ez a helyzet most. Nektek van ilyen? És ha megoldottátok, akkor hogyan? -
f(x)=exp(x)
őstag
3:32-től.

[link] -
D@niel
addikt
Shipment 1944-en szoktam domination-on az új seasont kipörgetni. Ez a map sajna nincs egy ideje, mehet helyette killhouse, shipment. Illetve, van mostanában megint 10v10 - végre valahára, nem is értem miért kell kiszedni - ez is teljesen jó rá.
Jó nagy aprítások vannak, 8-10 óra alatt meg lehet csinálni, chopper, vtol, goliath.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)