- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rony949
őstag
Én úgy vagyok vele, hogy kivárom a bétát hogy egyáltalán ki tudjam próbálni én magam és utána lehet mondani szilárd véleményt. Értem hogy láttál egy videót, de ez alig ér valamit. Megvan rá az esély, hogy ez még egy nagyon korai build.
A grafika része meg....a Cold War állítólag nem az MW19 motorját fogja használni, hanem egy erősen módosított BO3 motort jópár MW19 engine-es fícsőrrel. A grafika lehet gyengébb lesz, vagy az is lehet hogy szinte ugyanolyan. Engem ez őszintén szólva annyira nem izgat. Ami jobban érdekel, az az, hogy az MW19-ben alig vannak színek, míg a CW fürdik a színekben.
Ez csak egy 360p-480p-s alfa gameplay videó, ahol azt se tudod milyen grafikai beállításokon játszottak.
Én egyelőre pozitív vagyok.
-
Rony949
őstag
Kiszivárog egy ALPHA gameplay, ami ráadásul 480p-s és az emberektől csak a fika jön szinte. Cold War subredditet ne is olvassátok borzasztó ami ott megy!
Előbb jó lenne kivárni a kicseszett bétát legalább.
Nem vagyok CoD fan, de olvasva a netet, a CoD közössége az egyik legrákosabb fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged