- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
válasz
KaitouP #2135 üzenetére
Jogos, viszont:
"The Nuketown Weapon Bundle will also be included with every purchase of Call of Duty: Black Ops Cold War from now until December 4 at 2 a.m. PT, making this Black Friday season a great time to jump into the next generation of global combat if you have yet to experience it. So long as you log in and play the game before December 4, you’ll receive this bundle on top of any edition-specific rewards included with your purchase."
Erre a részre akartam én affektálni -
bager13
aktív tag
válasz
KaitouP #2005 üzenetére
Nyilván, ha játszhatatlan az adott platformon az megint egy másik kérdés. Én úgy gondolom ezt orvosolni fogják, még anno a lesajnált ghost pc portot is gatyábarázták idővel, nem hiszem, hogy pont a ps 4 felhasználókat szivatnák meg... "új konzol gen" ide vagy oda azzal nagy öngólt rúgnának maguknak.
-
ribizly
veterán
válasz
KaitouP #2005 üzenetére
Az nem fair, ha a PS4/XBOX1 gépeken nem megy frankón. Ez volt az egyedüli érv eddig mellette, hogy konzolon legalább stabilan tolja ki a 60FPS-t. Még ha nem is annyira szép.
De most az van, hogy nem lett szebb, mint az előző, ám még annyira sem fut jól. Ha meg visszalépek egy komplett szériányit (BO4), ahonnan a mostani engine eredeztethető, akkor főleg gáz, hogy nem megy csont nélkül.
PC-n csak az a zavaró, hogy nem fut olyan jól, mint az előző, meg van 1-2 grafikai bug. De ezt már megszoktuk (mondjuk pont a BO3, 4, MW19 kiválóan teljesített PC-n is). -
Linem
senior tag
válasz
KaitouP #1987 üzenetére
Na akkor ennek örömére megvettem én is.
Egyébként továbbra is azt mondom, hogy nekem a pályák nagyon bejönnek. Érdekes, hogy a monitorom miatt alapból 4k-ra állította be a game, plusz mellette felhúztam Ultrára mindent. Kivéve az élsimítást, mert 4k-hoz minek...és hát tökéletesen fut, simán hozza a 60 fps-t. Az MW19 4k-ban 20-30 fps.A legjobban az tetszik, amikor egy mine-t kilövök, és olyan robbanással pukkan szét, mint amilyen a 8 bit-es C64-es játékoknál volt akkoriban.
A csámpás, csúszkálós, helybenjárós, fémtalpú cipőkben kopogó társaimról nem is szólva. Már ezt várom a meccsek elején, hogy nevethessek egyet.
Hallod...hogy ezt a színvonalat 2020-ban kiadni.. vicc az egész.Nah mindegy, nyomjuk. Kell a camo kihívás ebben is.
-
bager13
aktív tag
válasz
KaitouP #1987 üzenetére
Igazából kinek mi... nekem annó az MW nagyon nagy csalódás volt, ellentétben ezzel. Nyilván látom én is a hibáit, de rettenetesen bejön, a stílusa nagyon fekszik. Megvett, elvarázsolt, beszippantott... kövezzetek meg érte!
Így közel a 40-hez nekem pont azt nyújtja, amire vágyom, és élvezem a vele töltött játékot, ami a legfontosabb(számomra) . -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #1987 üzenetére
Nextgenen közben simán jól fut, kb semmi hibával nem találkoztam, betonstabil 120FPS. Gondolom a prevgent csak összehányták gyorsan, hogy úgy ahogy menjen, csak itt ezzel az a gond, hogy közben velünk meg azt is kifezettetik. (Cros-bundle csomaggal)
szerk:
Meglett FAMAS közben, hát istenem az a fegyver annyira beteg, hogy ihajja csuhajja.
szerk2:
Az összes MP5 user meg tehet egy szívességet, hogy mást nem tud használni és előbb leszed a pálya másik feléről mint én egy szénné balancolt AK-val.
-
Tomko78
őstag
válasz
KaitouP #1989 üzenetére
Megne vedd pcre , ott sem jobb , béta ugyan úgy futót mint ez , holott ehez már van amd driver , annó azt hittem azért van 30-40 fpsel kevesebb mint mw alatt mert nincs hozzá driver, de úgy látszik tévedtem , m.2 SSD van a game , egy sima hdd ki tudja milyen anomáliákat hozna nekem elő
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #1918 üzenetére
Wow, kell, azt hiszem, jó barátok leszünk vele itt is. Érdekes lesz a full automata módot kipróbálni (bár ha lehet váltani, nem biztos, hogy ez lesz az elsődleges), eddig csak burst -al használtam (és így lett kedvenc).
Szeretem a kihívásokat, pl imádom a sniper -eket, ami igényel némi érzéket a célzáshoz, az AR -ek között a FAMAS épp ezért lett favorit - pontosan kell vele célozni, mert as 3 -as burst hátrány is lehet, ha elsőre nem találsz, de a sniper -hez képest az egy bullet - nél mégis több a három - és sniper szinten pontos ez a fegyó. (Permetezni meg a kertben kell tavasszal, nem a játékban - már ha valaki kihívást is keres)
#1919shotika: A másik (MW2019) topicban tetem rá utalást, hogy Ghost halála az egyik legmegrázóbb élmény volt számomra a COD játékuniverzumban, és ennél csak egy nehezebb volt. Nos, számomra az pont Petrenko - nem túl szép - halála. Emlékszem, csak ültem a gép előtt, és nem akartam elhinni -
shotika
őstag
válasz
KaitouP #1913 üzenetére
Az durva
Még nem vittem végig, de nem bírtam megállni, hogy ne kattintsak rá!
Amúgy nemrég újrajátszottam a BO1-et, amiben Viktor Reznov-val kell a 40-es években végrehajtani egy küldetést. Reznov ugye szerepelt az CoD World at Warban, viszont szerepel benne még valaki, aki eddig fel se tűnt nekem.
A képen középen, ő Dimitri Petrenko. Reznov úgy beszél róla, mint egyik legjobb barátja, és a szovjet nemzet legnagyobb hőse. Ő volt a World at War főhőse, és hát itt elég csúnya véget ér az élete.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #1914 üzenetére
...oh bame a végén tényleg idő előtt megveszem.
FAMAS hatalmas kedvenc mindenhol és MW-ben is irtózatosan zavar a burst, hogy csak HC-n ütős miatta meg Warzoneban.
Kivárok még de lehet jan-feb behúzom egy SS vagy egy SX-el együtt. One-on nem futott meggyőzően a Beta stabilabb volt...
Egy AUG-ot ha valaki kiold még egy pár szót nagyon megköszönnék!
Mert ez az AUG mint tactical rifle nekem fura...
-
-
abéla
senior tag
válasz
KaitouP #1653 üzenetére
Jövő hét vége?? ...addig kijön a kövi CoD
De persze várós, meg a többi teszt is; amig ezek be nem futnak, addig biztos kivárok, mert kissé bizonytalan vagyok az eddig látottak alapján.Mert pl MW19-nél pont hogy a story-küldik fogtak meg, aztán jött a multi + spec ops és egész jól elvagyok időnként, kikapcsnak tökéletes; kérdés hogy emellett van-e létjogosultsága a Cold Warnak... meglátjuk.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
KaitouP #1638 üzenetére
Miért dőltök be ezeknek a gyengített magyar italoknak? Ránéztem a dobozra és elaludtam
Csak a dohányboltokban, roniban meg pár kisboltban kapható csempész Rockstar amiben van Taurin, az még igazi energiaital. Most nem lehet de Ausztriából érdemes hozni rekesszel a Monstert és társait, mert ott az eredeti recept szerint készül, ott még az 50 centes Sparos energiaitalok is jobbak mint itthon bármi. -
szgabor12
tag
válasz
KaitouP #1592 üzenetére
Megmondom őszintén én is abba vetném bele magam legszívesebben, de nem akarom azt, hogy meccs felénél esetleg ki kell lépjen haver, vagy akár nekem is. Vagy várni kelljen a multival egymásra valamelyikünk miatt. Singlenél tartunk szünetet amíg dolga van, én addig cigizek vagy eszek egyet vagy ilyesmi, egyszerűbb megoldani szerintünk. De aztán én most ezt írom, a vége meg lehet az lesz, hogy multizunk inkább mi is.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #1565 üzenetére
Az a baj még így is jobb lenne mert így nem akarnám komolyan venni azt az airsoftos gázpatronra emlékeztető puffogást.
Csak meg lesz ez véve... MW-ben túl jól haladok a kioldható cuccokkal a végükre meg elszoktam unni enyhén a multikat.
-
Corpuscle
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Whisky topik
- Google Home/Nest
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged